Παγκόσμιος θρήνος για την Κοξ....Τζ. Κόρμπιν: Θρηνεί η οικογένεια των Εργατικών και ολόκληρη η Βρετανία

Ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν με ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε πως “ολόκληρη η οικογένεια των Εργατικών και ολόκληρη η χώρα, είναι σοκαρισμένη και θρηνεί για την τραγική δολοφονία της Τζο Κοξ".

Nεκρή βουλευτής των Εργατικών που δέχθηκε επίθεση για το Brexit

Υπέκυψε στα τραύματα της η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ  που δέχθηκε δολοφονική επίθεση  το μεσημέρι της Πέμπτης στο δυτικό Γιορκσάιρ. Η Κοξ, που ήταν υπέρμαχος της παραμονής της Βρετανίας της Ε.Ε., πυροβολήθηκε δύο φορές και μαχαιρώθηκε από έναν 52χρονο, ο οποίος συνελήφθη. Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης πως δεν αναζητά άλλον ύποπτο για την επίθεση.

EURO 2016: Η Β. Ιρλανδία, γράφει ιστορία! Κέρδισε 2-0 την Ουκρανία

Το πρώτο ημίχρονο στη Λυόν ήταν πολύ μέτριο, με την βροχή να δυσκολεύει αρκετά τις κινήσεις και πιο σημαντική στιγμή το χειροκρότημα των Β.Ιρλανδών φιλάθλων στο 24 για τον αδικοχαμένο 24χρονο Ντάρεν Ρότζερς, που έπεσε από κιγκλίδωμα στη Νίκαια και έχασε τη ζωή του.

EURO 2016: Βάρντι και Στάριτζ έσωσαν την Αγγλία που κέρδισε στο φινάλε την Ουαλία

Η παράδοση τηρήθηκε και η Ουαλία έχασε για μια ακόμη φορά από την Αγγλία μετά το 1984, με τους Βάρντι και Στάριτζ να σώζουν τον Χότζσον. Ο Άγγλος τεχνικός επέμεινε στην αρχική 11άδα του ματς με την Ρωσία και είδε την ομάδα του να είναι μέτρια και πίσω στο σκορ από το γολ του Μπέιλ. Στο ημίχρονο έβαλε αυτή την φορά τους δύο χαρισματικούς σκόρερ και κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο 91, όμως η πρόκριση είναι ακόμη ανοικτή.

Σαμ Κουκ: Η καυτή WAG που θα «αναστατώσει» τις κερκίδες στο Αγγλία- Ουαλία

Είναι γεγονός ότι σήμερα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο εμφύλιο ντέρμπι του «Νησιού» ανάμεσα στην Εθνική Αγγλίας και Εθνική Ουαλίας, αλλά και για έναν άλλο λόγο.

Γιατί στις κερκίδες θα είναι μια από τις πιο περιζήτητες WAG: Η Σαμ Κουκ που διατηρεί σχέση από το 2012 με τον 26χρονο σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Κρις Σμόλινγκ.

To αυτοδίδακτο ρομπότ Amelia πιάνει δουλειά στο Λονδίνο!

Κρατική υπηρεσία στο βόρειο Λονδίνο αναμένεται προσεχώς να… προσλάβει ένα αυτοδίδακτο ρομπότ, το οποίο θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί πολίτες και μάλιστα θα τοποθετηθεί σύντομα στο… ανάλογο πόστο!

Η Amelia θα αναλάβει δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση του Enfield το προσεχές φθινόπωρο. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα πρότζεκτ υψηλής τεχνητής νοημοσύνης

Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher. Το διάσημο ζευγάρι, είκοσι μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, περιμένει ένα αγοράκι σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People. Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2015. Το περασμένο μήνα  ηθοποιός μιλώντας  στην εκπομπή Entertainment Tonight αποκάλυψε πως η μητρότητα της έχει αλλάξει τη ζωή:

Στην αγκαλιά του νέου James Bond η Taylor Swift

Δύο μόλις εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο dj Calvin Harris, η Taylor Swift δεν έχασε χρόνο και βρήκε σύντομα άλλη αγκαλιά. Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο μελλοντικός James Bond, Tom Hiddleston, είναι το νέο ζευγάρι του φετινού καλοκαιριού.
Ο φακός της Sun τους συνέλαβε σε ρομαντικά τετ-α-τετ στο Rhode Island. «Ήταν όλη την ώρα μαζί, αγκαλιάζονταν και αντάλλαζαν παθιασμένα φιλιά

Η καλύτερη παραλία για οικογενειακές διακοπές είναι ελληνική (Photos)

Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσιοποίησε τη λίστα με τις  δέκα καλύτερες παραλίες στον κόσμο για οικογενειακές διακοπές. Στην κορυφή της λίστα φιγουράρει μια ελληνική παραλία, αυτή του Αγίου Γεωργίου στη Νάξο.
Ο Άγιος Γεώργιος αναδείχθηκε η καλύτερη παραλία για οικογένειες εξαιτείας στα ζεστά, ρηχά νερά του που ενδείκνυνται για πλατσούρισμα για τα πιο μικρά παιδιά, ενώ υπάρχουν και πολλές οργανωμένες δραστηριότητες που μπορούν να ευχαριστήσουν τα μεγαλύτερα.

