Ξυπόλητη στις Κάννες η Julia Roberts ανεβαίνει τα σκαλιά χωρίς τις γόβες της

Χωρίς τα τακούνια της είπε να βαδίσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών η Julia Roberts και όπως ήταν φυσικό μονοπώλησε τα φλας.
Η 48χρονη σταρ φορώντας μία μαύρη τουαλέτα με ανοιχτό ντεκολτέ παράτησε επιδεικτικά τις γόβες της και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά ξυπόλυτη. Έτσι έστειλε το δικό της μήνυμα προς τους διοργανωτές που πέρυσι είχαν απαιτήσει από τις επίσημες να φορούν ψηλοτάκουνα.

Η Kendall Jenner και η σέξι εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση Δείτε τις φωτογραφίες της

Είναι γνωστή για το στυλ της και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της και για ακόμη μία φορά δεν απογοήτευσε τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.
Η Kendall Jenner κατάφερε να κλέψει την παράσταση στις Κάννες. Το 20χρονο μοντέλο επέλεξε για τη βραδιά ένα μαύρο αποκαλυπτικό δαντελωτό φόρεμα το οποίο άφηνε ανοιχτό το μπούστο της και ακάλυπτα τα πόδια της.

Απλά εκθαμβωτική η Amal Alamuddin

Μπορεί ο George Clooney να είναι ο απόλυτος ζεν πρεμιέ και ο ωραίος του Χόλιγουντ αλλά φαίνεται πώς η γυναίκα του αρκετές φορές παίρνει τη λάμψη του.

Η εμφάνιση της Amal Alamuddin - Clooney στο κόκκινο χαλί από το πάρτι στο Φεστιβάλ των Καννών έστρεψε όλα τα φλας επάνω της και έκανε όλο τον Τύπο να ασχολείται μαζί της.

Το παλάτι του γκουρού της μόδας που πωλείται έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Κοντά στον ποταμό Georges, σε νότιο προάστιο του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, αυτό το σπίτι μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί «παλάτι» κι όπως φαίνεται, θέλει να σπάσει το ρεκόρ στην τιμή πώλησης ακινήτων στην περιοχή, ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατέχει ένα ακίνητο το οποίο πουλήθηκε πριν από 2 χρόνια προς 8.500.000 δολάρια!
Το συγκεκριμένο ακίνητο εκτείνεται σε 1.400 τετραγωνικά μέτρα και η γη ήταν κάποτε

Οι κόρες των κινέζων μεγιστάνων και η χλιδάτη ζωή τους στα κοινωνικά δίκτυα

Οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα, ξοδεύουν πολλές χιλιάδες δολάρια σε μία μόνο νύχτα και κάνουν τέτοια επίδειξη πλούτου, ώστε ακόμη και ο πρόεδρος της Κίνας έχει λάβει μέτρα για να τις χαλιναγωγήσει, όπως απαγορεύοντας στα πλουσιόπαιδα της χώρας να εμφανίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Ωστόσο, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό καθώς τα κοινωνικά δίκτυα είναι το καλύτερο μέσο για τις κόρες των μεγιστάνων οι οποίες προβάλλουν τη χλιδάτη ζωή τους μέσω των λογαριασμών τους.

Πανελλήνιες 2016: Ποιοι οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των διπλών εξετάσεων

Υπάρχουν "γκρίζα" σημεία στις φετινές διπλές εξετάσεις; Και ποια τα "ψιλά γράμματα" για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ; Προγνωστικά για την αυξομείωση των βάσεων, όσο τα στατιστικά "ποντάρουν" 69,66% το ποσοστό επιτυχίας με το νέο σύστημα και 67,08% με το παλαιό. Ο εκπαιδευτικός αναλυτής Στράτος Στρατηγάκης αποσαφηνίζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Ρώσικη ρουλέτα στην τουρκική οικονομία. Το Κρεμλίνο απαγορεύει την εισαγωγή κάθε τροφίμου

Ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος του 21ου αιώνα είναι οικονομικός. Η Μόσχα επέβαλε επιπλέον κυρώσεις στην Άγκυρα αποκλείοντας όλα τα φρούτα και λαχανικά που εισάγει από την Τουρκία
Adtech Ad
Αποκλεισμό σχεδόν του συνόλου των εισαγόμενων προϊόντων από την Τουρκία αποφάσισε το Κρεμλίνο, κλείνοντας τελείως τη στρόφιγγα των εμπορικών συναλλαγών με την Άγκυρα και προκαλώντας σημαντική οικονομική ζημία.

