Υγεία:Ακρως ωφέλιμη και η μικρή μείωση του βάρους

Ακόμη και περιορισμός της τάξης του 5% έχει ευεργετικές συνέπειες για τους παχύσαρκους.Αρκεί ένας παχύσαρκος άνθρωπος να μειώσει κατά 5% το βάρος του, για να δει σημαντικά οφέλη στην υγεία του, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα με ελληνική συμμετοχή. Η ωφέλεια προκύπτει κυρίως χάρη στον καλύτερο έλεγχο της ινσουλίνης στο ήπαρ, καθώς επίσης στους μυϊκούς και λιπώδεις ιστούς.

Υγεία: Βρέθηκε αντιγηραντικό ένζυμο Παίζει ρόλο-κλειδί στο να διατηρεί νεανικό το δέρμα

Το νέο ένζυμο μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση της νεότητας του δέρματος.Μια νέα οδό αντιγηραντικής θεραπείας ανοίγει η ανακάλυψη από βρετανούς επιστήμονες ενός μεταβολικού ενζύμου στο ανθρώπινο δέρμα, η δράση του οποίου εξασθενεί πολύ με την πάροδο του χρόνου. Το ένζυμο παίζει ρόλο-κλειδί στο να διατηρεί νεανικό το δέρμα, συνεπώς θα ήταν σημαντικό αν μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος, μέσα από φάρμακα ή κρέμες, ώστε το εν λόγω ένζυμο να συνεχίζει τη δράση του απρόσκοπτα και σε προχωρημένη ηλικία,

Υγεία:Μην εξοντώνετε τον καρκίνο αλλά ελέγξτε τον...

Η νέα πρόταση των ειδικών είναι να μην γίνεται προσπάθεια εξόντωσης των καρκινικών κυττάρων αλλά ελέγχου της δράσης τους.Αν δεν μπορείς να καταστρέψεις τελείως τον εχθρό σου, ίσως είναι καλύτερα απλώς να τον έχεις υπό έλεγχο. Αυτή είναι η λογική μιας νέας στρατηγικής Αμερικανών επιστημόνων, που προτείνουν να το πάρουμε απόφαση και να μάθουμε να ζούμε με τον καρκίνο μάλλον, παρά ξανά και ξανά, σαν τον Σίσυφο, να πασχίζουμε μάταια να τον εξοντώσουμε.

Υγεία: Τα πάντα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο - - Πόσο ασφαλές είναι το e-τσιγάρο;

Το καπνίζειν αποτελεί σίγουρα έναν αποδεδειγμένο εχθρό της υγείας του πληθυσμού. Τι γίνεται όμως με το ατμίζειν, που έχει μετατραπεί σήμερα σε καθημερινότητα πολλών ανθρώπων παγκοσμίως;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει μπει πλέον στη ζωή μας και τα ερωτήματα που συνδέονται με τη χρήση του είναι πολλά:

Υγεία: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βλάπτει την καρδιά

Tο ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βλάπτει άμεσα την καρδιακή λειτουργία, συμπεραίνει ελληνική μελέτη, οι μακροπρόθεσεμες συνέπειές του όμως θα πρέπει να διερευνηθούν περισσότερο.
 Μόναχοηλ
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν επηρεάζει την καρδιακή λειτουργία και η χρήση του στη θέση του κανονικού τσιγάρου είναι πιθανώς ωφέλιμη για την υγεία, καταλήγει μικρή μελέτη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο..

Όλα τα φλας στο ντεκολτέ της Vergara Απαστράπτουσα και σέξι η ηθοποιός - Δείτε τις φωτογραφίες

Επιφωνήματα θαυμασμού συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά το αβυσσαλέο ντεκολτέ τής Sofia Vergara και όχι άδικα… Η σέξι ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και το πλούσιο ντεκολτέ της έκανε για ακόμη μια φορά τη διαφορά.
Η ίδια ξέρει καλά ότι οφείλει την καλή της τύχη στο στήθος της και στις πλούσιες καμπύλες της για αυτό και φροντίζει να τις επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Το χρυσό φόρεμα της Margot Robbie Δείτε τις φωτογραφίες

Στα 25 της χρόνια ξέρει να ξεχωρίζει και να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση πόσο μάλλον στο κόκκινο χαλί.
Ο λόγος για την ξανθιά πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Wolf Of Wall Street», Margot Robbie,  που εμφανίστηκε στα Όσκαρ με ένα ολόχρυσο φόρεμα Tom Ford που αγκάλιαζε το σώμα της και διέγραφε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Η Lady Gaga χάρισε την πιο συγκλονιστική ερμηνεία στην ιστορία των Όσκαρ (Video)

Η Lady Gaga πραγματοποίησε την πιο συγκλονιστική ερμηνεία τραγουδιού την ιστορία των Όσκαρ με τον τραγούδι της «Μέχρι να συμβεί σε εσένα» (“Till it happens to you”)το οποίο αναφέρεται στις σεξουαλικές επιθέσεις. Την παρουσίαση του τραγουδιού της Lady Gaga στην τελετή έκανε ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζο Μπάιντεν ο οποίος κάλεσε το κοινό να πάρει θέση εναντίον των σεξουαλικών επιθέσεων που διαπράττονται στις πανεπιστημιουπόλεις της χώρας.

Τι είπε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μόλις κράτησε το όσκαρ (Video)

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε τελικά κέρδισε το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του, στο δράμα, Η επιστροφή (The Revenant). Ο 41 ετών Ντι Κάπριο ήταν υποψήφιος άλλες τέσσερις φορές για Όσκαρ τα προηγούμενα χρόνια, στο διάστημα μιας καριέρας 25 ετών.
Ωστόσο, ήταν φαβορί για τη φετινή διοργάνωση των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου στις ΗΠΑ,

Με το Όσκαρ στο χέρι βγήκε η Μπρι Λάρσον από το «Δωμάτιο»

Η Μπρι Λάρσον κέρδισε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Δωμάτιο».
Στην ταινία «Δωμάτιο» (Room) του Λένι Αμπραμσον, η Μπρι Λάρσον σε μια θαρραλέα ερμηνεία ερμηνεύει το ρόλο μιας μητέρας που ζει με τον πεντάχρονο γιο της σε ένα δωμάτιο χωρίς ποτέ να έχει γνωρίσει τι κρύβεται έξω από αυτό.

Όσκαρ: Ντι Κάπριο – Ινιάριτου σάρωσαν με την «Επιστροφή» (vid)

Το πρώτο του Όσκαρ κέρδισε επιτέλους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο 41χρονος ηθοποιός τιμήθηκε με το Όσκαρ Α” ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο δράμα «Η επιστροφή» (The Revenant).
Ο Ντι Κάπριο ήταν υποψήφιος άλλες πέντε φορές για Όσκαρ στην 25χρονη καριέρα του, χωρίς ωστόσο να το κερδίσει. Φέτος όμως εθεωρείτο φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο του.

Βραβεία Όσκαρ 2016: 'Spotlight' στη διαφορετικότητα. Το 'σήκωσε' ο Ντι Κάπριο.

Η 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ ολοκληρώθηκε με το «Spotlight» να κερδίζει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το βραβείο που περίμενε τόσα χρόνια και ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα για τις ευκαιρίες και τη διαφορετικότητας στη βιομηχανία και τον κόσμο γύρω μας