Καρφιά και άβολα παγκάκια στην Βρετανία για να μην κοιμούνται οι άστεγοι στον δρόμο

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει στο διαδίκτυο η συνήθεια πολλών εύπορων Βρετανών να τοποθετούν καρφιά έξω από τις κατοικίες τους προκειμένου να αποτρέψουν τους άστεγους από το να κοιμηθούν εκεί.
Σύμφωνα με βρετανικές ενώσεις για την προστασία των αστέγων, η πρακτική αυτή είναι συνηθισμένη και τα καρφιά ενάντια στους

Windows 10: Ξεκίνησε το λανσάρισμα σε 190 χώρες! Δείτε πώς να λάβετε το update

Έφτασε επιτέλους η μεγάλη ημέρα και από σήμερα έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα του Windows 10 σε 190 χώρες, το οποίο είναι διαθέσιμο ως δωρεάν αναβάθμιση (4-5GB) για τους κατόχους Windows 7/8.1. Αρκετοί από εσάς ίσως έχετε λάβει ήδη την αναβάθμιση, ωστόσο, σε όσους δεν έχει εμφανιστεί μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Ο Πλατινί υποψήφιος για την προεδρία της FIFA

Υποψήφιος για την προεδρία της FIFA θα είναι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.
«Ήταν μία πολύ προσωπική, απόφαση που πήρα μετά από προσεκτική σκέψη, ζυγίζοντας το μέλλον του ποδοσφαίρου μαζί με το δικό μου. Επίσης, οδηγήθηκα σε αυτή από τον σεβασμό, την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που πολλοί από εσάς μου δείξατε.

Απαλλάχθηκε η Κέρκυρα και παραμένει στη Σούπερ Λίγκα

Με ψήφους 2-1 η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας διατήρησε στην κατηγορία την Κέρκυρα, καθώς απάλλαξε την ΠΑΕ του Ιονίου η οποία αντιμετώπιζε την κατηγορία της εικονικής μεταβίβασης μετοχών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής έχει ως εξής:

Aναστασίου: «Είναι πολύ δύσκολο να μας νικήσει ο οποιοσδήποτε»

Μετά τη νίκη επί της Μπριζ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του αρχίζει και ωριμάζει σε σχέση με πέρσι και βγάζει ψυχή στο γήπεδο και όπως είπε: «είναι πολύ δύσκολο να μας νικήσει ο οποιοσδήποτε».
Μεταξύ άλλων είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κόκκινο 105,5 και τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη.

Αυστηρά μηνύματα με αποδέκτες τους διαφωνούντες βουλευτές αλλά και την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εφ’ όλης συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 και τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη. Ο Αλέξης Τσίπρας μεταξυ άλλων τόνισε ότι το ενδεχόμενο των εκλογών είναι ανοιχτό και θα εξαρτηθεί

ΕΡΤ1** Αγγελίδης & Χαϊνά λένε την πρώτη «Kαλημέρα»

Δύο μάχιμοι και δυναμικοί ρεπόρτερ που δημοσιογραφούν εδώ και πολλά χρόνια στην ΕΡΤ, ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά, ανοίγουν καθημερινά 6-8, το πρωί, το πρώτο παράθυρο της ΕΡΤ στην Ενημέρωση. Μιλούν στο ert.gr για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και το μεγάλο στοίχημα του ενημερωτικού τομέα της.

Ροδοπελεκάνοι φώλιασαν στην Κάρλα

Τον ταμιευτήρα της πρώην λίμνης Κάρλα, για την ασφάλεια και ζεστασιά του δικού τους «σπιτικού», επέλεξαν ροδοπελεκάνοι, αφού εκεί, στα τέλη Ιουνίου, τεκμηριώθηκε για πρώτη φορά από ειδικούς ορνιθολόγους η ύπαρξη εννέα φωλιών με αυγά.

Σαρωτική η εθνική Εφήβων, νίκησε με 77-54 την Τουρκία

Δεύτερη σερί νίκη για την εθνική μας ομάδα μπάσκετ των Εφήβων στην δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο, καθώς νίκησε άνετα με 77-54 την Τουρκία.
H ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου χρειάζεται αύριο πάση θυσία τη νίκη επί της Ρωσίας (29/7, 21:15) για να πάρει την πρόκριση για τους «8». Σε διαφορετική περίπτωση θα ελπίζει σε ήττα της Ιταλίας από την Βοσνία.

Επική ανατροπή και νίκη 2-1 για τον Παναθηναϊκό επί της Μπριζ

Συγκλονιστικός ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει στην κατάμεστη Λεωφόρο με 2-1 την Μπριζ στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions league και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα play off της διοργάνωσης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σάντσεθ από το 43΄.

H Khloe Kardashian είναι το πιο καυτό κορμί της οικογένειας (και με αποδείξεις)

Όπως λέει η ίδια η Khloe Kardashian δεν ένιωθε πολύ άνετα να κάνει αυτή τη φωτογράφιση. Η αδερφή της η Kim, την έπεισε να το δοκιμάσει και ιδού, ακολουθούν οι εικόνες που απαθανάτισε ο Steven Gomillion.
Μπορείς να κρατήσεις την ανάσα σου, να κάνεις πως δε βλέπεις, ακόμα και να κλείσεις αυτό το άρθρο, αλλά να ξέρεις πως το κορμί της Khloe, θα σε στοιχειώνει για πάντα.

Δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν το σουτιέν του μαγιό σας δεν εφαρμόζει σωστά

Πολλές γυναίκες επιλέγουν μαγιό χωρίς να νοιάζονται εάν εφαρμόζει καλά επάνω τους και κυρίως το σουτιέν, η κακή εφαρμογή του οποίου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, από δυσάρεστες ενοχλήσεις, έως ακόμη και σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους.
Δείτε τα συνηθέστερα προβλήματα, αλλά και ενοχλήσεις που μπορεί να σας προκαλέσει μία κακή εφαρμογή του σουτιέν του μαγιό σας:

Ποιο είναι το ιδανικό σχήμα του στήθους που τρελαίνει τους άνδρες; Τι σημαίνει ο μαγικός αριθμός 45 προς 55

Παλαιότερα έλεγαν πως το ιδανικό σχήμα στήθους είναι εκείνο που μπαίνει στο ποτήρι της σαμπάνιας, βέβαια τα δεδομένα άλλαξαν. Σήμερα όλο και περισσότεροι άνδρες ελκύονται από το πλούσιο στήθος και για το λόγο αυτό οι πλαστικοί σε όλο τον κόσμο κάνουν χρυσές δουλειές.

Φωτογραφίες από την κρουαζιέρα των οργίων- Αλκοόλ, γυναίκες, άνδρες στρίπερ και αχαλίνωτο σεξ

Την κρουαζιέρα διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μινεσότα KDWB. Το πλοίο ξεκινάει κάθε μέρα από την περιοχή St Croix. Δικαίωμα επιβίβασης έχουν μόνο γυναίκες και πάνω στο πλοίο τις περιμένουν πολλές «εκπλήξεις». Μέχρι τις 17.45 πρέπει να έχουν επιβιβαστεί άπασες. Πρέπει να είναι πάνω από 21 και να έχουν απαραίτητα ταυτότητα μαζί τους.