Ιερώνυμος: Οι μέρες μας μοιάζουν με ανάβαση στον Γολγοθά Σε όλη την Ελλάδα μεταφέρεται το Άγιο Φως

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ προσγειώθηκε στην Αθήνα το κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Με ειδικές πτήσεις το Άγιο Φως μεταφέρεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας..

Στη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο L.A Ο Tom Hanks κουβάλησε τον επιτάφιο!

Ο Tom Hanks είναι γνωστό ότι αγαπάει την Ελλάδα. Το δέσιμό του με τη χώρα μας ξεκίνησε από τότε που παντρεύτηκε την ελληνικής καταγωγής, Rita Wilson..

WikiLeaks Πρεμιέρα για την εκπομπή του Τζούλιαν Ασάνζ με καλεσμένο-έκπληξη Θα μεταδίδεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today από την Τρίτη 17η Απριλίου

Η τηλεοπτική εκπομπή διαλόγου την οποία θα παρουσιάζει ο ιδρυτής του ιστοτόπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ και θα μεταδίδεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today θα αρχίσει να προβάλλεται την..

Μπορεί η θρησκεία να αποτελέσει «επιστημονική υπόθεση»;

Η γραμμή μεταξύ των επιστημόνων – πιστών και μη πιστών – είναι ότι η επιστήμη και η θρησκεία αποτελούν αυτό που ο Στίβεν Τζέι Γκουλντ έχει αποκαλέσει «μη επικαλυπτόμενες διδασκαλίες». Το 1998 η Εθνική Ακαδημία Επιστημών των..

Ο,τι κι αν πρεσβεύουν τα δυσνόητα θρησκευτικά δόγματα, οι πιστοί βλέπουν τον Θεό περισσότερο ως... Σούπερμαν

Ο ανθρώπινος νους δεν έχει συγκεκριμένο τμήμα για τη θρησκεία. Αντιθέτως, οι θρησκείες φαίνεται να είναι ένα υποπροϊόν διαφόρων γνωσιακών συστημάτων τα οποία εξελίχθηκαν για άσχετους λόγους. Η έρευνα σχετικά με τις γνωσιακές βάσεις της..

Ανοδος των επιτοκίων δανεισμού Η κρίση επέστρεψε σε Μαδρίτη και Ρώμη

Η άνοδος των επιτοκίων δανεισμού Ισπανίας και Ιταλίας στις τελευταίες δημοπρασίες χρεογράφων, η πτώση των δεικτών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τις προηγούμενες ημέρες..

Το πορτογαλικό κοινοβούλιο υπερψήφισε τη Μ. Παρασκευή το ευρωπαϊκό Δημοσιονομικό Σύμφωνο

Το πορτογαλικό κοινοβούλιο υπερψήφισε τη Μ. Παρασκευή το ευρωπαϊκό Δημοσιονομικό Σύμφωνο, γεγονός που καθιστά την Πορτογαλία την πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εγκρίνει το κείμενο αυτό, το οποίο ορίζει τη δημοσιονομική πειθαρχία ως το βασικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους..