Άφησε στην άκρη τις ντροπές για την τέχνη.. Γυμνή η Kristen Stewart στη νέα της ταινία

Γυμνή εμφανίζεται η πρωταγωνίστρια του Twilight, Kristen Stewart, στη νέα της ταινία «On The Road». Μάλιστα σε μία άκρως αποκαλυπτική σκηνή, η 22χρονη ηθοποιός έχει ξαπλώσει άνετα σε ένα κρεβάτι, εντελώς γυμνή και με ένα σέξι χαμόγελο αποτυπωμένο στα χείλη..

Διαθέτει... κορμί όχι αστεία..Με τα εσώρουχα η Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez στα 43 της δεν έχει κανένα λόγο να κρύψει τους τονισμένους της κοιλιακούς και τις τέλειες αναλογίες της.

Η λατίνα σταρ μένει με τα εσώρουχα και μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί στο ντουζ με τον τον ηθοποιό Jason Statham στην ταινία «Parker» που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2013..

Τετράχρονος συγκρούστηκε με ελάφι και τρένο και επέζησε

Ενα τετράχρονο αγόρι κατάφερε να βγει σώο από το αυτοκίνητο της μητέρας του, το οποίο συγκρούστηκε αρχικά με ένα ελάφι και στη συνέχεια με ένα τρένο..

ΣΥΡΙΖΑ Τι προβλέπει η πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση Νόμου που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την οικονομική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, η οποία, μεταξύ άλλων, προβλέπει:..

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ονόματος του στη λίστα των 36, έδωσε τέλος στη ζωή του ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής..

Σόιμπλε: Όλες οι χώρες έχουν σημειώσει πρόοδο, πλην της Ελλάδας

Αιχμές κατά της Αθήνας άφησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε..

ΟΠΑΠ: Στο 33% το ποσοστό συμμετοχής του ΤΑΙΠΕΔ

Σε 33% ανέρχεται το ποσοστό συμμετοχής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ΑΕ στην ΟΠΑΠ ΑΕ ενώ το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου διαμορφώνεται πλέον σε 1%.

Η Eurobank θέλει τη Millennium Bank

Ταχείες είναι οι εξελίξεις στην αναδιάταξη του τραπεζικού κλάδου, με τις διοικήσεις των μεγάλων ελληνικών τραπεζών να ξεδιπλώνουν τη στρατηγική τους και να μπαίνουν δυναμικά στο «παιχνίδι» των συγχωνεύσεων με ελληνικές και ξένες τράπεζες..

Παραχωρούνται σε ιδιώτες 22 από τα 37 αεροδρόμια της χώρας

Την ομαδοποίηση -σε δύο ή τρεις ομάδες- των περίπου 22 από τα συνολικά 37 αεροδρόμια της χώρας αποφάσισε το υπουργείο Υποδομών μαζί με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να εισέλθουν ιδιωτικά κεφάλαια στους αερολιμένες της χώρας..

MIA BOΛΤΑ ΣΤΟ SAN FRANCISCO ΜΕ FORD.... FOTO VIDEO.

DC SHOES: KEN BLOCK'S GYMKHANA FIVE: ULTIMATE URBAN PLAYGROUND; SAN FRANCISCO

MIA BOΛΤΑ ΣΤΟ SAN FRANCISCO ΜΕ FORD, KAI ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥ ΚΕΝ ΒLOCK,S.. AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..

Σύγκρουση για την οικονομία στο ντιμπέιτ Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Σύγκρουση για την οικονομία στο ντιμπέιτ Ομπάμα-Ρόμνεϊ Υιοθετώντας ένα πιο επιθετικό στυλ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεί, φάνηκε να κερδίζει τις..

Η Τουρκία βομβάρδισε για αντίποινα τη Συρία

Το καζάνι που έβραζε στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας φαίνεται να ξεχείλισε ύστερα από την επίθεση που εξαπέλυσαν, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, οι τουρκικές δυνάμεις εναντίον της γειτονικής Συρίας, πλήττοντας με πυρά πυροβολικού εσωτερικούς της στόχους, ως απάντηση στον βομβαρδισμό τουρκικού χωριού στη μεθόριο των δύο χωρών..