Διαγράφτηκαν και επίσημα από τη ΝΔ Μανώλης, Αναγνωστάκος και Τζώρτζης

Tη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα του κόμματος του Γ. Μανώλη αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα αποφασίστηκε η διαγραφή των μελών της Πολιτικής Επιτροπής κ.κ. Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη, καθώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ«με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά τους, έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος». 

Τρελαίνουν κόσμο πάλι τα κορίτσια της Βουλιαγμένης

Μετά την πρόκριση της ομάδας πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης στο Final 4 του Champions Cup, η Έλενα Κούβδου μίλησε  για τους στόχους της ίδιας και της ομάδας της αλλά και την κατάσταση που..

Βουλιάζουν σπίτια στο Δερβένι Κορινθίας- Κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Αμεσος ο κίνδυνος κατάρρευσης κατοικημένων κτιρίωνΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η τοπική κοινότητα Δερβενίου Κορινθίας, καθώς άμεσος είναι ο..

Γουίτνεϊ Χιούστον η Ριάνα...

Γουίτνεϊ Χιούστον η Ριάνα... Δεν πρόλαβε να κλείσει ένας μήνας από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον και οι φήμες για το ποια θα την υποδυθεί σε..

Ρεκόρ στο Τουίτερ για την Γκάγκα

Ρεκόρ στο Τουίτερ για την Γκάγκα Ακόμα ένα ρεκόρ «έσπασε»η Λέιντι Γκάγκα. Αυτήν τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο μουσικό ή στιλιστικό θρίαμβο της τραγουδίστριας, αλλά για ρεκόρ στο Τουίτερ..

Χάκερ έκλεψαν τραγούδια του Μαϊκλ Τζάκσον

Χάκερ έκλεψαν τραγούδια του Μαϊκλ Τζάκσον Ενας μεγάλος αριθμός μουσικών αρχείων του Μάικλ Τζάκσον εκλάπη από χάκερ ύστερα από επίθεση που οι ίδιοι πραγματοποίησαν στα αρχεία της μουσικής εταιρείας Sony..

ΓΙΑ "ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" Διεγράφη από τη ΝΔ ο Γιάννης Μανώλης

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Γιάννης Μανώλης Εκτός της ΝΔ τέθηκαν με απόφαση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, οι κύριοι Γιάννης Μανώλης, Γιώργος Αναγνωστάκος και Πέτρος Τζωρτζής..

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ EUROGROUP ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ «Βαθύ κούρεμα» 196 δισεκατομμυρίων - Στο 85% η συμμετοχή.

Σε «βαθύ κούρεμα» ύψους 196 δισεκατομμυρίων ευρώ έναντι στόχου 206 δισεκατομμυρίων οδηγεί σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, η προθεσμία του οποίου έληξε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης..

Αιχμηρή απάντηση Χριστόφια στον Μπαγίς

Ο Πρόεδρος Δ. Χριστόφιας δήλωσε πως η τουρκική πλευρά το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και συχνότερα αναφέρεται σε σχέδια Β', τα οποία θα εδραιώνουν τη διχοτόμηση και το παράνομο καθεστώς..

Ο Σαρκοζί θα εγκαταλείψει την πολιτική σε περίπτωση ήττας

Ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε, για πρώτη φορά δημόσια από την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας, ότι θα εγκαταλείψει οριστικά την πολιτική σε περίπτωση ήττας του στις προεδρικές εκλογές της 22ας Απριλίου και της 6ης Μαΐου.

Δείχνει δόντια πάλι ο καιρός

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που παρατηρούνται στη βορειοδυτική Ελλάδα μεταφέρθηκαν σταδιακά και στις υπόλοιπες δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας, ενώ προβλήματα δημιούργησε η οξύτατη..

Τηλεδιάσκεψη Ομπάμα - Καρζάι

Ομπάμα και Καρζάι, επανέλαβαν, σε τηλεδιάσκεψη που είχαν, την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, παρά την ένταση που έχει προκληθεί στις σχέσεις των δύο χωρών με αφορμή το κάψιμο αντιτύπων του Κορανίου από Αμερικανούς στρατιώτες..

Η Κίνα εμποδίζει την αγορά των αεροσκαφών Airbus

Η Κίνα εμποδίζει την αγορά Airbus από τις κινεζικές αεροπορικές εταιρείες σε αντίποινα για την επιβολή από την Ευρωπαϊκή Ενωση του φόρου εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, αποκάλυψε ο επικεφαλής της..

