Σάλος από ροζ βίντεο μαθητών λυκείου στο Ηράκλειο

Από… κινητό σε κινητό κυκλοφορεί ένα ροζ βίντεο τις τελευταίες ημέρες στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και δείχνει έναν μαθητή και μια μαθήτρια λυκείου να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις.

Ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο από ό,τι φαίνεται δεν το κράτησε για τον εαυτό του και πλέον το καυτό βίντεο έχει γίνει γνωστό στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Η σέξι παρουσιάστρια Stephanie Santiago Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το χυμώδες μοντέλο από τη Νέα Υόρκη έχει εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Kanye West και είναι παρουσιάστρια σε μουσική εκπομπή του MTV.
Η 30χρονη Stephanie Santiago διαθέτει πληθωρικές καμπύλες και αναστατώνει το instagram με τις αισθησιακές πόζες της.

Ραχήλ Μακρή κατά Μπεκατώρου: Νομίζει ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια

Με σκληρές εκφράσεις κατά της Μαρίας Μπεκατώρου μίλησε η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Αφορμή παλιότερες δηλώσεις της για την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίες είχαν προκαλέσει την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου. «Όταν ήμουν μικρή την έβλεπε η γιαγιά μου, της άρεσε πάρα πολύ. Τι κακό έχει αυτό; Η Ελένη Μενεγάκη είναι 25 χρόνια στην τηλεόραση.

Μία Iταλίδα που θα λατρέψεις Η Bianca Balti με τα πανέμορφα μάτια και τα σέξι χείλη

Η Bianca Balti είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ιταλία αφού συμμετέχει σχεδόν σε όλες τις επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο. Έχει συνεργαστεί  με τους οίκους Roberto Cavalli και Dolce&Gabbana ενώ το 2005 συμμετείχε στο σόου της Victoria’s Secret και έχει φιλοξενηθεί στους καταλόγους της εταιρείας.
Στα 31 της θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα ενώ τα υπέροχα μάτια της, τα σέξι χείλη της, αλλά και το τέλειο κορμί της δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Η αλλαγή στο facebook που ελάχιστοι έχουν καταλάβει

Από το απόγευμα της Τρίτης μια αλλαγή παρατηρείται στο facebook, ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που το έχουν καταλάβει!
Συγκεκριμένα από χθες σε ένα σχόλιό σας ή μια φωτογραφία σας που έχετε αναρτήσει στα likes που σας κάνουν δίπλα ακριβώς εμφανίζονται με φωτογραφία και όχι με απλά γράμματα!

Το δώρο... 160.000 ευρώ του μεγιστάνα της Lukoil στην 18χρονη σύζυγό του - ΦΩΤΟ

Δεν ξέρουν τι έχουν οι Ρώσοι ολιγάρχες και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν το κρύβουν...
Ένας από αυτούς, ο 55χρονος Valentin Romanof χάρισε πρόσφατα μια λευκή Bentley Continental GT V8, αξίας περίπου 160.000 ευρώ, στην 18χρονη σύζυγό του Elizaveta Adamenko.
Ο Valentin Romanov, επικεφαλής της κρατικής ρωσικής εταιρείας πετρελαίου Lukoil στο γραφείο στην Σιγκαπούρη, παντρεύτηκε την Elizaveta Adamenko, 18 ετών πλέον στη γαλλική Κυανή Ακτή, τον Ιούλιο.

Διεθνές βραβείο σε Ελληνα για τις ανακαλύψεις του σε διαβήτη και σκλήρυνση

Μία σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη η οποία βραβεύτηκε με 160.000 δολάρια έκανε έλληνας επιστήμονας. Ο Γιάννης Πετρόπουλος, που εργάζεται σήμερα ως science portfolio advisor στο Welcome Trust της Βρετανίας, βρήκε πώς ανώδυνα, αναίμακτα, μη επεμβατικά και μόλις σε 3 λεπτά

Ποιες τράπεζες θα 'πάρει μαζί της' η Deutsche Bank αν καταρρεύσει

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ακόμη κι αν οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να το δείξουν 
 
Αναμφίβολα, τα πράγματα είναι δύσκολα για την Deutsche Bank. Είναι υπερβολικά εκτεθειμένη στον κλάδο της εξόρυξης σχιστολιθικού αερίου στις ΗΠΑ, από τον οποίον αναμένονται περαιτέρω χρεοκοπίες στο μέλλον. Παράλληλα, έχει τη μεγαλύτερη έκθεση σε παράγωγα από κάθε άλλα τράπεζα – 54,7 τρισεκατομμύρια δολάρια, και όχι δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους.

