Taylor Swift: Ξεπέρασε την Lady Gaga ως η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity κάτω των 30

Η 22χρονη τραγουδίστρια της country pop Taylor Swift είναι το νούμερο 1 στην λίστα του Forbes για τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες κάτω των 30, καθώς εισέπραξε 57 εκατ. δολάρια από τον Μάιο του 2011 ώς τον Μάιο του 2012. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν η Lady Gaga, αλλά φέτος αρκέστηκε στην τέταρτη θέση.
Social..

Η Γκιζέλ και άλλες 37 γοργόνες που βράχηκαν για σένα

Παίρνετε μια σέξι γυναίκα, την βουτάτε στο νερό, αφήνετε μαλλιά, μαγιό και ρούχα να κολλήσουν πάνω της, κάντε κλικ και μετά πηγαίνετε τυπογραφείο για εκτύπωση..

Kate Winslet: "Mε τα γυμνά μου κάνω τις γυναίκες να νιώθουν καλύτερα!"

 Δεν έχει το τέλειο κορμί, το στήθος της δεν είναι τέλειο, ενώ το σώμα της έχει πολλές καμπύλες, παραδέχεται σε συνέντευξή της η Kate Winslet. Και όμως, η 36χρονη πια αγγλίδα ηθοποιός- και για πολλούς άντρες μεγάλο σύμβολο του σεξ- όταν τα "πετάει" ενδυναμώνει τις άλλες γυναίκες. Κι αυτό γιατί, αν και δεν έχει το τέλειο σώμα, νιώθει άνετα γι' αυτό και το εκθέτει γυμνό, κάτι που εκτιμά ότι βοηθάει και τις άλλες γυναίκες να νιώσουν καλά με τα δικά τους σώματα...

Katie Downes: Παντρεύεται τον κιθαρίστα των Arctic Monkeys

Ο Jamie Cook, κιθαρίστας μίας από τις πιο πετυχημένες σύγχρονες ροκ μπάντες της Αγγλίας, των Arctic Monkeys, παντρεύεται το μοντέλο της καρδιάς του, που δεν είναι άλλη από την Katie Downes. O Jamie Cook είναι 27 χρονών και το Katie Downes..

4-1 την Τσβόλε ΠΑΟΚ: Όσο παίζει... ομορφαίνει!

Ένας ΠΑΟΚ να τον πιεις στο… ποτήρι!

Εξαιρετικά δείγματα άφησε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο τρίτο κατά σειρά φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, σκορπίζοντας στα… τέσσερα την Τσβόλε με σκορ 4-1.
Θετικές εντυπώσεις άφησε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Κουμάλο, που ήταν κυρίαρχος στην άμυνα. Εξαιρετικοί Λίνο και Λάζαρ, πολύ καλή παρουσία και από τον Αποστολόπουλο που πέρασε σαν άλλαγη. Δεν φαίνεται... εντός κλίματος ο Άγγλος Μπαρνς...

Η Σέριφος μας καλοσωρίζει με το Α’ Φεστιβάλ της

Ονειρεμένα ακρογιάλια, λουσμένα στο κυκλαδίτικο φως. Αυτή είναι η Σέριφος!
Ένα ταξίδι στο νησί του μύθου και της πραγματικότητας, στο ερωτικό νησί των πιο όμορφων παραλιών του Αιγαίου...

Στην Κύπρο ο πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης - Συναντήσεις

Η επανένωση της Κύπρου και η απαλλαγή της από τον τουρκικό στρατό κατοχής είναι ύψιστη προτεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Βουλής των Ελλήνων, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος έφθασε το απόγευμα στη μεγαλόνησο, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις καταδίκης της τουρκικής εισβολής του 1974...

100 GP για Hamilton και Kovalainen στο Hockenheim

Στο προσεχές Grand Prix του Hockenheim, οι Lewis Hamilton και Heikki Kovalainen θα τα εκατοστίσουν! Οι πρώην teammates στη McLaren, έχοντας ξεκινήσει την ίδια χρονιά τους αγώνες τους στη Formula 1, έχουν μαζί και τα γενέθλια των 100 Grand Prix..

Citroen: Δεν επηρεάζονται οι αγώνες από τις περικοπές

Η αγωνιστική ομάδα της Citroen στο WRC, ανακοίνωσε πως δε θα επηρεαστεί το πρόγραμμα και η εμπλοκή της στο πρωτάθλημα, μετά τις πρόσφατες περικοπές που ανακοίνωσε ο όμιλος PSA. Όπως είναι γνωστό, η Citroen και η Peugeot..

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Serres Rally 2012

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς που όλοι περιμέναμε, άρχισε! Ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος αγώνας Rally Raid, το Serres Rally 2012 μας ανοίγει σιγά σιγά τους ορίζοντές του!..