Το πε και το κανε

Η ήρεμη δύναμη του Θρύλου «χτύπησε» ξανά. Ο Νταβίντ Φουστέρ ο άνθρωπος που έχει αναστατώσει εφέτος όλη την πρώην Σοβιετική Ένωση είναι από σήμερα το βράδυ ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη..

Μέσα στο παγωμένο Χάρκοβο Μεγάλη νίκη και φουλ για τους "8" ο Ολυμπιακός!

Όπως στη Ρωσία έτσι και στην Ουκρανία ο Νταβίντ Φουστέρ ζέστανε τον Ολυμπιακό!

Με τέρμα του Ισπανού οι «ερυθρόλευκοι» απέδρασαν με το διπλό (
0-1) από το Χάρκοβο και έτσι μετά το εμπόδιο της Ρούμπιν ετοιμάζονται να ξεπεράσουν κι εκείνο της Μέταλιστ στο Europa League!

Οι μπάμπουσκες...εν δράσει!


Απίστευτο και όμως αληθινό. Η βραδιά του ρωσικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό έκρυβε μία έκπληξη.  Η έκπληξη έχει όνομα..

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι Ιταλοί φοιτητές του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου (EUI) το βράδυ της Τετάρτης τον υπουργό..

Μου πήρε χρόνο να μιλήσω για τον καρκίνο...

Είναι 26 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και όμως δηλώνει ότι ακόμα και σήμερα πηγαίνει στη δουλειά με τη χαρά της νεοφώτιστης..

Έγραψε ιστορία ο ΑΠΟΕΛ!

Συγκλονιστική πρόκριση
Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει εκπρόσωπο στο Champions League, αλλά μετά την επική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ, επί της Λιόν, όλοι οι Έλληνες είναι στο πλευρό του! Το γκολ του Μαντούκα (9’) που ισοφάρισε την ήττα στο «Ζερλάν» (1-0), στο πρώτο μεταξύ τους..

Motor Oil: Προς εξαγορά του 26,711% της Cyclon

Η Motor Oil Hellas προχωρεί στην εξαγορά του 26,711% της εταιρείας Cyclon.
Σημειώνεται πως ο Όμιλος της Motor Oil Hellas ελέγχει την Coral και την AVIN δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας στην ελληνική αγορά.

Καβάλα Oil: Ξεμπλοκάρει επένδυση 100 εκατ. δολ. στην Καβάλα

«Ναι σ' όλα» φέρεται να είπε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης, όσον αφορά στα αιτήματα των εργαζόμενων στην «Καβάλα Oil» (θυγατρική της Energean Oil & Gas), προκειμένου να..

Απαντήσεις σε 169 «καυτά» φορολογικά ερωτήματα Αφορούν φόρους στα ακίνητα, μέτρα κατά οφειλετών, χορήγηση ΑΦΜ και φορ. ενημερότητας

Απαντήσεις σε 169 ερωτήματα πολιτών για τους φόρους που επιβάλλονται στα ακίνητα, για τα μέτρα που λαμβάνονται σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο, για τη χορήγηση ΑΦΜ και φορολογικής ενημερότητας δίνει το υπουργείο Οικονομικών..

ΑTE: Στη Shell το 49% της ΕΠΑ Αττικής, έναντι 50 εκατ. ευρώ Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών διήρκεσαν περισσότερο από ένα χρόνο

Αγροτική Τράπεζα και Shell κατέληξαν σε συμφωνία για τις μετοχές της ΕΠΑ Αττικής με την Shell έναντι 50 εκατ. ευρώ να αποκτά το 49% των μετοχών της εταιρείας φυσικού αερίου..

ΗΠΑ Επιμένει για εκλογές τον Ιούνιο στη Λιβύη ο Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε σήμερα στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αμπντέλ Ραχίμ αλ-Κιμπ κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης που δεν είχε ανακοινωθεί, και επέμεινε η εκλογή της Συντακτικής Συνέλευσης στη χώρα να γίνει τον Ιούνιο, ανακοίνωσε η Προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ "χαιρέτισε τον πρωθυπουργό για τον σημαντικό ρόλο που..

Το stealth αεροσκάφος του Χίτλερ! (Βίντεο)

Horten Ho V1 ΙΧ. Έτσι λεγόταν το αεροσκάφος που η Γερμανία του Χίτλερ είχε αρχίσει να κατασκευάζει προς το τέλος του πολέμου. Και ήταν ένα αεροσκάφος που φαίνεται ότι είχε στοιχεία stealth..

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Πρόσκληση Πούτιν προς Προχόροφ

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Μιχαήλ Προχόροφ, ο οποίος έκανε την έκπληξη και κατετάγη τρίτος στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, να συμμετάσχει ως μέλος στη νέα κυβέρνησή του..