Rex Blocking: Κανένας πανικός. Τι λένε οι μετεωρολόγοι για το σπάνιο φαινόμενο

Τι είναι το Rex Blocking που έρχεται από την Βορειοδυτική Ευρώπη και θα πλήξει τη χώρα μας, τις επόμενες μέρες; Τι πρέπει να προσέξουμε; 
 
"Στη μετεωρολογία όταν η ροή των αερίων μαζών είναι τέτοια που τα συστήματα εμποδίζονται να κινηθούν από τα δυτικά προς τα ανατολικά , τότε λέμε ότι δημιουργείται εμποδισμός ( Blocking ) . Ένα τέτοιο Blocking θα δημιουργηθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος στην Ανατολική Ευρώπη

Η γαλλικη βιομηχανία μόδας αποφέρει στο κράτος, περισσότερα απ’ ότι η αυτοκινητοβιομηχανία και η αεροναυπηγική

Σύμφωνα με μια μελέτη του Γαλλικού Ινστιτούτου Μόδας (IFM) που δημοσιεύτηκε την Τρίτη το 1,7% του ΑΕΠ της Γαλλίας που αντιστοιχεί σε 150 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως, αποδίδεται στην βιομηχανία μόδας της χώρας, ξεπερνώντας τα ποσά που αποφέρει στην γαλλική οικονομία η αυτοκινητοβιομηχανία μαζί με την αεροναυπηγική.
«Αυτό εκπροσωπεί το 1,7% του ΑΕΠ.

Ίδρυσε κόμμα και ο Βελόπουλος

Ο χώρος της λαϊκής Δεξιάς φαίνεται πως αντέχει τη δημιουργία αρκετών κομματικών σχηματισμών. Μετά την «Εθνική Ενότητα» των Γιώργου Καρατζαφέρη και Τάκη Μπαλτάκου και τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα κόμμα από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Όταν ο Πάγκαλος δήλωνε με παρρησία ότι το μνημόνιο είναι «ευτυχία για τον τόπο» (video)

Για τις μειώσεις στη σύνταξή του παραπονέθηκε σήμερα Τρίτη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ προανήγγειλε μάλιστα την προσφυγή του σε νομικούς, προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωσή του, ακόμα και από το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Κύλησε ο Τζήμερος και βρήκε τον Άδωνη – Κοινή εκδήλωση για τέμενος, εκκλησία & κράτος

Εκδήλωση, που θα μπορούσε άνετα να διεξαχθεί και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, διοργανώνει το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα «Δημιουργία Ξανά» στο Δελφινάριο Δήμο Αλίμου.
Η συζήτηση, μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το Ισλαμικό τέμενος και τις σχέσεις εκκλησίας κράτους, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων που διψάνε για αίμα μειλίχιες φωνές της «κοινής λογικής».

«Γάμος» ΝΔ - Καλλιάνου....Και επίσημα στη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος

Τις πόρτες της Πειραιώς περνάει ο Γιάννης Καλλιάνος, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, που αποχώρησε από το κόμμα λόγω των διαφωνιών του με τον Βασίλη Λεβέντη.

 Η σχετική ανακοίνωση ένταξης του Γιάννη Καλλιάνου στη ΝΔ θα γίνει σε λίγη ώρα με τον ίδιο να αναφέρει ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αλλαγή πορείας

Ideal Bikes: Τα ελληνικά ποδήλατα που αντιγράφουν οι ξένοι

Το μικρό ποδηλατάδικο της δεκαετίας του ’20 εξελίχθηκε σε μια υπερσύγχρονη επιχείρηση, που παραμένει οικογενειακή, εξάγει σε 25 χώρες, απαντά θετικά στις προκλήσεις της κρίσης και βαδίζει με αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Ο πρόεδρός της, Άγγελος Μανιατόπουλος μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις στην Πάτρα και μοιράζεται μαζί μας μερικά από τα μυστικά ενός γνήσιου ελληνικού success story.

