To Rockwave γιορτάζει τα 20α γενέθλιά του με τον Manu Chao

Tο Rockwave Festival κλείνει τα 20α του γενέθλια φέτος το καλοκαίρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου θα φιλοξενήσει στη σκηνή του TerraVibe έναν πολύ ιδιαίτερο και αγαπητό στο ελληνικό κοινό καλεσμένο με το καταπληκτικό του συγκρότημα. Manu Chao La Ventura!

Λαφαζάνης: Δεν αποδέχομαι τις ανόητες κατηγορίες περί 'αποστασίας'. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να μετεξελιχθεί σε ΔΗΜΑΡ

Τους λόγους για τους οποίους δεν ψήφισε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα αναλύει σε άρθρο του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους

Κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους ασκεί ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης

Μητέρα Τσίπρα: Στεναχωριέμαι που πιέζεται ο Αλέξης

Την αγωνία και το άγχος που έχει για το παιδί της εκμυστηρεύτηκε η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη

Μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος και μέχρι σήμερα, η μεγαλύτερη μερίδα της διεθνούς κοινότητας παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Φυσικά δεν ήταν οι μόνοι.

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας αποφάσισε το νέο μνημόνιο, το βράδυ του δημοψηφίσματος..Γ. Βαρουφάκης: Κανείς δεν πιστεύει στη συμφωνία, ούτε καν ο Σόιμπλε

Με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της νέας συμφωνίας.

Στο άρθρο - το οποίο φέρει τον τίτλο «Γιατί καταψήφισα» - περιγράφει πολλά απ’ όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και αναφέρεται στον «εκβιασμό» των δανειστών.

Palmos Analysis: Ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 42,5% και αυτοδυναμία

Ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 21 μονάδες έναντι της ΝΔ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρίας Palmos Analysis που δημοσιεύεται στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Παρά την υπογραφή της επαχθούς συμφωνίας, εκτιμάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατακτούσε την αυτοδυναμία στη Βουλή.

Σόιμπλε – Μέρκελ: «Όχι πάντα η ίδια άποψη, αλλά ο ίδιος δρόμος»

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών απέρριψε εικασίες σε δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ενημέρωσης το Σάββατο, ότι ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί εξαιτίας διαφορών απόψεων με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ για το θέμα της Ελλάδας.

Β. Σόιμπλε: Δεν ζητήσαμε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

«Δεν είπαμε ποτέ να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Επισημάναμε μόνο τη δυνατότητα να αποφασίσει η ίδια η Αθήνα για ένα ‘τάιμ-άουτ”», δηλώνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφερόμενος στο έγγραφο που διέρρευσε από το υπουργείο του με την πρόταση για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ανοικτά όλα τα τραπεζικά υποκαταστήματα τη Δευτέρα..Λ. Κατσέλη στην ΕΡΤ: Στα 300 ευρώ το όριο ανάληψης την πρώτη εβδομάδα

Ανοικτά θα είναι τη Δευτέρα όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών έπειτα από τρεις εβδομάδες τραπεζικής αργίας.
Στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία δημοσιεύθηκε το Σάββατο στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης διατηρούνται οι περιορισμούς στη ροή κεφαλαίων,

Αντίο Μαϊάμι! Η βίλα Καμηλά - Stojakovic πωλείται για 8,9 εκατ. δολάρια

Οι φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε το γνωστό ζευγάρι, θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.
«O πρώην μπασκετμπολίστας Peja Stojakovic, ο οποίος βοήθησε τους Dallas Mavericks να κατατροπώσουν τους  Miami Heat το 2011 στα τελικά του NBA, πουλάει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι του στο Μαϊάμι, για 8,9 εκατομμύρια δολάρια».

10 σοφοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς αν μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι

Τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμή δε σκέφτηκες; Λάθος, μεγάλο λάθος. Ίδιο κρεβάτι σημαίνει κανόνες.
Δεν ήθελες να βγεις. Είχες αποφασίσει να μείνεις μέσα και να δεις όλα τα επεισόδια του Sex and the City από την αρχή, φορώντας τις αγαπημένες κουρελιασμένες μπιζάμες σου.
Δεν ήταν να τους το ανακοινώσεις. Λύσσαξαν να σε παίρνουν τηλέφωνο, να σε λένε ξενέρωτη και να σε απειλούν πως θα έρθουν στο σπίτι σου να σε σύρουν από το μαλλί.

