REUTERS NEWS-VIDEO-WORLD: Obama nominates Tom Perez as secretary of labor

(Reuters) - President Barack Obama on Monday nominated Tom Perez, head of the Justice Department's Civil Rights Division, as labor secretary, a Cabinet member who will play a key role in the administration's efforts to raise the minimum wage and reform immigration laws.

Η Ριάνα παρουσίασε την πρώτη της συλλογή ενδυμάτων και υποδημάτων για λογαριασμό του πολυκαταστήματος River Island του Λονδίνου

Αν και οι στυλιστικές επιλογές της Ριάνα δεν είναι πάντα οι καλύτερες, όταν καλείται να σχεδιάσει ρούχα δείχνει ξαφνικά μια άλλη αισθητική, σαφώς βελτιωμένη.

Να και ο μικρός της Σακίρα και του Πικέ!

Ο γιος του Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα, ο μικρός Μιλάν, έγινε η μασκώτ της ομάδας αφού έκανε την εμφάνισή του με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, στον αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των 16 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ριάνα χωρίς σουτιέν και χωρίς παντελόνι

Αυτή τη φορά βέβαια ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός.
Η Ριάνα (Rihanna) φωτογραφήθηκε μόνο με ένα T-shirt για να δηλώσει την υποστήριξή της στη βρετανική καμπάνια «Red Nose Day», στην οποία διάσημοι σταρ κάνουν κάτι αστείο για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Η πλατινέ περούκα της Beyoncé

Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει για την αφίσα της πασκόσμιας περιοδείας της «The Mrs Carter Show», με καυτό σορτσάκι και πλατινέ περούκα.

Ευάγγελος Κατσιούλης Ο Έλληνας με το υψηλότερο IQ στον κόσμο

Ενα από τα τεστ ευφυϊας που εμφανίζονται ως διαφημιστικά σε διάφορα σάιτ ήταν αφορμή να ανακαλύψει ο Ευάγγελος Κατσιούλης το εξαιρετικά υψηλό IQ του, το οποίο τον καθιστά τα τελευταία χρόνια τον άνθρωπο με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον κόσμο.

«Δεν φταίει ο κύπριος εργάτης για την εξάπλωση της ρωσικής ολιγαρχίας στο νησί του», δήλωσε ο αυστριακός καγκελάριος

«Είναι καθήκον της Ευρωπαϊκής Ενωσης να βρει απαντήσεις, οι οποίες θα προστατεύουν τους απλούς ανθρώπους και τα μέσα εισοδήματα», δήλωσε σήμερα ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, ασκώντας κριτική στην απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο.

Ξεπρόβαλε από το νερό, ύστερα από 30 χρόνια η λουτρόπολη Επεκουέν στην Αργεντινή

Η λουτρόπολη Επεκουέν στην Αργεντινή, παρέμενε στο βυθό της λίμνης για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Καλύφθηκε ξαφνικά από το νερό και οι 1500 κάτοικοι της, είχαν ελάχιστο χρόνο να την εγκαταλείψουν. Απο το 2009 και μετά, όταν τα νερά άρχισαν να υποχωρούν, αποκαλύφθηκε η καταποντισμένη πόλη.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Ιταλίας-Ινδίας


Η Ινδία απαγόρευσε την έξοδο στη χώρα για τον πρεσβευτή της Ιταλίας Ντανιέλ Μανσίνι και παράλληλα αποφάσισε την άρση της ασυλίας του, γιατί όπως είπε ανώτατος δικαστής της χώρας «έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του».

Ο Μαδούρο κατηγορεί την Ουάσινγκτον για προσπάθεια αποσταθεροποίησης


Στη Βενεζουέλα ο θρήνος για τον Τσάβες είναι ακόμα μεγάλος. Χιλιάδες συρρέουν καθημερινά στο μνήμα του “Kομαντάντε” στο Στρατιωτικό Μουσείο της χώρας.

Αντιδρούν οι Βρετανοί της Κύπρου για το «κούρεμα»


Οργισμένη είναι η αντίδραση των περίπου 80.000 Βρετανών πολιτών που ζουν στην Κύπρο για την απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης σχετικά με το κούρεμα

Πούτιν: Άδικη η φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «άδικο, αντιεπαγγελματικό κι επικίνδυνο» το μέτρο της επιβολής δασμού στις τραπεζικές καταθέσεις στην Κύπρο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Πρωτο Θεμα το ΕΘΝΟΣ την Ημερησια.




  EIΔΗΣΕΙΣ

         +-- Superleague

....

20 Pictures Of Carnival 2013 At The Sambadrome In Rio

...

Πάτρα: Καρναβαλική παρέλαση με σάτιρα και φαντασία. (Φωτό)

Οι καλές καιρικές συνθήκες στάθηκαν σύμμαχος του πατρινού καρναβαλιού και των χιλιάδων καρναβαλιστών που παρήλαυναν για περισσότερες από τέσσερις ώρες, μεταδίδοντας το κέφι και τη ζωντάνια τους στους θεατές της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Η δημιουργία, η σάτιρα και η φαντασία κυριάρχησαν και πάλι στο καρναβάλι της Πάτρας,

Mercedes E-Class cabrio με 800PS! [ foto--vid ]

Αντέχει και με το παραπάνω! Στην παρουσίαση της Mercedes E-Class cabriolet που έγινε στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της εταιρείας..
υποστήριζαν στους συντάκτες του «Car+Speed» ότι το πλαίσιο της ανοικτής E-Class μπορεί να αντέξει πολλά περισσότερα άλογα από αυτά των γνώριμων κινητήρων της γκάμας της...

Ένα Αυτοκίνητο που κάνει τους οδηγούς να χαμογελούν

Δέν πηγαίνει στα Βενζινάδικα
Δέν πηγαίνει στά πρατήρια υγραερίου κίνησης..