Τα καλύτερα looks του Coachella για να πάρεις έμπνευση..Δες παρακάτω τα looks και ετοιμάσου για το καλοκαίρι!

Μπορεί το στιλ του Coachella να είναι πλέον λίγο προβλέψιμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ είδαμε μαντήλια στο λαιμό, πολύ κρόσσι, μεγάλα αξεσουάρ, γυαλί-καθρέφτες και φυσικά τεράστια 90s νοσταλγία.

Έφτασε στην Ελλάδα το διεθνές υποθαλάσσιο καλώδιο ΑΑΕ-1.

Όπως αναφέρει το digitallife.gr στην Ελλάδα έφτασε το νέο διεθνές υποθαλάσσιο καλώδιο AsiaAfricaEurope–1 (AAE-1)που κατασκευάζουν  δεκαεννέα από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Όμιλος ΟΤΕ, μέσω της θυγατρικής OTEGLOBE.
Η διασύνδεση πραγματοποιήθηκε στο διεθνή τηλεπικοινωνιακό σταθμό του ΟΤΕ στα Χανιά της Κρήτης, καθιστώντας τον το πρώτο σημείο εισόδου του AAE-1 στην Ευρώπη.

O Κρητικός που «τρέλανε» τον κολοσσό Starbucks!

O Xαρίτος Μουντουφάρης κέρδισε το διαγωνισμό της Starbucks και το ποτήρι με το σχέδιο του σύστησε την Άνοιξη στην Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο!
Το ταλέντο του κρητικού Χαρίτου Μουντουφάρη συγκίνησε τον αμερικάνικο κολοσσό της Starbucks, ο οποίος στο πλαίσιο διαγωνισμού, έκρινε πως το δικό του σχέδιο αξίζει να κοσμεί το ποτήρι (σε μέγεθος tall) σε όλα τα καταστήματα της ,σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο παράλυτος γιατρός που εγχειρίζει από το καροτσάκι του!

Μαθήματα ζωής και θέλησης παραδίδει ο ορθοπεδικός χειρούργος Τed Rummel από το Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αντιμετωπίζει την ιατρική σαν λειτούργημα και τίποτα δεν είναι σε θέση να τον σταματήσει.
Οι γιατροί του είπαν ότι η κύστη δεν μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά, καθώς η διαδικασία θα τον παρέλυε αμέσως . Αντ ‘αυτού του είπαν να ξεκουραστεί ελπίζοντας πως η κύστη θα φύγει μόνη της.

Αυτή η μητέρα σκίουρος έκανε κάτι απίστευτο όταν ένας σκύλος επιτέθηκε στο μωρό της.

Δεν είναι μόνο οι ανθρώπινες μητέρες στοργικές, προστατευτικές και γεμάτες αγάπη για τα παιδιά τους. Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές και στις μητέρες του ζωικού βασιλείου που θα έκαναν τα πάντα για να προστατέψουν και να σώσουν τα παιδιά τους ακόμη και αν χρειαστεί να τραυματιστούν ή να δώσουν τη ζωή τους για αυτά.

Αποθέωση Φιντέλ Κάστρο στο συνέδριο του ΚΚ Κούβας.Ο Φιντελ αποχαιρέτησε το λαό του: Θα πεθάνω αλλά οι ιδέες μου θα μείνουν

 Ο "πατέρας της επανάστασης" έδωσε το παρών στο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος, μετά την τελευταία εμφάνισή του

Τραγωδία: Τουλάχιστον 200 νεκροί από ναυάγιο στα ανοικτά Σικελίας

Φόβοι ότι οι νεκροί δεν αποκλείεται να είναι και διπλάσιοι από τη βύθιση τεσσάρων πλεούμενων με προορισμό την Ιταλία..Τουλάχιστον 500 οι νεκροί του τραγικού ναυαγίου στη Μεσόγειο.
 Διακόσιοι είναι οι νεκροί από το ναυάγιο στα ανοικτά των αιγυπτιακών ακτών,σύμφωνα με το υπουργείο τύπου της Σομαλίας, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Διαμαντίδης: Όλη η ομάδα ήθελε να πάει στο φάιναλ-φορ

Την αποθέωση γνώρισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο τελευταίο ματς της καριέρας του στην Ευρωλίγκα.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παρά την απογοήτευση του για την πρόκριση που χάθηκε δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στην Λαμποράλ για την πρόκριση. Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς και την ομάδα μας. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Τελείωσε η Ευρώπη, είχαμε στόχο να πάμε στο φάιναλ φορ και δεν τα καταφέραμε.

Η Φενέρ απέκλεισε την Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα 2-1 την Κουμπάν

Η Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της αποκλείοντας με «σκούπα» 3-0 νίκες την Ρεάλ Μαδρίτης και έκλεισε θέση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λαμποράλ Κούτσα.
Οι Τούρκοι πέρασαν νικηφόρα από τη Μαδρίτη κερδίζοντας με 75-63 και στέρησαν την δυνατότητα από την «βασίλισσα» να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ισημερινός: Τους 480 έφτασαν οι νεκροί από το σεισμό – Ελπίδες για επιζώντες

Τρεις ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 βαθμών που έπληξε τον Ισημερινό, οι ομάδες διάσωσης διατηρούν τις ελπίδες τους ότι θα καταφέρουν να ανασύρουν επιζώντες κάτω από τα χαλάσματα κι οι αρχές σπεύδουν να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς που βρίσκονται σε απόγνωση λόγω της βραδύτητας, όπως καταγγέλλουν, να φθάσουν σε εκείνους.

ΗΠΑ: Σάρωσαν τα φαβορί στις προκριματικές προεδρικές εκλογές στη Νέα Υόρκη

Η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε με περίπου 18 μονάδες διαφορά από τον αντίπαλο της Μπέρνι Σάντερς. Στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ αγγίζει το 60% των ψήφων.
Ο Τραμπ,  προηγείται των υποψήφιων για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και χθες έκανε περίπατο στους προκριματικούς στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Αργεντινή: Ελπίδες για ανάπτυξη της οικονομίας μετά την πώληση ομολόγων 16,5 δισ. δολαρίων

Ελπίδες για έξοδο της Αργεντινές στις αγορές γέννησε η πώληση ομολόγων αξίας 16,5 δισ δολαρίων.
Η Αργεντινή πώλησε χθες δημόσιο χρέος, οικονομικού ύψους 16,5 δισ δολαρίων και πρόκειται για την πρώτη έκδοση διεθνών ομολόγων της χώρας, από τη χρεοκοπία της, το 2002.

Κατρούγκαλος: Θα τα πάρουμε από αυτούς με τη γραβάτα και το μαντιλάκι

«Είχαμε τέτοια ελλείμματα, που και να μην υπήρχαν το ΔΝΤ και οι δανειστές» έπρεπε να ρυθμίσουμε το συνταξιοδοτικό σύστημα, δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επαναλαμβάνοντας πως «θα τα πάρουμε από αυτούς με τη γραβάτα και το μαντιλάκι». Παράλληλα, τόνισε πως «μέχρι να έρθει η ανάπτυξη, εγγυόμαστε τις συντάξεις στο επίπεδο που είναι».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Εργασίας, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό, τόνισε:

Πυρά Παπανδρέου κατά Βενιζέλου για το δημοψήφισμα – Διαψεύδει τα περί πραξικοπήματος

Άλλα έλεγε ο Στρος Καν: 'Ο Παπανδρέου ήθελε δάνειο από το ΔΝΤ'....
Τις μυστικές συναντήσεις με τον διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν παραδέχεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου αναφέρεται εκτεταμένα στο παρασκήνιο που οδήγησε τη χώρα στον μηχανισμό στήριξης. Ταυτόχρονα διαψεύδει τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το 2012, περί σχεδίων πραξικοπήματος μετά την υπογραφή του δευτέρου μνημονίου,

Την «Πλεύση Ελευθερίας» παρουσίασε η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Η «πλεύση Ελευθερίας» το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, σηματοδοτεί μια απόφαση και μια πρόσκληση:
Ιδρυτική Διακήρυξη
«Την απόφαση να παλέψουμε για όσα συμπυκνώνουν τη συλλογική, δημοκρατική συνείδηση του λαού και την πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μάχη για τον ίδιο σκοπό», τόνισε η ίδια κατά την παρουσίασή του στο Θέατρο Χυτήριο στην Ιερά οδό.