7 απλές κινήσεις που θα σε κάνουν να τον ερωτευτείς ξανά

Κακά τα ψέματα, εν έτη 2015 καμία γυναίκα δεν περιμένει τον ιππότη που θα έρθει πάνω στο άσπρο άλογο και θα την κάνει βασίλισσα. Ούτε καν αυτόν που θα της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για μπει μέσα ή θα της τραβήξει την καρέκλα για να κάτσει.

Πέντε αναπάντητα ερωτήματα που θέλουμε να κάνουμε στον πρώην ...Πες μου πώς χώρισες να σου πω ποια είσαι


Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Ειδικότερα, όταν πρόκειται για απόφαση του άλλου και έρχεται ξαφνικά. Αν είσαι ερωτευμένη μαζί του ή τον αγαπάς νιώθεις ότι όλα τέλειωσαν. (Προς το παρόν, βέβαια).
Νιώθεις πως εκτός από έναν σύντροφο ''έχασες'' και έναν φίλο. Εκεί, δηλαδή που μοιράζουν την καθημερινότητά σου μαζί του, ξαφνικά εκείνος δεν υπάρχει στη ζωή σου. Είναι απών. Για πάντα, στο εξής.

Tips για το τέλειο φιλί (δια στόματος ανδρών) Ήρθε η ώρα να μάθεις τι κάνεις λάθος.

Η Παγκόσμια Μέρα Φιλιού εικάζω πως δε θα γιορταστεί σε όλο της το μεγαλείο. Όχι πως πέρσι το θυμηθήκαμε και ξεχυθήκαμε 6 Ιουλίου στους δρόμους μοιράζοντας γλωσσόφιλα και συμβουλές περί σωστής τεχνικής, αλλά μια κάποια ρομαντική διάθεση τη νιώσαμε, ψέματα δε θα πω.
Φέτος οι εξελίξεις δε μας επιτρέπουν να ονειροπολούμε ή να σκεφτόμαστε και πολύ τον έρωτα, αλλά τα φιλιά είναι η ελάχιστη απόδειξη για το αγόρι σου ότι δε σταματάς

Τελικά τον αγαπάς ή τον μισείς; Σχέση αγάπης ή μίσους; Ή και τα δύο; Τι συμβαίνει ανάμεσά σας;

Έχεις αισθανθεί ποτέ αγάπη και μίσος για το σύντροφό σου; Αν ναι, μην ανησυχείς γιατί όπως πολλοί άλλοι, έχετε μια ''αμφιθυμική σχέση''.
Από την Μυρτώ Μπεχράκη, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια
Έτσι την αποκαλούν οι ψυχολόγοι. Αυτού του είδους οι σχέσεις είναι δύσκολες διότι  τα ακραία συναισθήματα βιώνονται πολύ έντονα, η εμπιστοσύνη κλονίζεται συνεχώς και είμαστε με το ένα πόδι μέσα στη σχέση και με το άλλο έξω από αυτήν.

20+1 ονειρεμένες εξωτικές παραλίες της Ελλάδας

Δεν πρόκειται για νησιά της Καραϊβικής αλλά για ελληνικές παραλίες. Καλές βουτιές να έχουμε.
Σε μαγικά νησία θέλω να βρεθούμε και να κάνουμε τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές στις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας.
Το arttravel.gr μας ταξιδεύει στις ελληνικές παραλίες που θυμίζουν Χαβάη. Κι όμως υπάρχουν και είναι φοβερές. Τροπικό σκηνικό, φοίνικες, διάφανα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου και ολόλευκη άμμος.

8 από τις πιο φανταστικές πισίνες στον κόσμο

Φυσικά και λατρεύουμε τη θάλασσα, αλλά βλέποντας αυτές τις πισίνες, δε μπορούμε παρά να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.
Πέρυσι είχαμε βουτήξει στις πισίνες του κέντρου της Αθήνας και σου γράψαμε τις εντυπώσεις μας. Φέτος, είπαμε να... κολυμπήσουμε (θα θέλαμε) σε μερικές από τις πιο φανταστικές πισίνες στον κόσμο.
Ιδιωτικές "τεχνητές παραλίες", που πραγματικά σε κάνουν να θέλεις να κλείσεις εισιτήρια.