Ο Κώστας Λαλιώτης διαψεύδει τον Στέφανο Τζουμάκα: Δεν στήριξα τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015

 Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Κώστας Λαλιώτης ότι στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015, όπως δήλωσε ο Στέφανος Τζουμάκας σε χθεσινή του συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα».

Ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με επιστολή απάντηση στην εφημερίδα αναφέρει ότι η διάψευσή των λεγομένων του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «σαφής, κατηγορηματική και απόλυτη».

Η επιστολή του Κώστα Λαλιώτη

Γιά να συνεχιστούν τα φαγοπότια στον Κάμπο,και για να είμασται μια ωραία παρέα!!

 Κατόπιν εντολής της κυβέρνησης  (Μαρινάκη) ανακαλούν ο Αντιπεριφερειάρχης Nούσιος και ο δήμαρχος Παλαμά Σακελλαρίου για να καλύψουν τον κύριο Αγοραστό και όλα μία χαρά ανακαλούν τα πάντα όσα έχουν πει γιά την τομή στο ανάχωμα. 

«Ο δήμαρχος μου ζήτησε να σπάσω το φράγμα» – Τι υποστηρίζει τώρα ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

 Μια εβδομάδα μετά την εφιαλτική νύχτα που πλημμύρισε ο Παλαμάς Καρδίτσας και τα γύρω χωριά, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι αυτός έδωσε την έγκρισή του να σπάσει το ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη. Προηγήθηκαν μεγάλοι τηλεοπτικοί καβγάδες για το ποιος έδωσε την εντολή με τους αρμοδίους να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα.

«Είχε φουσκώσει επικίνδυνα ο Καλέντζης και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον δήμαρχο Παλαμά, κ. Σακελλαρίου, που μου ζήτησε ένα μηχάνημα για να γίνει τομή στο ανάχωμα, γιατί θα πνιγεί ο Κοσκινάς. Του απάντησα πως αν θεωρεί ότι η λύση αυτή είναι η ενδεδειγμένη, να το κάνει. Μου είπε πως πρέπει να γίνει και δεν υπάρχει άλλη λύση» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου του Σ. Φάμελλου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

 Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος,σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης», θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ-Helexpo, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, ούτε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ούτε ομιλία στο πλαίσιο της Έκθεσης, αλλά μόνο συνέντευξη Τύπου «για να μην περάσει η απόπειρα φίμωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΕΘ: Στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη την Κυριακή 17/9

 Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ε. Αποστολάκης στο Πρώτο: Δεν αποκλείω τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι και καταστροφή – Δεν ήταν κομψή η συγνώμη Τσακαλώτου (audio)

 «Κανένας δεν είναι ιδιοκτήτης της ιστορίας και κανένας δεν μπορεί να περιφρουρήσει κάτι με κριτήρια τέτοιου τύπου που να μην αφήνει ή να δημιουργεί ένα σκληρό πυρήνα μέσα στον οποίο δεν μπορεί να μπει κανείς άλλος

Η ιστορία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και όλοι όσοι έχουν ευαισθησίες πάνω σε αυτά τα θέματα και προβληματισμούς, τους επιτρέπεται ή έχουν δικαίωμα να επικαλούνται όλη αυτή την ιστορία

Επομένως, δεν νομίζω ότι είναι κομψό, ούτε ότι είναι επιτυχημένο το να ζητάει ο κ. Τσακαλώτος συγνώμη για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ».