Έξοδος: Έχει Πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία. 5 προτάσεις για να σου μείνει αξέχαστη

..Έχει Πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία, τραγουδούσε η Χαρούλα. Ειδικά αν μιλάμε για αυτή του Αυγούστου, που έχει το μεγαλύτερο φεγγάρι. Αν λοιπόν έχεις ταράτσα, πάρε ένα κρασί, καλή παρέα και ανέβα.
Αν δεν έχεις όμως, ακολούθησε μια από τις παρακάτω προτάσεις. Γιατί η Πανσέληνος από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, δεν είναι η "σωστή" Πανσέληνος.

J. Depp: «Κυνηγάει» βοηθό σκηνοθέτη που τράβηξε γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του κι άλλων stars

Ένα νέο σκάνδαλο ξέσπασε στο Χόλιγουντ κι αυτήν την φορά έχει πρωταγωνιστή τον βοηθό σκηνοθέτη, Kevin Thomas Roy.

Ο άντρας, που έχει δουλέψει σε μεγάλες παραγωγές, φαίνεται πως έχει στην κατοχή του φωτογραφίες μεγάλων stars, όπως η Penelope Cruz, η Judi Dench, η Scarlett Johansson και η σύζυγος του Johnny Depp, Amber Heard, τραβηγμένες στα.. κρυφά!

Η πολιτική των ΗΠΑ καθορίζεται από 400 πλούσιους, λέει πρώην συνεργάτης του Κόλιν Πάουελ

..Η πολιτική των ΗΠΑ καθορίζεται περίπου από 400 ανθρώπους, ο συνολικός πλούτος των οποίων ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια δολάρια, καθώς αυτοί ελέγχουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της κυβέρνησης από το παρασκήνιο, υποστήριξε ο Λόρενς

Παπανδρέου: Έπρεπε να είχα διώξει τους αποστάτες του ΠΑΣΟΚ όταν ήμουν πρωθυπουργός, όπως ο Τσίπρας

Την αυτόνομη κάθοδο του ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές εισηγήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στα στελέχη του κατά τη διάρκεια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που πραγματοποιείται στο ΣΕΦ.
Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ εξήγησε ότι πρότεινε τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων του ευρύτερου χώρου της προοδευτικής παράταξης και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλησε τη συνεργασία, επαναλαμβάνοντας ότι ορισμένοι έριξαν την τότε κυβέρνησή του.

Τα «σπάνε» τα νέα Windows - 75 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε ένα μήνα

Μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ των χρηστών παγκοσμίως φαίνεται πως έχουν τα Windows 10, καθώς περίπου 75 εκατομμύρια χρήστες «κατέβασαν» το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft στους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές τους.
Το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν τα νέα Windows επί ένα έτος σε όσους θέλουν

Οικονομικός "πόλεμος" Κίνας-ΗΠΑ: Το Πεκίνο άρχισε να ξεπουλά 3,65 τρισ. δολ. αμερικανικών ομολόγων!

Με" υπερόπλο" τη διακράτηση 3,65 τρισ.δολαρίων αμερικανικού χρέους, αλλά και τις προειδοποιητικές βολές που εχει ρίξει με μαζικές πωλήσεις αμερικανικού χρέους, ταξιδεύει ο Κινέζος Πρόεδρος Ξι Ζιπινγκ στις ΗΠΑ.

Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ: Για το τρίποντο και οι δύο

Στην Ξάνθη, θα διεξαχθεί η σπουδαιότερη αναμέτρηση του Σαββάτου, της 2ης αγωνιστικής, της Super League. Η Skoda Ξάνθη, υποδέχεται την ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής.
Η ακριτική ομάδα, προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και αποσκοπεί σε ένα ανάλογο αποτέλεσμα ή γιατί όχι και σε μια νίκη.

Γκεζίνε Σουάν: Μια μεγάλη πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της πολιτικής Τσίπρα

«Μεταξύ των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία η οποία τάσσεται υπέρ της πολιτικής Τσίπρα», υποστηρίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών Γκεζίνε Σουάν, ηγετικό στέλεχος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και δύο φορές υποψήφια πρόεδρος της Γερμανίας.

Α. Τσίπρας: «Όποιος θέλει να αποδράσει ας αποδράσει, εμείς όμως προχωράμε μπροστά»

Έχοντας ως κεντρική πολιτική θέση ότι το «παλιό καθεστώς» δεν πρέπει να επιστρέψει και προτάσσοντας το δικό του σύνθημα «μόνο μπροστά», ο Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε σειρά διλημμάτων ενόψει των εκλογών, μιλώντας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Τσίπρας άσκησε σκληρή κριτική στη «Λαϊκή Ενότητα» για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δήλωσε κατηγορηματικά ότι αριστερό εμφύλιο δεν πρόκειται να κάνει