Λευκορωσία: Πρωτοφανής συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων – Προσγειώθηκαν MiG-31 με βλήματα Kinzhal

 Έρχεται σύγκρουση μέχρις εσχάτων;

Πρωτοφανής είναι η συγκέντρωση  ρωσικών δυνάμεων στο έδαφος της Λευκορωσίας, απόρροια της συμφωνίας μεταξύ Μόσχας και Μινσκ να αναπτύξουν από κοινού στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία, κάτι που σημαίνει ότι η Λευκορωσία εισέρχεται στο πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και αυτό μόνο άσχημα νέα είναι για τους Ουκρανούς και το ΝΑΤΟ:

Κίεβο: Οι Ουκρανοί προσπαθούσαν να καταρρίψουν τα ιρανικά Sahid με… τουφεκιές

 Προηγμένη... η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα

Τελικά η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα στο Κίεβο είναι πολύ αποτελεσματική.

Προσπαθούσαν το πρωί να καταρρίψουν τα ιρανικά Sahid με… τουφεκιές.

Η Φινλανδία απειλεί την Ρωσία: «Εάν χρησιμοποιήσετε πυρηνικά θα είναι και το τελευταίο σας λάθος»!

             Απογειώθηκε το αεροσκάφος της «ημέρας της κρίσης» της ρωσικής Αεροπορίας

Πολεμοχαρείς και ανόητες συνάμα  δηλώσεις από την… Φινλανδία η οποία μέσω του υπουργού της Άμυνας απείλησε την Ρωσία ότι εάν κάνει χρήση πυρηνικών τότε αυτό θα είναι το τελευταίο λάθος της!

Οι συνεχείς δηλώσεις χωρών μελών του ΝΑΤΟ αναφορικά με την «επαπειλούμενη» χρήση πυρηνικών όπλων από την Ρωσία, δίνουν και παίρνουν και αυτή τη φορά την σκυτάλη πήρε η Φινλανδία.

Ιταλική πρεσβεία στην Ουκρανία: «Εγκαταλείψτε άμεσα τη χώρα»

             «Παράλληλα, οι πολίτες καλούνται πάση θυσία να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα»

Η ιταλική πρεσβεία στην Ουκρανία, προέβη πριν από λίγη ώρα σε έκτακτη προειδοποίηση, προτρέποντας τους Ιταλούς πολίτες να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα.

Παράλληλα, η πρεσβεία καλεί τους Ιταλούς πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, η προειδοποίηση αφορά κατά κύριο λόγο τις περιοχές της ανατολικής και της νότιας Ουκρανίας, όπου οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνότερες και πιο φονικές.

“Ασφυξία” στην ΕΕ για αέριο-Κίνα απαγόρευσε την εξαγωγή του στην Ευρώπη

 Σφίγγει η «θηλιά» που έβαλαν οι Ευρωπαίοι στο λαιμό τους

Η τελευταία «τρύπα» για αγορά ρωσικού φυσικού αερίου από την ΕΕ έκλεισε οριστικά με την Κίνα να απαγορεύει τις εξαγωγές του, ουσιαστικά την μεταπώλησή του!

Η κινεζική απαγόρευση αφορά ειδικά τις χώρες της ΕΕ, οι οποίες είχαν βρει μια «τρύπα» στο ρωσικό εμπάργκο η οποία πλέον δεν υπάρχει. 

Πιο συγκεκριμένα η Κίνα έδωσε εντολή στους κρατικούς εισαγωγείς φυσικού αερίου της να

Τ.Μπάιντεν: “Εμείς έχουμε φανταστική οικονομία οι άλλες χώρες πάνε χάλια”!!!

 Ή σε άλλο πλανήτη ζει ο Αμερικανός Πρόεδρος ή είπε μία μεγάλη αλήθεια

Σε νέες πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν που δείχνουν ότι είτε ζει σε ένα άλλο «επίπεδο πραγματικότητας» ή ομολόγησε μία μεγάλη «αλήθεια».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν ανησυχεί για την «δύναμη του δολαρίου» αυτή την στιγμή και λόγω του εξωφρενικού πληθωρισμού που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ, του μεγαλύτερου που έχουν βιώσει ποτέ από τον καιρό του Β’ ΠΠ και μετά, εκείνος τρώγοντας… παγωτό χωνάκι (καλά τα σκέφτονται αυτά τα πράγματα οι επικοινωνιολόγοι του;) απάντησε αφού κατάπιε με την ησυχία του:

Η εκκένωση Κινέζων πολιτών από Ουκρανία θέτει σε συναγερμό τις ΗΠΑ

Πώς μπορεί να συμβεί «ο Πόλεμος των Πολέμων που δεν θα κερδηθεί από κανέναν»

Oι διαδοχικές εντολές εκκένωσης της Ουκρανίας από σειρά κρατών τις τελευταίες ώρες, οι οποίες ζητούν από τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την χώρα άμεσα, μετά από οκτώ μήνες πολέμου δείχνουν πως κάποια σημαντική και δυσάρεστη εξέλιξη αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Όλα αυτά δείχνουν πως πολύ εύκολα ο πλανήτης μπορεί να φτάσει σε κατάσταση DEFCON 1 που σημαίνει Γ’ ΠΠ και χρήση πυρηνικών όπλων από όλους εναντίον όλων.