Αφγανιστάν: Βομβιστική επίθεση σε 22 φορτηγά του ΝΑΤΟ

Μεγάλο χτύπημα κατά των νατοϊκών δυνάμεων πραγματοποίησαν οι Ταλιμπάν στο βόρειο Αφγανιστάν, καταστρέφοντας 22 φορτηγά που ανεφοδίαζαν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ..

Βουλγαρία: Έκρηξη σε λεωφορείο με τουρίστες από το Ισραήλ - Νεκροί

Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 20 τραυματίες, είναι ο έως τώρα απολογισμός της έκρηξης, που σημειώθηκε σήμερα στις 17:30, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Μπουργκάς.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 50 ισραηλινοί τουρίστες..

Συνελήφθη ο πιο καταζητούμενος Ναζί εγκληματίας πολέμου

Στη σύλληψη του Λάσλο Τσατάρι στη Βουδαπέστη προχώρησαν οι αρχές, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της ουγγρικής πρωτεύουσας..

Η Νότια Αφρική γιορτάζει τα 94α γενέθλια του Νέλσον Μαντέλα

Όλη η Νότια Αφρική γιορτάζει σήμερα τα 94α γενέθλια του Νέλσον Μαντέλα. Η ημέρα άρχισε με το "happy birthday" που τραγούδησαν οι μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα, οι πολίτες καλούνται να κάνουν "καλές πράξεις" για να τιμήσουν τον πολιτικό του αγώνα, ενώ η φωτογραφία του βρίσκεται στις πρώτες σελίδες όλων των εφημερίδων της Νότιας Αφρικής..

Σούπερ Καπ Ισπανίας.. Μια μέρα νωρίτερα το «Clasico»

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα κληθούν τον Αύγουστο να κοντραριστούν σε διπλούς αγώνες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 23 του επόμενου μήνα, ενώ ο επαναληπτικός ήταν να πραγματοποιηθεί στις 30. Ωστόσο η UEFA άλλαξε την ημερομηνία της..

Το κορίτσι του Σίλβιο και οι εξωγήινοι

Η Σάρα Τομάζι είναι πρωταγωνίστρια σε «εκπαιδευτικές» ταινίες ενηλίκων και έγινε γνωστή για την συμμετοχή της στα μπούνγκα - μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι..

Η τιμή της «φανέλας με το νούμερο 10» του ΠΑΟΚ...

Το «10 το καλό» του ΠΑΟΚ δόθηκε στο εκκολαπτόμενο …αετόπουλο Δημήτρη Πέλκα! Με εντολή μάλιστα, του Γιώργου Δώνη. Αφού επί πολλά χρόνια γινόταν επίδειξη ασέβειας με την διάθεση της «φανέλας με το νούμερο 10» σε απίθανους και σε ακατάλληλους παίκτες για τέτοια τιμή..

Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραχώρησε το... τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου.

Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραχώρησε το... τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην  Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου.
Η διαδικασία παράδωσης έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου συναντήθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος όπως και οι δικηγόροι των δύο πλευρών...

Πληρώνουμε 170 εκ. σε ενοίκια υπουργείων


Τεράστια ποσά πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες των υπουργείων. Εκτιμάται ότι κάθε μήνα το δημόσιο πληρώνει περίπου 170 εκ ευρώ σε ενοίκια. ..

Οι ΑΝ.ΕΛ. ζητούν διαγραφή του επονείδιστου χρέους και καταγγελία του Μνημονίου

Για νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει η τρικομματική κυβέρνηση καθ' υπόδειξη του ΔΝΤ κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητώντας διαγραφή του επονείδιστου χρέους και καταγγελία του Μνημονίου...

ντονη ενόχληση Σαμαρά από την απροθυμία των υπουργών για περικοπές

Εντονα ενοχλημένος φέρεται ότι είναι, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς από την απροθυμία αρκετών υπουργών του να συνδράμουν με αποφασιστικότητα στην περικοπή δαπανών στα υπουργεία τους. ..

ΣΥΡΙΖΑ: «Πρόγραμμά τους το μνημόνιο - ψέμα η επαναδιαπραγμάτευση»

«Πρόγραμμα της τρικομματικής κυβέρνησης είναι το μνημόνιο και η συζήτηση περί αναδιαπραγμάτευσης ήταν ένα προεκλογικό ψέμα», σημειώνουν στην Κουμουνδούρου εν όψει της προγραμματισμένης για την Τετάρτη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά με τους κκ. Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη...

Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στα Αργυρά Αχαΐας

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αργυρά Αχαΐας.Επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 27 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 Α/Φ & 1 Ε/Π...