Χάκερ έκλεψαν τραγούδια του Μαϊκλ Τζάκσον

Χάκερ έκλεψαν τραγούδια του Μαϊκλ Τζάκσον Ενας μεγάλος αριθμός μουσικών αρχείων του Μάικλ Τζάκσον εκλάπη από χάκερ ύστερα από επίθεση που οι ίδιοι πραγματοποίησαν στα αρχεία της μουσικής εταιρείας Sony..

Ενας μεγάλος αριθμός μουσικών αρχείων του Μάικλ Τζάκσον εκλάπη από χάκερ ύστερα από επίθεση που οι ίδιοι πραγματοποίησαν στα αρχεία της μουσικής εταιρείας Sony. Πρόκειται για ακυκλοφόρητα μουσικά κομμάτια μεγάλης αρχειακής αξίας, μεταξύ των οποίων και συνεργασίες του τραγουδιστή με τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους «Μπλακ Αϊντ Πις». Μάλιστα, η εταιρεία είχε υπογράψει συμβόλαιο ύψους 250 εκατ. δολαρίων με την οικογένεια του «βασιλιά της ποπ», σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούσαν 10 άλμπουμ τα οποία θα περιείχαν ανέκδοτα μουσικά κομμάτια του διάσημου τραγουδιστή.
Σχετικά με την κλοπή συνελήφθησαν οι Βρετανοί Τζέιμς Μαρκ και Τζέιμς Μακόρμικ, 26 και 25 ετών, αντίστοιχα, με κατηγορίες ηλεκτρονικού εγκλήματος και συγκεκριμένα της παραβίασης των συστημάτων ασφαλείας της βάσης δεδομένων της εταιρείας Sony. Αν και η πλειονότητα των κλεμμένων μουσικών κομματιών ανήκει στον Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι χάκερ έκλεψαν ακυκλοφόρητα τραγούδια κι άλλων καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων της Αβρίλ Λαβίν και των «Φου Φάιτερς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...