Καυτή και περιζήτητη… Carmen Electra: Γυμνή και υγρή στο Playboy!

Είναι ακριβώς 40! Παραμένει όμως ένα από τα πιο περιζήτητα και καυτά μοντέλα. Ο λόγος για την CarmenElectra..

ΜΑΝΤΟΝΑ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΗΣ «Ξύπνα πρώην σύζυγε, αυτή είναι η ζωή σου»

Το εξομολογητικό 12ο άλμπουμ της, «MDNA», κατέκτησε ήδη την κορυφή στην ιστορία των δισκογραφικών πωλήσεων μέσω ΔιαδικτύουΤο «MDNA»..

Η σέξυ Ελευθερία Ελευθερίου είναι η φετινή μας εκπρόσωπος για την Eurovision

Η σέξυ Ελευθερία Ελευθερίου είναι η φετινή μας εκπρόσωπος για την Eurovision. Αν και μικοσκοπική  κέντρισε τα βλέμματα όλων , ενώ το ταλέντο της έγινε φανερό απο την πρώτη στιγμή και το βλέπουμε και μέσα απο τις φωτογραφίες της..

Special report: A Greek banker's secret property deals


(Reuters) - He is the former economics professor behind an upstart bank that rode the Greek boom to become a publicly listed heavyweight with a loan book of over 35 billion..

Αγωγή κατά της ΜΑΝ καταθέτει ο κ. Βερελής

Στα Γερμανικά δικαστήρια κατά της ΜΑΝ ετοιμάζεται να προσφύγει ο πρώην υπουργός Μεταφορών, κ. Χρ. Βερελής,..

Οι πρώτοι χάρτες με τα καταγεγραμμένα αυθαίρετα Τα 400.000.000 ευρώ έχουν φτάσει τα συνολικά έσοδα από την τακτοποίηση

Τα αυθαίρετα της Μυκόνου
  Οι πρώτοι χάρτες με τα καταγεγραμμένα αυθαίρετα..

Τα Ταμεία θα διεκδικήσουν τα χρήματα για τα παράνομα επιδόματα Θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες και για τους «μεσολαβητές»

Τη διαβεβαίωση ότι τα ασφαλιστικά ταμεία θα διεκδικήσουν αναδρομικά τα χρήματα που δόθηκαν καταχρηστικώς σε μη δικαιούχους ως προνοιακά επιδόματα, τα οποία υπολογίζονται σε 2,5 δισ. ευρώ, όταν ολοκληρωθούν οι..

«Πανίσχυρο λαϊκό κίνημα» ζητά η Παπαρήγα

Την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ υπογράμμισε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να ανατραπούν τα χειρότερα μετά τις εκλογές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε..

Ο Μπερλουσκόνι «απέλυσε» τον κολλητό του Ο δημοσιογραφος Εμίλιο Φέντε, που προμήθευε κορίτσια τον Καβαλιέρε, εκδιώχθηκε από τον όμιλο ΜΜΕ του Σίλβιο

Δύσκολες ημέρες για τον Εμίλιο Φέντε, τον πιο διάσημο παρουσιαστή της τηλεοπτικής αυτοκρατορίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μέχρι πρότινος στενό φίλο του Καβαλιέρε.
Ο όμιλος Mediaset, ιδιοκτησίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την καθαίρεση του ανθρώπου που διηύθυνε εδώ και 20 χρόνια το Rete 4, το τέταρτο κανάλι της ιταλικής τηλεόρασης..

Έκτιζαν και μετά το νόμο για να υπαχθούν σε αυτόν … Όλη η Ελλάδα ένα αυθαίρετο – και του υπουργού μαζί!

Ο χάρτης της Ελλάδας με όλα τα αυθαίρετα κτίσματα αποτυπωμένος σε μια φωτογραφία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Ο υπουργός κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως δεκάδες αυθαίρετα έχουν..

Ο «Καλός Σαμαρείτης» του ρουμανικού συστήματος υγείας Ο δρ. Κιρστοβεάνου δίνει χρήματα ακόμη και από την τσέπη για να σώσει παιδιά

Τον λένε Καταλίν Κιρστοβεάνου κι είναι ένας ρουμάνος καρδιολόγος - όχι όμως σαν πολλούς επίορκους συναδέλφους του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας του, οι οποίοι αρνούνται να προχωρήσουν σε μια χειρουργική επέμβαση ακόμη κι ενός μωρού, αν πρώτα δεν πάρουν «φακελάκι»..

Η κοινωνία των πολιτών στο διαδίκτυο Συζήτηση την Τρίτη 3 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Η κοινωνία των πολιτών στην Ελλάδα χαρακτηριζόταν ανέκαθεν αδύναμη. Με την έλευση του διαδικτύου, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δίνει το νέο μέσο για την ενίσχυσή της; Αυξήθηκε η εθελοντική συμμετοχή των χρηστών του διαδικτύου σε..

Β. Πούτιν:«Ναι» στα ψυχοτρονικά όπλα που επιτίθενται στο νευρικό σύστημα

Την ανάπτυξη όπλων που θα μετατρέπουν τους ανθρώπους σε «ζόμπι» ενέκρινε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της..

Salma Hayek: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

Μπορεί να πρόκειται για μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του Χόλιγουντ, παρόλα αυτά η Salma Hayek αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Lucky», πως η σημερινή της εικόνα δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτήν που είχε στα 25 της χρόνια..

«All You Need Is Now»... live Έρχονται Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο οι Duran Duran

Το θρυλικό συγκρότημα των Duran Duran έρχεται στη χώρα μας, για να πραγματοποιήσει μία και μοναδική συναυλία στις 6 Ιουλίου, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη..