Ερευνα: Θέλετε να αντέξει ο γάμος σας; Βρείτε σύζυγο από το διαδίκτυο

Όχι μόνο οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να γεννήσουν μεγάλους έρωτες, αλλά όταν καταλήγουν σε γάμο, αυτός έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο ευτυχισμένος και να κρατήσει περισσότερα χρόνια σε σχέση με τους γάμους όσων γνωρίστηκαν με τον παραδοσιακό τρόπο, σύμφωνα τουλάχιστον νέα μεγάλη αμερικανική έρευνα.

ΣΕ ΟΘΩΝΟΥΣ, ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ, ΠΑΞΟΥΣ: Ποδαρικό στην Κέρκυρα θα κάνουν τα υδροπλάνα

Στο λιμάνι της Κέρκυρας θα δημιουργηθεί το πρώτο Υδατοδρόμιο στο Ιόνιο, μετά την ενεργοποίηση της νομοθεσίας, που καθορίζει τους όρους αδειοδότησης και λειτουργίας των Υδατοδρομίων.
Η εταιρεία Ελληνικά Υδατοδρόμια έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για πτητικό έργο στα Ιόνια νησιά.

Νίκος Βέρτης: Δείτε πρώτοι τους «σταθμούς» των συναυλιών σε όλη την Ελλάδα

Ένα πράγμα του έμεινε να κάνει έπειτα από δέκα χρόνια στην κορυφή του καλλιτεχνικού στερεώματος! Να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό…

Ανήσυχο πνεύμα, ο Νίκος Βέρτης, θέλει και μπορεί, εδώ και πολλά χρόνια, να είναι πρωτοπόρος σε ό,τι επιχειρεί και ήδη, εδώ και τρεις μήνες, όλοι μιλούν για την διεθνών προδιαγραφών υπερπαραγωγή που θα στήσει το καλοκαίρι του 2013 στα πιο μαγευτικά – ερωτικά σημεία της χώρας!

Στο πλευρό των διαδηλωτών, τα μεγαλύτερα συνδικάτα Μεγάλη απεργία σήμερα και αύριο στην Τουρκία

Ιδιοκτήτες μπαρ, νοικοκυρές, γιατροί, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί, πλανόδιοι πωλητές, Κούρδοι αυτονομιστές, Τούρκοι εθνικιστές και μαθητές υψώνουν τη γροθιά τους στο αυταρχικό καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν.