40 χρόνια Motorhead: Πώς ο Lemmy πήρε το όνομά του, γιατί τραγουδούσε έτσι και με πόσες γυναίκες είχε πάει Vds

Ο Ian “Lemmy” Kilmister δεν είναι πια μαζί μας – και ο πλανήτης όλος θρηνεί υπό τους ήχους του «Ace of Spades», του «Killed by Death», του «Bomber», του «Dead Men Tell No Tales», του «Iron Fist», του «Death or Glory» και των υπόλοιπων ύμνων μιας από τις κορυφαίες metal/ hard rock μπάντες του πλανήτη. 

Ποια γλώσσα θα μιλούν οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη το 2050; (όχι δεν είναι αυτή που νομίζετε)

Τι θα απαντούσατε εάν κάποιος σας ρωτούσε «ποια είναι η γλώσσα που μιλούν οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη;». Πιθανότατα, θα λέγατε «τα αγγλικά», αφού θα σκεφτόσασταν ότι είναι η πιο «διεθνοποιημένη» γλώσσα στον κόσμο. Και σε αυτό τουλάχιστον δεν θα είχατε κάνει λάθος, αφού μιλιέται από πολλούς αλλά όχι ως μητρική γλώσσα.
Στην πραγματικότητα η κινεζική, η αγγλική και η ισπανική είναι οι τρεις γλώσσες που μιλιούνται περισσότερο σήμερα στον πλανήτη

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια και βοριάδες. Πτώση της θερμοκρασίας έως και 12 βαθμούς

Ραγδαία αλλαγή του καιρού από αύριο Τετάρτη. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας ενισχυμένοι βοριάδες και τοπικές χιονοπτώσεις. Δείτε αναλυτική πρόγνωση

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

Τα ΕΛ.ΠΕ θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την αποπληρωμή της οφειλής ΕΝΦΙΑ και τελών κυκλοφορίας για το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέλαβε ο Ομιλος Ελληνικά Πετρέλαια.
Στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, η διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε τα φετινά Χριστούγεννα να πραγματοποιηθούν

Οι ζωντανές φωτογραφίες… έρχονται στο mobile app του Facebook.

Facebook. Η νέα εφαρμογή θα λανσαριστεί σε μικρό αριθμό χρηστών, όμως από το νέο έτος θα διευρύνει τη παρουσία της σε όλες τις συσκευές iOS.
Για να βγάλει κανείς μία Live Photo τραβάει μία κανονική φωτογραφία, όμως όταν πατά το κουμπί η camera γράφει και περίπου 1 δευτερόλεπτο κίνησης.

Πουλήθηκε ο Αστέρας Βουλιαγμένης – Ποιος τον αγόρασε

Στα χέρια του τουρκοαραβικού σχήματος της Jermyn Street περνά έναντι τιμήματος 400 εκατ. ευρώ το ιστορικό ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης έπεσαν οι τελικές υπογραφές.

Deutsche Welle: Πενιχρά δώρα Χριστουγέννων για τους Έλληνες

«Οι Έλληνες παίρνουν λιγότερα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική σελίδα του Spiegel, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Deutsche Welle, και στο οποίο γίνεται αναφορά στα δώρα των γιορτών.
«Πενιχρά δώρα: τα δώρα των γιορτών για πολλούς Έλληνες θα είναι μικρότερα. Ο τζίρος την περίοδο των Χριστουγέννων έπεσε πάνω από 8% και σε σχέση με το 2009 έπεσε σχεδόν στο μισό (…)

O Αγιος Βασίλης ήρθε με…Phantom – Μοίρασε δώρα [εικόνες&βίντεο]

Με  μαχητικό αεροπλάνο Phantom της 110 Πτέρυγας Μάχης, προσγειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, ο Αϊ Βασίλης.

Ο ιπτάμενος Αγιος Βασίλης, έγινε δεκτός στην πίστα της 110 Πτέρυγας Μάχης, με ενθουσιασμό από τα παιδιά Παιδικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας

Με εναλλάξ αποκλεισμό είτε της δεξιάς, είτε της αριστερής λωρίδας θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 έως και 29 Φεβρουαρίου 2016 στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.