Κράξιμο των Δημοκρατικών από αμερικανούς πολίτες-“Μας οδηγείτε σε πυρηνικό πόλεμο με Ρωσία-Κίνα”

 «Δίνετε όπλα στους Ουκρανούς Ναζί»

Πάρα πολλοί Αμερικανοί πολίτες έχουν καταλάβει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν οδηγεί την χώρα τους και τον πλανήτη ολόκληρο σε απευθείας πυρηνική σύγκρουση με Ρωσία και Κίνα.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ακολουθεί και δείχνει Αμερικανούς ψηφοφόρους των Δημοκρατικών να «στολίζουν» την Αντιπρόσωπό τους στο Κογκρέσο Alexandria Ocasio-Cortez επειδή ψήφισε υπέρ της αποστολής οπλισμού και οικονομικής βοήθειας «στους Ουκρανούς Ναζί».

Ισοπέδωση της Ουκρανίας με σφραγίδα Σουροβίκιν-Επανέφερε τα σοβιετικά MiG-29 στην υπηρεσία

 Δορυφορικές εικόνες: MiG-29 εξήλθαν από κατάσταση “μακράς αποθήκευσης”

Η Ρωσία ετοιμάζεται για το τελικό πλήγμα στην Ουκρανία. Με διαταγή του Στρατηγού Σουροβίκιν επανήλθαν στην ενεργό υπηρεσία από κατάσταση μακράς αποθήκευσης σοβιετικά μαχητικά MiG-29. 

Τα μαχητικά αναπτύχθηκαν σε αεροπορικές βάσεις δίπλα στα σύνορα με την Ουκρανία σε περιοχές όπως Σούμι και Κίεβο.

Αυτό εξηγεί και γιατί οι δυτικοί ανέφεραν πρόσφατα ότι η Ρωσία έψαχνε για πιλότους.

Η Γαλλία θα εκπαιδεύσει 2000 Ουκρανούς στρατιώτες

 Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Sebastien Licornu ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα εκπαιδεύσει έως και 2.000 Ουκρανούς στρατιώτες στο έδαφός της και δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien: «Αυτοί οι στρατιώτες θα ενταχθούν στις μονάδες μας για αρκετές εβδομάδες», τονίζοντας ότι η εκπαίδευση θα καλύπτουν τρία επίπεδα


Μπολσονάρο και Λούλα συναντώνται πρόσωπο με πρόσωπο πριν από τον δεύτερο γύρο

 Οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι στη Βραζιλία, ο Ζαΐρ Μπολσονάρο και ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, θα έρθουν αντιμέτωποι σήμερα το απόγευμα στην πρώτη τους συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, δύο εβδομάδες πριν από τον κρίσιμο εκλογικό γύρο.

Η συζήτηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 (23:00 GMT), θα συγκεντρώσει τον απερχόμενο δεξιό πρόεδρο και τον πρώην αριστερό πρόεδρο, γνωρίζοντας ότι κέρδισαν στον πρώτο εκλογικό γύρο, που διοργανώθηκε στις 2 Οκτωβρίου. , αντίστοιχα 43,2 τοις εκατό και 48,3 τοις εκατό των ψήφων.

Andes plane crash survivors recount resorting to cannibalism 50 years later-- Η πτήση 571 της Ουρουγουάης 50 χρόνια μετά.

 Και οι 16 επιζώντες από το αεροπορικό δυστύχημα των Άνδεων το 1972 ενώθηκαν ξανά για την 50ή επέτειο, σύμφωνα με έκθεση.

Η πτήση 571 της Ουρουγουάης επρόκειτο να μεταφέρει μια ομάδα ερασιτεχνών παικτών ράγκμπι και τους υποστηρικτές τους στη Χιλή. Αντίθετα, συνετρίβη και καθήλωσε τους επιζώντες για 72 ημέρες στην κορδέλα, αναγκάζοντάς τους να τρώνε ανθρώπινη σάρκα για να παραμείνουν ζωντανοί.


Saudi Arabia’s defense minister ‘astonished’ by ‘accusations’ that Saudis are aligned with Russia

 Ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε την Κυριακή ότι ο ίδιος και άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι είναι «έκπληκτοι» από τις κατηγορίες ότι η Σαουδική Αραβία έχει ευθυγραμμιστεί με τη Ρωσία λόγω της απόφασης του ΟΠΕΚ να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά δύο εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

«Παρόλο που η απόφαση του ΟΠΕΚ+, η οποία ελήφθη ομόφωνα, οφειλόταν σε καθαρά οικονομικούς λόγους, ορισμένοι κατηγόρησαν το Βασίλειο ότι στέκεται στο πλευρό της Ρωσίας», έγραψε στο Twitter ο Khalid bin Salman, υπουργός Άμυνας την Κυριακή.