Το 'πάρτι' των κυβερνήσεων με τις κρατικές τράπεζες

Πως γίνονταν οι σπατάλες κρατικού χρήματος μέσω των τραπεζών του ελληνικού δημοσίου; Πως εξυπηρετούσε τους φίλους της η εκάστοτε κυβέρνηση; Πως συσσωρεύτηκαν τα «κόκκινα» δάνεια; Και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατηγορείται η Αγροτική Τράπεζα.
Adtech Ad
Μία και μάλιστα σοβαρότατη, αποκάλυψη έγινε όταν αναγκαστικά άνοιξαν οι «φάκελοι» όλων των τραπεζών με αφορμή την δημοσιονομική κρίση: Το κράτος

Ρωσικό ενδιαφέρον για εργοστάσια παραγωγής υδροπλάνων στην Ελλάδα

Aυτή τη στιγμή υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις από Ρώσους επιχειρηματίες, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας
Adtech Ad
Υπάρχει ενδιαφέρον Ρώσων επενδυτών για τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής υδροπλάνων στην Καλαμάτα, έκανε γνωστό στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας,

Μαύρη τρύπα σε έσοδα και ΑΕΠ μέσω βουλγαρικών POS

"Παράθυρο" φοροδιαφυγής και τρόπο για να παρακάμψουν τους κεφαλαιακούς περιορισμούς έχουν βρει πολλές επιχειρήσεις μέσω των POS

Τρόπο για να παρακάμψουν τους κεφαλαιακούς περιορισμούς στην Ελλάδα αλλά και "παράθυρο" φοροδιαφυγής, έχουν βρει πολλές επιχειρήσεις μέσω της χρήσης των POS (τερματικά αποδοχής καρτών).

O Κρίστιαν Κερν νέος καγκελάριος της Αυστρίας

Ο 50χρονος έως τώρα γενικός διευθυντής των δημόσιων Ομοσπονδιακών Αυστριακών Σιδηροδρόμων θα είναι ο νέος αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών (SPO) και ως εκ τούτου και ο νέος ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας...
Ο Κρίστιαν Κερν, που αντικαθιστά τον Βέρνερ Φάιμαν μετά την αιφνίδια παραίτησή του, είναι ο 13ος καγκελάριος στη μεταπολεμική ιστορία της Αυστρίας και ο ένατος στη σειρά αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών μετά το 1945.

Ποιες δεσμεύσεις έλαβαν οι πρώην εργαζόμενοι της «Ηλεκτρονικής» από τον ΓΓ του υπ. Εργασίας

Συνάντηση με τον ΓΓ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη είχαν εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων στην «Ηλεκτρονική Αθηνών»...
Σύμφωνα με όσα είπαν εξερχόμενοι της συνάντησης, έλαβαν τη δέσμευση πως σχετικά με το αίτημά τους για ένταξη στον ΟΑΕΔ θα γίνει προσπάθεια να απλουστευθεί και να επισπευσθεί η διαδικασία και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, ώστε το πολύ σε δύο μήνες να έχει επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο Λοβέρδος απαντά στην μητέρα της διαπομπευμένης οροθετικής που πέθανε

Απάντηση για την επιστολή που η μητέρα της 32χρονης οροθετικής Μαρίας, η οποία είχε διαπομπευθεί με την υγειονομική διάταξη που είχε εκδώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος το 2012, έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ… νίπτωντας τας χείρας του.
Η Μαρία έφυγε από τη ζωή και η μητέρας της έστειλε χθες επιστολή στην Εφημερίδα των Συντακτών με αποδέκτη τον Ανδρέα Λοβέρδο, τέσσερα χρόνια μετά τον εξευτελισμό της κόρης της και λίγο πριν τη θάψει. «Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Δημόσια μας εξευτέλισες και εγώ ανταποδίδω δημόσια», αναφέρει στην επιστολή της.

