Snowy snaps: From giant snowmen to beautiful landscapes, the best snow pics sent in by you


The UK is once again covered in snow, making for some stunning scenes across the country.

Roads have been treacherous, trains have been cancelled and schools have been closed as a foot of snow fell in just six hours.

Σινεμά: "Ψάχνοντας το Νέμο"


Η οσκαρική ταινία κινουμένων σχεδίων επιστρέφει σε...3D.
Τι συμβαίνει όταν ο πατέρας Μάρλιν υπερπροστατεύει το γιο του Νέμο; Αυτό αρκεί για να οδηγήσει στην απαγωγή του γιου του.
Θα καταφέρει να τον σώσει;

«Έφτασε» η ώρα της νέας Ευρωπαϊκής Άδειας Οδήγησης


Μια καινούργια εναρμονισμένη άδεια οδήγησης για Ε.Ε. θα εκδίδεται στα κράτη – μέλη από τις 19 Ιανουαρίου του 2013. Αυτή η άδεια στοχεύει στο να διευκολύνει την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στην Ε.Ε.
Η νέα άδεια οδήγησης είναι σε μορφή πιστωτικής κάρτας και θα ισχύει για 10 έως 15 χρόνια για οδηγούς Ι.Χ., ανάλογα με το κράτος-μέλος.

Αλγερία: Οργή των δυτικών κυβερνήσεων για τους δεκάδες νεκρούς ομήρους


Χωρίς να ενημερωθούν εκ των προτέρων οι περισσότερες ξένες κυβερνήσεις, έγινε η επιχείρηση του Αλγερινού στρατού στο Αμένας για την απελευθέρωση των ομήρων, η οποία άφησε δεκάδες θύματα πίσω της.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος διότι δεν είχαν πλήρη εικόνα απ’ την αλγερινή πλευρά, για να καταγράψει τί συμβαίνει.

Επτά μετάλλια, επτά ψέματα από το Λανς Άρμστρονγκ


«Το κοκτέιλ μου ήταν η EPO, οι μεταγγίσεις αίματος και η τεστοστερόνη» δήλωσε ο ποδηλάτης Λανς Άρμστρονγκ που παραδέχθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι, ότι κέρδισε επτά συνεχόμενες χρονιές στο Γύρο της Γαλλίας χρησιμοποιώντας απαγορευμένες ουσίες για την ενίσχυση της απόδοσής του.

Ανοίγει η «αυλαία» του Κόπα Άφρικα

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα λάβει χώρα για 29η φορά στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής που ούτως ή άλλως έχει την υποδομή να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση, από τη στιγμή που υπάρχουν τα γήπεδα από το Μουντιάλ του 2010.
Αρχικά, την διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει η Λιβύη, όμως η CAF ανέθεσε την διοργάνωση.

«Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο»: Συναυλία στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ


Μια μεγάλη συναυλία διοργανώνουν, στις 29 Ιανουαρίου 2013, στο studio C του Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Μεσογείων 432), η «Φωνή της Ελλάδας», ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων και οι Δημόσιες Σχέσεις της ΕΡΤ. Το μουσικό γεγονός, στο ποίο θα συμμετέχουν αγαπημένοι σε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες, υλοποιείται στο πλαίσιο του πιλοτικού.

Θαλασσοταραχή, κατολισθήσεις και πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας


Σε ισχύ θα είναι μέχρι τις 6 το απόγευμα η απαγόρευση απόπλου, από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα -Ελληνική Ακτοφυλακή, από τον Πειραιά γίνονται κανονικά.