Σε λειτουργία ο σταθμός «Ακταίο» του προαστιακού σιδηροδρόμου στην Πάτρα

Τη λειτουργία της στάσης «Ακταίο» στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η στάση βρίσκεται μεταξύ των σταθμών Αγίου Βασιλείου και Ρίου και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και άλλων οικισμών, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να μετακινηθούν από και προς το εμπορικό κέντρο της Πάτρας άνετα και οικονομικά.

Το κόκκινο κάνει τις γυναίκες πιο ελκυστικές στους άντρες -να γιατί!

Το κόκκινο είναι το χρώμα που αγαπούν οι άντρες στις γυναίκες, για λόγους που έχουν να κάνουν με τη γυναικεία φύση και τη διέγερσή της
Οι γυναίκες που φορούν κόκκινα είναι πιο ελκυστικές στους άντρες, τουλάχιστον στους άντρες που ήδη τις βρίσκουν γοητευτικές.

Κατασκόπευε τη φίλη του & έπεσε απ'τον 9ο όταν η γείτονισσα έκοψε το σχοινί

Χαροπαλεύει ζηλιάρης Ρώσος που κρεμάστηκε από τον 9ο όροφο για να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του, αλλά μια γειτόνισσα τον πέρασε για «εισβολέα» και έκοψε το σχοινί.
Ένας ζηλιάρης Ρώσος που έκανε τον... κομάντο για να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση

Κέρδη από την όμορφη Ολλανδέζα: Τις 50.000 ευρώ φτάνει το εισόδημα από την καλλιέργια τουλίπας!

Ώθηση στους αγρότες μπορεί να δώσει η καλλιέργεια λουλουδιών στη χώρα μας - Τις 50.000 ευρώ ανά στρέμμα φτάνει το ακαθάριστο εισόδημα - Με ποιους τρόπους καλλιέργειται.
Με την ανθοκομία να αποτελεί έναν δυναμικό κλάδο της φυτικής παραγωγής στην Ελλάδα, η καλλιέργεια της τουλίπας μοιάζει να ικανή να αναπτυχθεί όχι μόνο στον τομέα των δρεπτών λουλουδιών αλλά και στην παραγωγή βολβών.

Απολαύστε μια μαγευτική διαδρομή με τρενάκι μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος με φόντο τα Πυρηναία όρη!

Μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος στην Ανδόρα, αντικρίζοντας τα Πυρηναία αλλά και τη γραφική ομώνυμη πόλη το περίφημο Tobotronc κάνει μια μαγευτική διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων σε φυσικό περιβάλλον.
Το τρενάκι αυτό, μάλιστα, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του που διατρέχει φυσικό περιβάλλον και όχι κάποιο λούνα παρκ.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ «ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ»

«Φύλλο και φτερό» είναι αποφασισμένος να κάνει ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποφάσεις προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών, οι οποίες χρέωσαν με εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο, καθώς και οργανισμούς οι οποίοι υπάγονται στο υπουργείο, για πιθανή κακοδιαχείριση και κατασπατάληση πόρων.

Μαρινάκης - Αλαφούζος συμφώνησαν σε μέτρα κατά της βίας

Σε ομόφωνη απόφαση για τα μέτρα που θα προταθούν κατά της βίας, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ λίγκας.
Σε ομόφωνη απόφαση για τα μέτρα που θα προταθούν κατά της βίας, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ λίγκας.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο κατά της ανθρωπιστικής κρίσης

Επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, δωρεάν χορήγηση 300 Κwh ρεύματος, χορήγηση επιδόματος ενοικίου είναι μερικές από τις προβλέψεις.
Επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσα νοικοκυριά έχει γίνει διακοπή λόγω χρεών, δωρεάν χορήγηση 300 Kwh ρεύματος μέχρι και το τέλος του χρόνου στα φτωχά νοικοκυριά και

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να φοβάται. Να φέρει προς ψήφιση τη συμφωνία στη Βουλή

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα επιδιώξει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς όπως είπε τα μηνύματα που έλαβε από την Ευρώπη, από τις επαφές που είχε στο εξωτερικό, είναι ανησυχητικά. Παράλληλα, ζήτησε από την κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία με τους δανειστές στη Βουλή, να μην φοβάται υποστηρίζει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Έκανε πίσω η Τουρκία και ακύρωσε τη στρατιωτική άσκηση με πυρά στη θαλάσσια περιοχή Σκύρου - Λήμνου

Μετά από έντονο διπλωματικό παρασκήνιο και ελληνικές καταγγελίες στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ, η τουρκική κυβέρνηση ανακάλεσε την ΝΟΤΑΜ, με την οποία είχε δεσμεύσει μια τεράστια περιοχή στο Αιγαίο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά, από την Σκύρο μέχρι την Λήμνο από σήμερα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίυυ 2015.

Πάρις Χίλτον και Ναομι Κάμπελ ξεσήκωσαν την Αβάνα στο φεστιβάλ πούρων ( picture+video )

Οι Αμερικανοί μπορούν πλέον να ταξιδεύουν νόμιμα στην Κούβα κάτι που εκμεταλλεύτηκε η 34χρονη Πάρις Χίλτον η οποία κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πούρων στην Αβάνα γνώρισε και έβγαλε και selfie με τον γιο του Φιντέλ Κάστρο, Ντίας-Μπαλάρτ.
Στο 17ο ετήσιο φεστιβάλ πουρών παρευρέθηκε και η Βρετανίδα "γαζέλα" της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ.

Μπήκε η Άνοιξη για τα καλά: Έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία!

Μπήκε για τα καλά όπως φαίνεται η Άνοιξη, αφού ο καιρός σήμερα θα είναι βελτιωμένος.

​Συγκεκριμένα, σήμερα, περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.