Νέες στάσεις εργασίας από τους απλήρωτους δημοσιογράφους του MEGA

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέων κυλιόμενων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com»
Οι στάσεις εργασίας θα γίνουν:
- Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Παρασκευής, 13 Μαΐου 2016
- Από τις 06.00 έως τις 10.00 του Σαββάτου, 14 Μαΐου 2016

Οι 11 από τους 14 συλληφθέντες για τα επεισόδια 9/5 σε Σύνταγμα και Εξάρχεια είναι αλλοδαποί

Σε 15 προσαγωγές προχώρησε, συνολικά, η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν 9/5 στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια, εκ των οποίων οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ραγδαία άνοδος των υποστηρικτών του Τραμπ. Κοντράρει στα ίσα την Κλίντον

Αμφίρροπη μάχη προοιωνίζει δημοσκόπηση στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, καθώς Κλίντον και Τραμπ φαίνεται να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Μέχρι πριν λίγες μέρες, η πρώτη είχε προβάδισμα έως και 13 μονάδων
Adtech Ad
Οι υποστηρικτές του μοναδικού υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ

Γιατί σαρώνει τα διεθνή βραβεία η Νομική Αθηνών

Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κερδίζουν τη μία διεθνή διάκριση πίσω από την άλλη και εμείς τους βάλαμε να μας εξηγήσουν το μυστικό της επιτυχίας, που πρέπει να αποτελέσει "φάρο" για πολλούς ακόμα
Adtech Ad
Για όλους εμάς τους εξωτερικούς παρατηρητές που βλέπουμε τα Ελληνικά Πανεπιστήμιανα είναι υποχρηματοδοτούμενα,

«Έξοδος» Χιώτη από ΔΟΛ. Κατηγόρησε τον Τσίπρα πως αγόρασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό από ιδιοκτήτη που είχε αυτοκτονήσει

Ένα σπίτι σε ενοίκιο και ένας πλειστηριασμός ήταν η αφορμή για να εκδοθεί μια οργισμένη ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου που μιλούσε για «δημοσιογραφική αλητεία». Μετά ήρθε μια παραίτηση: εκείνη του πρώην πλέον διευθυντή του Βήμα FM, Βασίλης Χιώτης, από τον ΔΟΛ και την εφημερίδα Βήμα.

Επέστρεψε στην εκπομπή του ο Γερμανός κωμικός και υποσχέθηκε ότι δεν θα σατιρίζει τον... Χίτλερ

Ο Γερμανός κωμικός Jan Böhmermann επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από διακοπή αρκετών εβδομάδων, εξαιτίας της διαμάχης που ξέσπασε από ένα σατιρικό ποίημα που θεωρήθηκε προσβλητικό για τον πρόεδρο της Τουρκίας.
Ο Böhmermann βρίσκεται στο κέντρο μιας μεγάλης συζήτησης που έχει ανοίξει στη Γερμανία για την ελευθερία του λόγου μετά την δικαστική έρευνα που διατάχθηκε

Και νέα πρόσκρουση πλοίου στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου - Απίστευτο βίντεο

Νέο επεισόδιο με πρόσκρουση πλοίου στη γέφυρα του Ευρίπου, στη Χαλκίδα, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με το evianews.com, η παλιά γέφυρα του Ευρίπου άνοιξε για τα πλοία στις 00:30, ωστόσο το τελευταίο πλοίο, από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, προσέκρουσε στη γέφυρα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Eurovision 2016: Οι χώρες που πέρασαν από τον β΄ημιτελικό - Η σειρά εμφάνισης του τελικού

Πραγματοποιήθηκε, χθες,ο δεύτερος ημιτελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, με τις τελευταίες δέκα χώρες να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.
Λετονία, Γεωργία, Βουλγαρία, Αυστραλία, Ουκρανία, Σερβία, Πολωνία, Ισραήλ, Λιθουανία και Βέλγιο αποτελούν τις δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό, με την Νορβηγία  να μένει εκτός τελικού, γεγονός που εξέπληξε αρκετούς καθότι τη θεωρούσαν ένα από τα φαβορί του δεύτερου ημιτελικού.

Πένθιμο το κλίμα στο MEGA - Το τραγούδι που αφιέρωσαν Καμπουράκης-Οικονομέας στους εργαζόμενους (Video)

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στο MEGA, καθώς είναι πια έκδηλη η αγωνία για το μέλλον του σταθμού.

Στην αρχή της εκπομπής τους οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας αφιέρωσαν το τραγούδι «ο ακροβάτης» στους εργαζόμενους του σταθμού, που παραμένουν απλήρωτοι.

Σόρος και CIA πίσω από τα Panama Papers

Διπλό χτύπημα μέσα σε λίγα 24ωρα... Τα wikileaks και πρώην τραπεζίτης αποκαλύπτουν το παρασκήνιο πίσω από τη διαρροή των λεγόμενων Panama Papers. Οι συνήγοροι της δικηγορικής εταιρίας Mossack Fonseca των Panama Papers, απειλούν με «επιθετική δίκη», μετά την διαρροή των ονομάτων των πελατών της.

