Γρηγορότερος ποδοσφαιριστής του Champions League ο Μανωλάς

Μπορεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να αγωνίζονται μερικοί από τους γρηγορότερους παίκτες του πλανήτη, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς δεν... μασάει. Και αυτό γιατί ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα αποτελεί μέχρι στιγμής τον γρηγορότερο παίκτη του Champions League, έχοντας καταγράψει ταχύτητα 33,1 χλμ την ώρα.
Φυσικά, δεν είναι νέο ότι η ταχύτητα αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του Μανωλά στο παιχνίδι του, ωστόσο το γεγονός ότι όλα τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου... έφαγαν τη σκόνη του, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σπουδαίο παράσημο για τον ίδιο.

Βραδινή έξοδος για Παπαρήγα – Κανέλλη

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο διασκέδασαν το Σάββατο η Αλέκα Παπαρήγα μαζί με τη Λιάνα Κανέλλη.
Οι δύο κυρίες διασκέδασαν ακούγοντας τα τραγούδια της Φωτεινής Βελεσιώτου αλλά και του Χάικ Γιαζιτζιάν.
Η Αλέκα Παπαρήγα είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Μαρξ στο Σόχο» και είχε φωτογραφηθεί με τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο και τη Λόλα Νταϊφά.

Βραδινή έξοδος στο θέατρο για Τσίπρα – Μπαζιάνα

Στο θέατρο επέλεξαν να περάσουν το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.
Το πρωθυπουργικό ζευγάρι με σπορ ενδυμασία έφτασε στο  Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης στην οδό Πεσμαζόγλου και παρακολούθησε την παράσταση «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Η ατάκα του Γιώργου Μαυρίδη στη Νικολέττα Ράλλη και τα γέλια

 Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, έκαναν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist την υποδέχθηκε στο Beat Buzzer μαζί με τις Έβελυν Καζαντζόγλου, Αναστασία Περράκη και Κατερίνα Ευαγγελινού, όπου έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό και πέρασαν υπέροχα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άφησε κόκαλο την Νικολέττα με τις ατάκες του: «Να κάνω δεξιά να φασωθούμε; Πες μου… Να κάνω δεξιά να βγάλουμε τα μάτια μας;».

Ίντρις Έλμπα: Ο πιο σέξι άντρας εν ζωή, δεν το πιστεύει!

Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, τον οποίο οι θιασώτες των ταινιών Τζέιμς Μποντ ζητούν επιμόνως να είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα παίξει τον εμβληματικό πράκτορα 007, ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας από το αμερικανικό περιοδικό People.
me_/75351959/ethnos.gr/article_inline_1_0" scrolling="no" srcdoc="" style="border: 0px none; vertical-align: bottom;" title="3rd party ad content" width="300">O 46χρονος ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, είπε ότι «δεν το πιστεύει» όταν το περιοδικό τού το ανακοίνωσε.

Στην κινεζική αγορά ο κρόκος Κοζάνης από το 2019

  Στη μακρινή Κίνα θα ταξιδέψει ο κρόκος Κοζάνης, αποδίδοντας σημαντικά οφέλη τόσο στους παραγωγούς του όσο και στην ελληνική οικονομία

Το αργότερο στις αρχές του 2019 εάν όχι νωρίτερα αναμένεται το «χρυσάφι» της ελληνικής γης, ο κρόκος, να ξεκινήσει να «φωτίζει» τα ράφια των καταστημάτων στην Κίνα, αποδίδοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη τόσο στους παραγωγούς όσο και στην ελληνική οικονομία γενικότερα, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, Νίκος Πατσιούρας.

Κλήθηκε για αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός από την ΕΠΟ!

Η Πειθαρχική της ΕΠΟ κάλεσε τον Ολυμπιακό με βάση το άρθρο 15-4β για αφαίρεση βαθμών και το άρθρο 13, περ3 που οδηγεί σε αφαίρεση από το πρωτάθλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNΑ η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία για τα επεισόδια στην Πάτρα, αφορά μεταξύ άλλων στο άρθρο 15 4β,  όπου γίνεται λόγος για αφαίρεση βαθμών και κλείσιμο της έδρας.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» οδεύουν ολοταχώς για... -3, μετά τα

Οι Γερμανοί θέλουν... ούζο, φέτα και φάρμακα από την Ελλάδα

Ποια ελληνικά προϊόντα έχουν ζήτηση στην «ατµοµηχανή» της Ευρώπης

Στο στόχαστρο όλο και περισσότερων ελληνικών επιχειρήσεων µπαίνει η γερµανική αγορά λόγω του µεγέθους αλλά και της ισχυρής παρουσίας της ελληνικής οµογένειας. Τα περιθώρια ανάπτυξης στη Γερµανία, η οποία ήδη αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισµούς των ελληνικών προϊόντων, εκτιµάται πως είναι τεράστια, αρκεί να αναληφθούν µέτρα για την περαιτέρω προώθησή τους.

Σε πανικό ο Ερντογάν - Τα μάζεψε κι έφυγε το Barbaros από την κυπριακή ΑΟΖ

Ο Τούρκος πρόεδρος «βρυχάται», ωστόσο η Ευρώπη κωφεύει, με αποτέλεσμα οι λεονταρισμοί, οι απειλές και οι βαρύγδουπες δηλώσεις του Τούρκου ηγέτη να πέφτουν στο κενό

Οι γείτονες ετοιμάζονται να παίξουν τα... ρέστα τους, αφού όλες οι προσπάθειές τους -για να γίνουν δυνατοί παίκτες στο ενεργειακό κομμάτι, στην Ανατολική Μεσόγειο- πέφτουν στο κενό. Ο «σουλτάνος» διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να επιβάλλει τα «θέλω» του και η προκλητική στάση του ιδίου και των συνεργατών του, προεξάρχοντος του Χουλουσί Ακάρ,