Ο Λάτβαλα νικητής στο Ράλι Ακρόπολις 2013.

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα με Φολκσβάγκεν είναι ο νικητής στο Ράλι Ακρόπολις, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την ειδική διαδρομή Λουτράκι 2, που ήταν και η Power Stage του αγώνα.

RussiaToday-Video-News:Caught on camera: Turkey water cannon truck nearly runs over protesters

Turkish police fired tear gas at demonstrators before retreating from Taksim Square in Istanbul on Saturday. In Ankara, a police vehicle hit two demonstrators who were crouched in the middle of the street, barricading themselves behind rubbish bins.

whitehouse- Νews-Video:Weekly Address: Congress Should Take Action to Continue Growing the Economy.

In this week's address, President Obama says that the economy is moving in the right direction, but there is still more work to do

Τουρκία: Χιλιάδες διαδηλωτές γιορτάζουν τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

Χιλιάδες διαδηλωτές γιόρτασαν τη νίκη τους στην Κωνσταντινούπολη στη διάρκεια της νύχτας όταν αποχώρησε η αστυνομία από την πλατεία Ταξίμ, έπειτα από εντολή του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Νέες κινητοποιήσεις αναμένεται να πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Κυριακής οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στην Τουρκία, όπου η κατάσταση παραμένει τεταμένη, αλλά χωρίς επεισόδια.

Ράλλυ Ακρόπολις 2013, 2η μέρα, δύσκολο και μοναδικό

Η δεύτερη και μεγαλύτερη σε μήκος μέρα του Ράλλυ Ακρόπολις 2013 περιλάμβανε τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, άλλες εκ των οποίων γρήγορες και τεχνικές, άλλες τόσο σκληρές, που έφεραν τα πληρώματα απέναντι σε τακτικές επιβίωσης, κάτι που αποδεικνύεται και από τον αριθμό των κλαταρισμένων ελαστικών.

Ράλι Ακρόπολις: Κυριαρχία Λάτβαλα τη 2η μέρα

O Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα της Volkswagen Motorsport ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της δεύτερης ημέρας του 59ου Ράλι Ακρόπολις! O Φινλανδός που δεν έχει κερδίσει ποτέ στη χώρα μας, πρώτευσε με το Polo R WRC στις μισές από τις οκτώ ειδικές διαδρομές της ημέρας. Εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα του Ευγένι Νόβικοφ που χτύπησε μία πέτρα στην τέταρτη ειδική του αγώνα (Γυμνό 1) με αποτέλεσμα να έχει κλαταρισμένο ελαστικό και προβλήματα στην ανάρτηση του Fiesta WRC που του κόστισαν πολύ σε χρόνο, ο Λάτβαλα πήρε τα ηνία και σιγά-σιγά έχτισε διαφορά από τους διώκτες του.

Ράλι Ακρόπολις: Θεατές στη Ζήρεια

Είχαμε την ευκαιρία χτες το απόγευμα να παρακολουθήσουμε από κοντά την τελευταία ειδική της ημέρας που περνούσε πολύ κοντά από τα Τρίκαλα Κορινθίας.
Πρόκειται για μια πανέμορφη ορεινή περιοχή στην οποία είναι εμφανές ότι τα κοινοτικά πακέτα στήριξης αξιοποιήθηκαν όπως προβλέπονταν. Εμείς ξεκινήσαμε από το Λουτράκι και το γραφείο Τύπου του αγώνα και στο Ξυλόκαστρο εγκαταλείψαμε την Ε.Ο.

Ράλι Ακρόπολις: Ταχύς ο Νόβικοφ, κερδισμένος ο Λάτβαλα

Ο Ευγένι Νόβικοφ ήταν ταχύτερος όλων με το Ford Fiesta RS σε δύο συνεχόμενες ειδικές διαδρομές, την 8η (Γυμνό) και την 9η (Κεφαλάρι). Πραγματικός όμως κερδισμένος μέχρι στιγμής στον αγώνα είναι ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (VW Polo R), καθώς η διαφορά του από το δεύτερο της κατάταξης Ντάνι Σόρντο (Citroen DS3) έχει ανέβει στα 49,2 sec.

Καλούς χρόνους σημειώνει και ο Σεμπαστιάν Οζιέ με το Polo R και κατέχει πλέον την 11η θέση της γενικής κατάταξης.