Νέα συριακή επίθεση στην τουρκική επικράτεια

Αγκυρα, Τουρκία 
Μεθοριακή περιοχή της Τουρκίας έπληξε βλήμα πυροβολικού από το συριακό έδαφος για δεύτερη φορά το τελευταίο 48ωρο. Η οβίδα έπληξε το χωριό Γιαγλιάνταγι, κοντά στην Αλεξανδρέττα, στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας. Σύμφωνα με τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα δεν υπάρχουν τραυματίες. Σε αντίποινα προχώρησε η Αγκυρα πλήττοντας θέσεις στη συριακή επικράτεια. .

Βενεζουέλα: Για νέα θητεία ετοιμάζεται ο Ούγκο Τσάβες

Καράκας, Βενεζουέλα 
Αλλη μία θητεία που θα του επιτρέψει να συμπληρώσει στο τέλος της μια εικοσαετία στην εξουσία διεκδικεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στις εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή, οπότε και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 40χρονο Ενρίκε Καπρίλες Ραντόνσκι..

Ρεκόρ δωρεών για την εκστρατεία του Ομπάμα

Οι υποστηρικτές του πρόσφερα 181 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μήνα!
Το ποσό-ρεκόρ των 181 εκατομμυρίων δολαρίων συγκέντρωσε μέσα στο Σεπτέμβριο η προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα,..

Το Ισραήλ κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο πέρασε στον εναέριο χώρο του νότιου Ισραήλ, κατέρριψε το Σάββατο η ισραηλινή πολεμική αεροπορία χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί ακόμα από πού προερχόταν το αεροσκάφος..

Ισόπαλη η ΑΕΚ με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ

Τον δεύτερο βαθμό της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πήρε η ΑΕΚ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βενέτη στο 30', ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Παυλή στο 74'..

Τραγωδία με έναν νεκρό στην Κω

Ένα μικρό κανόνι που χρησιμοποιείται για την εκπυρσοκρότηση βεγγαλικών φαίνεται πως ήταν η αιτία της τραγωδίας που συγκλονίζει την Κω μετά την  ισχυρή έκρηξη στο τουριστικό ημερόπλοιο «EVA» που στοίχισε τη ζωή στον 57χρονο καπετάνιο και ιδιοκτήτη του σκάφους και τον τραυματισμό ενός μέλους του πληρώματος και τριών Αυστριακών τουριστών..

Το μισοβυθισμένο παλάτι

Το μισό βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού
Είναι το μοναδικό μισοβυθισμένο παλάτι στον κόσμο. Δεν βρίσκεται στη Βενετία, αλλά στην Ινδία και ονομάζεται Τζαλ Μαχάλ..

Ο Σόλμπεργκ βγήκε από το δρόμο και... έκοψε το ρεύμα

Με το αριστερό ξεκίνησε τη δεύτερη ημέρα του αγώνα ο Πέτερ Σόλμπεργκ. Ο Νορβηγός οδηγός της Ford ξεκίνησε δυνατά στην πρώτη ειδική της δεύτερης ημέρας, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στον τερματισμό..

BMW H2 του …2025

Ο Rahul Rathore είναι φοιτητής Σχεδιασμού μοτοσυκλέτας και Μεταφορών στο Νέο Δελχί της Ινδίας και του αρέσουν οι προκλήσεις. Εμφανώς ταλαντούχος, σχεδίασε μια μοτοσυκλέτα για το μακρινό μέλλον, με ενδιαφέρουσες επιλογές..

Alpha Bank: Η τρόικα οδηγεί σε οικονομικό κραχ την Ελλάδα

Έντονα επικριτική για τις τακτικές της τρόικας είναι το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της Alpha Bank το οποίο αναφέρει ότι  εξακολουθεί να υποβάλλει την Ελλάδα σε τεστ κοπώσεως προσαρμογής και σε ασκήσεις ταμειακής αντοχής..

ΔΝΤ: Αγνωστο ακόμη πότε θα ολοκληρωθεί η αποστολή στην Ελλάδα

Αίθουσα συνεδρίων στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον..
Ανοικτό παραμένει το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της αποστολής του κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα..

Το απλό είναι πάντα ωραίο Πιο κομψή από ποτέ η Rihanna

Μια από τις πιο κομψές και στιλάτες εμφανίσεις της, έκανε η Rihanna το βράδυ του Σαββάτου όταν βγήκε για φαγητό στο εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica της California..

Christina, Taylor, Ke$ha, Rihanna: Whose New Single Is Best?

Over the past two weeks, a handful of the biggest female pop stars in the world have previewed their forthcoming albums with winning, radio-ready singles. Christina Aguilera, Taylor Swift, Ke$ha and Rihanna all have new songs with their own individual charms -- but which new single is the cream of the fourth-quarter crop?..

Η Christina Aguilera δεν χαρίζει... κάστανα στην δισκογραφική της εταιρεία

Την καρδιά της αποφάσισε να ανοίξει η Christina Aguilera για την «μάχη» που δίνει με τα κιλά της και την πίεση που της ασκούν στελέχη της δισκογραφίας για να είναι αδύνατη..

Η Lady Gaga βούτηξε στην μηχανή του κιμά

Την φάγανε πια με τα κιλά της και ιδού η απάντησή της
Την έχουν φάει από τότε που πήρε 11 κιλά. Στρουμπουλή την ανεβάζουν, χοντρή την κατεβάζουν. Η τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στους επικριτές της..

Nέο τραγούδι της Άννας Βίσση! (Βίντεο)

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση! «Δεν είναι ψέμα» ο τίτλος του νέου της κομματιού. Δείτε το βίντεο:..

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Τα Σάββατα»

Το τραγούδησε ζωντανά στους θαυμαστές του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη και τους μάγεψε! Επιτέλους, ήρθε η ώρα  για την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου «Τα Σάββατα»..

O Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
O Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας,
δίνοντας για ακόμα μία χρονιά το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας ένα αισθησιακό θέαμα
με ερωτική προσέγγιση που θα μας παρασύρει σε ένα νέο ύφος διαδραστικής διασκέδασης..