Αυτά είναι τα 10 ομορφότερα ποδήλατα του κόσμου - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το Earth Policy Institute, μια περιβαλλοντική οργάνωση με έδρα τις ΗΠΑ, η παραγωγή ποδηλάτων τετραπλασιάστηκε μεταξύ του 1950 και του 2007. Κατά την ίδια περίοδο, η παραγωγή αυτοκινήτων απλώς διπλασιάστηκε. Είναι μια τάση που συνεχίζεται έως σήμερα και την βιώνουμε και στην ελληνική πραγματικότητα. Αυτή η κατάσταση επιταχύνθηκε από τις αυξανόμενες τιμές των καυσίμων και από τη συμφόρηση στα αστικά κέντρα.

Πού βρίσκεται το μεγαλύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων του κόσμου - Βίντεο

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν πάνω από 70 εκατ. αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο, τα οποία κατασκευάζονται σε πολλά ανά τον κόσμο εργοστάσια. Ποια εταιρεία όμως κατέχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο; Η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai!

Το «Ελ. Βενιζέλος» απογειώνεται, οι Καναδοί... προσγειώνονται

Νέο ρεκόρ σε αφίξεις επισκεπτών και αριθμού πτήσεων κατέγραψε στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), που πλέον πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις με φόντο και τη “χρυσή” συμφωνία για την 20ετή παράταση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου στη καναδική PSP.
Η υφιστάμενη σύμβαση του καναδικού επενδυτικού κεφαλαίου με την εταιρία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. (ΔΑΑ) για τη συντήρηση και λειτουργία του

Σωτ. Πηρούνιας: Ο Μανιάτης που έβαλε το λάδι σε... χρυσή κάψουλα

Μια μανιάτικη οικογένεια, με μεράκι για την παραγωγή ελαιολάδου και με πολύπλευρη επιχειρηματική δράση σε άλλους τομείς, αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη κάψουλα ελαιολάδου.
Η ιδέα τους στηρίχτηκε στη διαπίστωση ότι δεν είναι εύκολη η κατανάλωση μιας, δύο ή και τριών κουταλιών ελαιολάδου ημερησίως όταν αυτό έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες κι αυτό λόγω της πικρότητας στη γεύση του.

Εταιρεία σκηνοθετούσε βίντεο υποτιθέμενων επιθέσεων της αλ-Κάιντα με εντολή ΗΠΑ!

Τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια πλήρωσε το Πεντάγωνο στην αμφιλεγόμενη βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων Bell Pottinger, προκειμένου να τρέξει ένα απόρρητο πρόγραμμα προπαγάνδας στη Μέση Ανατολή.
Την αποκάλυψη έκανε πρώην υπάλληλος της βρετανικής εταιρείας, ο Μάρτιν Ουελς, στο Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, λέγοντας ότι η αποστολή που τους είχε ανατεθεί ήταν το να κατασκευάζουν οπτικοακουστικό υλικό με σκοπό κυρίως να δημιουργηθεί στη Μέση Ανατολή μία αρνητική εικόνα για την Αλ Κάιντα.

Έρχεται το Syros Jazz Festival…

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης «Σύρος-Πολιτισμός 2016», πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Syros Jazz Festival (7-9 Οκτωβρίου 2016).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Tιμητική εκδήλωση για τα ογδόντα χρόνια από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου (photo gallery)

Tιμητική εκδήλωση με τίτλο «Η χώρα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών» διοργανώνουν o Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και η οικογένεια του Αντώνη Μακατούνη, δωρητή της συλλογής του Μουσείου «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 στον χώρο του Μουσείου, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από τον θάνατο του εθνάρχη, 30 ετών από την ίδρυση του Μουσείου «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», αλλά και 25 χρόνων από τον θάνατο του δωρητή Αντώνη Μακατούνη.