Η ΕΚΤ παρουσιάζει το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ -Κυκλοφορεί την άνοιξη του 2017

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ (Ευρωσύστημα) θα παρουσιάσουν στο κοινό το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ στις 5 Ιουλίου 2016. Το τραπεζογραμμάτιο της νέας σειράς «Ευρώπη» προγραμματίζεται να τεθεί σε κυκλοφορία την άνοιξη του 2017.
Οι κατασκευαστές εξοπλισμού επεξεργασίας τραπεζογραμματίων, οι ενώσεις των ενδιαφερόμενων κλάδων και η ΕΚΤ

Το τεράστιο αερόστατο της NASA ξεκίνησε το ταξίδι του

Το τεράστιο αερόστατο τεχνολογίας SPB της NASA, ξεκίνησε τη πτήση του από το αεροδρόμιο της Wanaka, στη Νέα Ζηλανδία, με στόχο μιας μακράς διάρκειας πτήση στα γεωγραφικά πλάτη. Οι ερευνητές της NASA θέλουν να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ και να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες.

«2016 ΗΟ3»: Ο νέος αστεροειδής-σύντροφος της Γης

Ένας μικρός αστεροειδής ανακαλύφθηκε σε τροχιά γύρω από τον ήλιο. Ο αστεροειδής αποτελεί μόνιμο σύντροφο της Γης στο ταξίδι γύρω από το «μεγάλο αστέρι».
Ο «2016 ΗΟ3», όπως ονομάστηκε από τους αστρονόμους που τον ανακάλυψαν, υπολογίζεται ότι έχει μέγεθος 40 έως 100 μέτρων και είναι πολύ μακρινός για να θεωρηθεί πραγματικός δορυφόρος της Γης.

H Ελβετία δεν θέλει πια να γίνει μέλος της Ε.Ε. - Ακύρωσε το αίτημα ένταξης

Η άνω Βουλή της Ελβετίας υπερψήφισε την Τετάρτη την ακύρωση της ισχύος του αιτήματος για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση του 1992.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μόλις μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του βρετανικού δημοψηφίσματος.
Είκοσι επτά μέλη της άνω Βουλής υπερψήφισαν την ακύρωση ενός μακροχρόνιου αιτήματος της Ελβετίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έναντι 13 που καταψήφισαν.

Όλοι οι Άγγελοι του GQ που καλωσορίζουν το καλοκαίρι

Συνήθως δεν χρειάζεται αφορμή για να μας υπενθυμίσει ο αντρικός τύπος την υπεροχή των κοριτσιών που επενδύει η εταιρία Victoria's Secret για να μοσχοπουλήσει τις φαντασιώσεις και τα μικρά, από λίκρα ή άλλα υλικά κατασκευασμένα, τολμηρά swimwear της.
Όταν όμως την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρία αποφάσισε να αποσυρθεί από τη βιομηχανία των μαγιό για να αφοσιωθεί στα lingerie και τη σειρά από accessories

Πως οι Κένταλ & Κάιλι Τζένερ θα κατακτήσουν μια αγορά δισεκατομμυρίων φορώντας μαγιό

Eίναι μια αγορά που στην Αμερική αγγίζει τα $13 δισεκατομμύρια με τις γυναίκες (μόνο στις ΗΠΑ να ξοδεύουν περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο στην αναζήτηση για το καλύτερο μαγιό της σεζόν για τις αναλογίες τους.
Επιπλέον είναι μια προσοδοφόρα αγορά που αλλάζει.

Τα 10 πιο «έκλυτα» εστιατόρια στο Ντουμπάι για αμαρτίες αισθήσεων

Στο λαμπερό Ντουμπάι, εκεί που η πολυτέλεια είναι θεμιτή και η υπερβολή είναι η καθημερινότητα, οι απολαύσεις οργιάζουν.

Το CNN επιλέγει τα 10 πιο «έκλυτα» εστιατόρια της περιοχής. «Έκλυτα» γιατί εδώ τα πάθη εκτονώνονται και δεν περιορίζονται.
Με γεύματα που έχουν επιμεληθεί σεφ διακεκριμένοι με αστέρια Michelin,

Πρώτη επιλογή για ενημέρωση στην Ελλάδα τα αμιγώς διαδικτυακά μέσα

Οι Έλληνες πρώτοι στη χρήση social media για ενημέρωση και τελευταίοι στην εμπιστοσύνη στα Μ.Μ.Ε.
Η άνοδος της χρήσης κοινωνικών δικτύων για ενημερωτικούς σκοπούς καθώς και η αυξανόμενη δυσαρέσκεια των χρηστών με τη διαδικτυακή διαφήμιση, είναι δύο από τα σημαντικότερα συμπεράσματα του 5ου ετήσιου Digital News Report του Ινστιτούτου Reuters για τη μελέτη της Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
 Βρέθηκε, τελικά, η σορός του δίχρονου παιδιού, που είχε δεχτεί χθες επίθεση από αλιγάτορα στο πάρκο Disney World του Ορλάντο.
Xρησιμοποιώντας βάρκες, δύτες και ένα ελικόπτερο, η αστυνομία της κομητείας Όραντζ (Orange) βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης άθικτη τη σορό του δίχρονο γιού των Ματ και Μελίσα Γκρέιβς από τη Νεμπράσκα.

EURO 2016: Γαλλία - Αλβανία 2-0: Με το ζόρι...

Τραγική ξανά η Γαλλία, αλλά στο 90ο λεπτό του αγώνα ο Αντουάν Γκριεζμάν με κεφαλιά της χάρισε τη νίκη κόντρα στην Αλβανία με 1-0, με τον Ντιμίτρι Παγιέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις

Στην επόμενη φάση του Euro 2016 προκρίθηκε η Γαλλία η οποία κέρδισε με 2-0 την εξαιρετική Αλβανία για την 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

EURO 2016: Αγκαλιά με την πρόκριση η Ελβετία, 1-1 με Ρουμανία (video)

Iσόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ελβετία και Ρουμανία στο «Παρκ ντε Πρενς» για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Euro2016, ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετεί τους Ελβετούς που με 4 βαθμούς στον όμιλο είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.