Ελλάδα Διακοπές-Θα σας κλέψει την καρδιά Μήλος: Το νησί της Αφροδίτης

Ένα νησί απλώς... μοναδικό - Με περισσότερες από 75 μαγικές παραλίες
Καλώς ήρθατε στο πανέμορφο νησί της Μήλου! Η Μήλος φημίζεται για τις μοναδικού κάλλους παραλίες της και όχι άδικα! Με πάνω από 75 παραλίες, με κρυστάλλινα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, είναι σίγουρο ότι η Μήλος θα σας κλέψει την καρδιά.

Ελλάδα Διακοπές- Που να μείνετε με την οικογένειά σας- Οικογενειακές διακοπές στη Ζάκυνθο

Tο φημισμένο Ναυάγιο, οι caretta-caretta και οι παραλίες με τα κατάγαλανα νερά υπόσχονται να γεμίσουν με όμορφες εικόνες το άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών σας!
Η Ζάκυνθος με τις πλατιές αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα ρηχά νερά-ιδανικά για παιδιά- συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένο προορισμό όσων αποζητούν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια τους.

Η ατάκα «κεριά και ζεστή μπύρα», κάνει το γύρο του κόσμου Το βράδυ θα επανέλθει το ρεύμα στη Σαντορίνη

Τα χωριά ηλεκτροδοτούνται εκ περιτροπής - Οι νεφροπαθείς μεταφέρονται στην Κρήτη - Μάχη στο Κέντρο Υγείας για να διασφαλιστεί η παροχή σε οξυγόνο - Οργή κατά της ΔΕΗ από εμπόρους και καταστηματάρχες
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η ταλαιπωρία κατοίκων, εμπόρων και τουριστών στη Σαντορίνη μετά το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ύστερα από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο παραγωγής της ΔΕΗ στο Μονολίθι.

Επιστρέφει στα θρανία η Kristen Stewart

Για να παρακολουθήσει μαθήματα που αφορούν την Αγγλική λογοτεχνία.
Η Kristen Stewart επιστρέφει στα θρανία. Οι μέχρι τώρα φήμες την θέλουν να έχει γραφτεί στο University of California για να παρακολουθήσει μαθήματα που αφορούν την Αγγλική λογοτεχνία.

Διακοπές στην Ελλάδα- H Sarah Jessica Parker στο Σύνταγμα!

Η ηθοποιός επισκέφτηκε τη χώρα και έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!
Διακοπές στην Ελλάδα για την οποία έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αγάπη της, επέλεξε να κάνει η αγαπημένη σε όλους Carrie της σειράς Sex & the City!

Η ηθοποιός εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό του ΟΚ! στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Χώρισαν Αθηνά Οικονομάκου - Ησαΐας Ματιάμπα

Γιατί χώρισε το ζευγάρι;
Αν και η Αθηνά Οικονομάκου δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ησαΐα Ματιάμπα, άτομα από το περιβάλλον τους λένε ότι το ζευγάρι έχει ακολουθήσει διαφορετική πορεία από τον Ιούνιο.

Ο Ρέμος ακύρωσε συναυλία στη Χαλκιδική λόγω… φοροελέγχων

Δεν επιθυμώ να γίνω συμμέτεχος σε καμία υπερβολή» τονίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής και διαμαρτύρεται ότι οι καλλιτέχνες δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν
Την προγραμματισμένη του συναυλία στη Φούρκα της Χαλκιδικής για τις 17 Αυγούστου αποφάσισε να ακυρώσει ο Αντώνης Ρέμος, μετά τα πολλαπλά κρούσματα ελέγχων του ΣΔΟΕ που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες σε ανάλογους συναυλιακούς χώρους.

Ρόκκος: Δεν φταίει ο Ρέμος αν τα μαγαζιά παρανομούν

«Ο Αντώνης δεν έχει καμία σχέση με τα μαγαζιά».
Ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Φουρέιρα έδωσαν πριν μερικές ημέρες στην Λήμνο μία μεγάλη συναυλία.

Ο Christian Louboutin στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς

Ο σχεδιαστής των παπουτσιών με τις κόκκινες σόλες κάνει διακοπές στην Ελλάδα
Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών Christian Louboutin βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές.

18χρονος «βούτηξε» από το τρόλεϊ και σκοτώθηκε γιατί δεν είχε πληρώσει εισιτήριο

Στον έλεγχο εισιτηρίων ελεγκτής διαπίστωσε ότι 18χρονος δεν είχε εισιτήριο– Δεν είχε να πληρώσει ούτε το πρόστιμο και ο ελεγκτής ήθελε να τον πάει στο τμήμα– Ο νεαρός πήδηξε από το τρόλεϊ εν κινήσει και έχασε τη ζωή του
Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι

Ινδία: Βυθίστηκε υποβρύχιο με 18 ναύτες - Δείτε τη στιγμή της έκρηξης

Φόβοι ότι όλοι οι ναύτες είναι νεκροί - «Λυπάμαι για αυτούς που χάθηκαν για τη χώρα» δήλωσε ο Ινδός υπουργός Άμυνας - Σημειώθηκε έκρηξη από την οποία προκλήθηκε φωτιά
Από τη μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία συνταράσσεται τις τελευταίες ώρες η Ινδία μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε υποβρύχιο στο οποίο επέβαιναν 18 ναύτες στην παραλιακή πόλη Μουμπάι.

Redbull-News-Video:Best Crashes - Red Bull Flugtag 2013 Ottawa

Flugtag is just as much about crashing as flying. In honor of that tradition, here are the best crashes during Flugtag Ottawa-Gatineau in Canada.

RussiaToday-Video-News-World:Graphic video: Tear gas, shots fired in brutal Cairo crackdown on pro-Morsi sit-ins

Egyptian security forces moved in to forcefully disperse protesters loyal to ousted President Mohammed Morsi at protest camps in Cairo early Wednesday. At least 17 protesters and two members of the security forces were reported killed in the clashes.

whitehouse- Νews-Video:President Obama and the First Lady address the Disabled American Veterans National Convention

President Obama and the First Lady address injured veterans at the Disabled American Veterans National Convention. August 10, 2013.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Mexico's Energy Breakout? | WSJ Opinion

Americas Columnist Mary Anastasia O'Grady on Mexican President Enrique Pena Nieto's plan to open up his country's energy sector to private investment. Photos: Associated Press

RT en Español·-Video-News-World:La dictadura argentina entregó a Bolivia bombas, fusiles y pistolas para matar al 'Che'

La dictadura argentina de Juan Carlos Onganía (1966-1970) suministró unas 100 bombas de napalm y otros armamentos a Bolivia para combatir a la guerrilla comandada por el revolucionario argentino-cubano Ernesto 'Che' Guevara.