Κλειστή η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη λόγω κακοκαιρίας Οι άνεμοι κατά τόπους φθάνουν τα 8 - 9 μποφόρ

Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 - 9 μποφόρ.
Νεότερη ενημέρωση από το λιμεναρχείο αναμένεται τα μεσάνυχτα.
Εν τω μεταξύ, οι ισχυρές βροχοπτώσεις που πλήττουν από χθες το βράδυ την Ήπειρο έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Η ΑΕΚ «σκούπισε» τον Κισσαμικό με 5-0 Δύο γκολ από τον Λιβάια- Δείτε Βίντεο.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η «Ενωση», μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, επικράτησε με 5-0 του Κισσαμικού στο ΟΑΚΑ.
O Λιβάια σημείωσε δύο γκολ (78΄, 81΄) και από ένα οι Γκάλο (20΄), Κρίστιτσιτς (27΄) και Μάνταλος (57΄ πεν.)

«Τρελό» ματς στην Τρίπολη, την πρόκριση ο Αστέρας με 5-3 τη Λάρισα -ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στο δεύτερο αγώνα για τη φάση των «16» επικράτησε σε έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα 5-3 της ΑΕΛ, καλύπτοντας το 3-2 της ήττας του πριν δύο εβδομάδες στη Λάρισα.

Θεοδωράκης: Αν η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Τσίπρα, θα τη στηρίξω

Τη στήριξή του σε μία ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ότι «είμαι αντίπαλος του Τσίπρα».
Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, επισημαίνοντας πως αυτήν τη στιγμή όλος ο κόσμος αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και σχολιάζοντας πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια άλλη Μακεδονία. Τόνισε επιπλέον πως με τη συμφωνία «θα τελειώσουμε με τον σφετερισμό της ιστορίας μας».

Ο... μεταφυσικός κανιβαλισμός του κ. αντιπρόεδρου

Σε νέα χαμηλά επίπεδα έφτασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή δεν δίστασε να κανιβαλίσει με το «καλημέρα» κάνοντας ειδική αναφορά στους Σαράντο Καργάκο και Θέμο Αναστασιάδη, συνδέοντας τους θανάτους τους... μεταφυσικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν καταθέτει πρόταση μομφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο κύβος ερρίφθη απ' ότι φαίνεται για τη Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφασίζει, τελικά, να μην καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, βάζοντας τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε την απόφαση υπολογίζοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση μόλις πριν από μερικές ημέρες απέδειξε πως έχει την πλειοψηφία στη Βουλή, συνεπώς μία τέτοια κίνηση θα έδειχνε καταδικασμένη.

Εκστρατεία ανατροπής του Μαδούρο με τις ευλογίες Τραμπ

Απίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στη Βενεζουέλα με τον πρόεδρο της Βουλής να αυτοανακηρύσσεται σε προσωρινό πρόεδρο της χώρας μπροστά σε χιλιάδες διαδηλωτές της αντιπολίτευσης και τον Ντόναλντ Τραμπ να τον... αναγνωρίζει.

Από το πρωί δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στους δρόμους του Καράκας, αλλά και σε άλλες πόλεις, κατά της κυβέρνησης Μαδούρο σε μία προσπάθεια να ανατρέψουν τον πρόεδρο της χώρας. Στενοί σύμμαχοι είναι, φυσικά, η Ουάσιγκτον, αλλά και χώρες όπως η Βραζιλία και η Κολομβία.

Μπολσονάρο: Αν διέπραξε κάποιο λάθος ο γιος μου θα πληρώσει

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να ορκιστεί ο ακροδεξιός νέος πρόεδρος της Βραζιλίας και ήδη κλονίζεται απ' το πρώτο σκάνδαλο, το οποίο αφορά τον γιο του για διασπάθιση χρήματος.

«Αν κατά τύχη διέπραξε κάποιο λάθος, αν υπάρχουν αποδείξεις, ακόμη και αν λυπάμαι ως πατέρας του,