ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ξέσπασε πόλεμος Γαλλίας και Γερμανίας

Γαλλογερμανικός πόλεμος ξέσπασε με αφορμή την πρόθεση του Βερολίνου να βάλει στο... μικροσκόπιο τη γαλλική οικονομία.
Το πρωτοσέλιδο της Λιμπερασιόν χθες με τον τίτλο «Προσοχή!» στα γερμανικά. Η προσοχή τώρα στρέφεται στην αντίδραση του Φρ. Ολάντ
Το πρωτοσέλιδο της Λιμπερασιόν χθες με τον τίτλο «Προσοχή!» στα γερμανικά. Η προσοχή τώρα στρέφεται στην αντίδραση του Φρ. Ολάντ..

Μετωπική Σόιμπλε και Λαγκάρντ

Αγρια ήταν η "κόντρα" στο χθεσινοβραδινό Eurogroup μεταξύ της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρ. Λαγκάρντ, και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Μετωπική Σόιμπλε και Λαγκάρντ..

Το νέο τραγούδι του Σάκη

Ο Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, μας δίνει ένα δείγμα από το νέο του τραγούδι με τίτλο " Νιώσε τι θέλω".

Μια μπαλάντα, ντυμένη με τη φωνή του Σάκη, που πλημμυρίζει συναίσθημα.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τη μουσική έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου...

SUPER LEAGUE ..ΝΕΤ.. Αθλητικα..



Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Κέρκυρα και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο νησί των «Φαιάκων» στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Για τον Παναθηναϊκό…



Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αρη και συμμετείχε στο οικογενειακό «διπλό» και πλέον…
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 20:19 | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΑΛΛΑ ΝΕΑ..

Η Rihanna - για ακόμα μία φορά - γυμνή. Αυτή τη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ

Φορώντας ένα bike jacket - και φανταζόμαστε – και μερικές σταγόνες από το άρωμά της, η Rihanna ποζάρει για το περιοδικό που σέβεται τα θέλω του σύγχρονου άντρα, GQ. Η αλήθεια είναι πως η είδηση θα είναι να φωτογραφηθεί η RiRi ντυμένη. Παρόλα αυτά, επειδή η το καλό κορίτσι, εκτός από κακό..

Γαλότσες: Σύμμαχός σας στις βροχερές μέρες

Πώς να τις φορέσετε και να δείχνετε κομψές.
Κι όμως, ακόμα και στη βροχή, μπορείτε να δείχνετε κομψές φορώντας τις αγαπημένες σας γαλότσες. Οι γαλότσες κερδίζουν ολοένα και πιο πολύ έδαφος στα φθινοπωρινά και χειμερινά trends, ενώ πολλές celebrities σπάνια τις αποχωρίζονται..

Επένδυση: Καινούργια Καμπαρντίνα

H Lily Donaldson ποντάρει στο δυνατό χρώμα της καμπαρντίνας και στα μποτάκια..
Όπως θα έλεγε και ο Sherlock Holmes «στοιχειώδες, αγαπητέ Watson», αφού το βασικό συστατικό κάθε σκοτεινής νουβέλας από τον Sir Conan Arthur Doyle μέχρι τον Raymond Chandler έχει φαρδιά πέτα και δύο σειρές κουμπιά..

Η Selena Gomez λάμπει μετά τον χωρισμό

Μοίρασε χαμόγελα στους φωτογράφους
Πρόσφατα χώρισε και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν τα έχει βάψει μαύρα..

Διαχρονικά μοντέλα της αγγλικής γκαρνταρόμπας με μοντέρνο styling

Για να τιμήσει το βρετανικό χειμώνα με στιλ, η Ben Sherman επέλεξε τρία διαχρονικά αγαπημένα μοντέλα της αγγλικής γκαρνταρόμπας, τα ξαναδούλεψε με μοντέρνο styling, εφαρμογή και κατασκευή και τα κατασκεύασε στην Αγγλία..

Το 40% των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές του

Το 40% των ασφαλισμένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιλών (ΟΑΕΕ) αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές του τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κουρούκλης, γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στον Οργανισμό.

Αφγανιστάν: Επιθέσεις με ρουκέτες στην Καμπούλ

Τρεις ρουκέτες εκτοξεύτηκαν την Τρίτη, από άγνωστη τοποθεσία, στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ..

Απολύει σχεδόν το 1/3 του προσωπικού της η El Pais

Σε 129 απολύσεις, δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο του προσωπικού της, προχωρά η μεγαλύτερη ισπανική εφημερίδα, η El País, εξαιτίας της κρίσης..

Σεισμός 6,4 βαθμών στην Αλάσκα

Ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τις ακτές της Αλάσκας, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το Facebook διέγραψε τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Σε διαγραφή όλων των προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχώρησε το Facebook, καθώς κρίθηκε ότι παρέβαιναν την πολιτική του ηλεκτρονικού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης κατά της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού..

Antarctic Sees Record Growth in Sea Ice

Northward άνεμοι οδηγούν στην αύξηση ρεκόρ των θαλάσσιων πάγων του χειμώνα γύρω από την Ανταρκτική,.

Καταρρακτώδεις βροχές το Σαββατοκύριακο προκάλεσαν μεγάλες πλημμύρες στους δρόμους της Βενετίας.[video]

Καταρρακτώδεις βροχές το Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της παλίρροιας "Acqua Alta" προκάλεσαν μαζικές πλημμύρες στους δρόμους της Βενετίας,.

Καρέ - καρέ όλη η ιστορία του ακροδεξιού κόμματος Παναγιώταρος στο Reuters: «Δουλεύουμε, όπως ο στρατός»

Εκτενές αφιέρωμα στο εθνικιστικό ακροδεξιό κόμμα, Χρυσή Αυγή, φιλοξενεί το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuters». Το πρακτορείο,  μεταξύ άλλων περιγράφει την θεαματική ανοδική πορεία του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, που οφείλεται, όπως σημειώνει, στην πολιτική λιτότητας, παραθέτοντας παράλληλα δημόσιες δηλώσεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Λ. Πανέτα: Έπραξε σωστά και παραιτήθηκε από τη θέση του ο Πετρέους

Ο Ντέιβιντ Πετρέους έπραξε απολύτως σωστά και παραιτήθηκε από τη θέση του ως διευθυντής της CIA, λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε, διότι αυτή η θέση απαιτεί «προσωπική ακεραιότητα», δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας, των Ηνωμένων Πολιτειών, Λίον Πανέτα.

To Αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε κοντά στο νησί της Charag,κύριο τερματικό σταθμό εξαγωγής πετρελαίου του Ιράν.


Αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε κοντά στο νησί της Charag και την κατανόησή μας είναι ότι η συλλογή των οικονομικών στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με το νησάκι του Charag και το πετρέλαιο [στην περιοχή]", δήλωσε ο Amir Ali Hajizadeh..

ΟΛΜΕ Στάσεις εργασίας εκπαιδευτικών το επόμενο 48ωρο

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν σήμερα και αύριο η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος ΔΟΕ και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης εκπαίδευσης ΟΛΜΕ. .