Μ. Σουλτς: Ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας - Δεν μπορούμε άλλο να κόβουμε μισθούς και συντάξεις

"Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους. Δεν μπορούμε άλλο να κόβουμε μισθούς και συντάξεις. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Ελλάδα μέσα στο 2015 έφτασε σε πρωτογενές πλεόνασμα" δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στην εκπομπή Global Conversation στο Euronews .

Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα μετάδοσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Euro 2016

Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα μετάδοσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Euro 2016 (10 Ιουνίου-10 Ιουλίου), δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες φιλάθλους να απολαύσουν,

Κυρ. Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που προσελκύει επενδύσεις

Την ανάγκη να υπάρξει μία κυβέρνηση που μπορεί να εξασφαλίσει πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης, να απελευθερώσει τις δυνάμεις του υγιούς «επιχειρείν» και να καταφέρει να προσελκύσει στη χώρα μας εκείνες τις επενδύσεις που θα καταφέρουν οριστικά να της επιτρέψουν να αφήσει πίσω την περίοδο των μνημονίων, επεσήμανε, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΝΕΛ: Φρούδες οι προσδοκίες του κ. Μητσοτάκη για μη συμφωνία και πτώση της κυβέρνησης

«Η ηγεσία της ΝΔ, όπως επίσης και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις έπαιξαν τα ρέστα τους για να μην κλείσει η αξιολόγηση, να μην υπάρξει συμφωνία ή να επιβάλλονταν στην Ελλάδα πρόσθετα προληπτικά μέτρα. O απώτερος στόχος τους ήταν εμφανής και δεν ήταν άλλος από την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από το 2018 το τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία – Από φέτος η ανάπτυξη, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας (video)

Το τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία, θα εφαρμοστεί από το 2018 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία σε εκδήλωση του ΣΕΤΕ ανταποκρινόμενος έτσι σε σχετικό αίτημα των ξενοδόχων.
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας τονίζοντας ότι μέχρι τέλος του έτους πάνω από 10 δισ. ευρώ θα πάνε στην πραγματική οικονομία, πράγμα που όπως είπε, θα ανατρέψει

Ρέντσι: Αν μια χώρα δικαιούται χρήματα για τους μετανάστες, αυτή είναι η Ελλάδα

Στα αποτελέσματα της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία αλλά και στην μεταναστευτική πίεση που δέχεται η Ελλάδα αναφέρθηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, μιλώντας σε εκπομπή του δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού Rai Uno.

«H συμφωνία με την Τουρκία έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Στο 1% των εκδοτών πάει το συντριπτικό ποσοστό κερδών του App Store

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως είναι δύσκολο να βγάλεις λεφτά από το App Store μιας και αυτό είναι προνόμιο λίγων. To τελευταίο τρίμηνο το 94% των κερδών του App Store στην Αμερική πήγε στο 1% των κορυφαίων εκδοτών και προγραμματιστών σύμφωνα με νέες πληροφορίες.
Πολλοί είναι οι προγραμματιστές που κερδίζουν χρήματα από τις iOS εφαρμογές τους αλλά πολύ λίγοι είναι εκείνοι που κερδίζουν μια περιουσία.

Έρχονται οι φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook

Το Facebook προχωράει σε συνεχείς αλλαγές και δίνει όλο και περισσότερη σημασία στις φωτογραφίες και τα βίντεο, θέλοντας να ενθαρρύνει τους χρήστες να κοινοποιούν περισσότερες δημοσιεύσεις.
Αυτή τη φορά το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο θα προσθέσει την υποστήριξη για φωτογραφίες 360 μοιρών στις δημοσιεύσεις των χρηστών, σύμφωνα με ανακοίνωσή που έκανε την Τετάρτη.

Γιοτ με καμπίνα- παρατηρητήριο 40 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας

Τη φαντασία του ελεύθερη άφησε ο Ιταλός designer Gabriel Teruzzi σχεδιάζοντας το σούπερ γιοτ Shaddai με χώρο σε ύψος σχεδόν 40 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας!
Στο υπερυψωμένο παρατηρητήριο ο designer τοποθέτησε στα σχέδιά του τη μάστερ σουίτα προσφέροντας στον ιδιοκτήτη που θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του σκάφους θέα που κόβει την ανάσα και «ένωση» του ουρανού και της θάλασσας.

Θα «πλημμυρίσουν» την Ελλάδα φέτος οι Σέρβοι τουρίστες

Την εκτίμηση ότι ο αριθμός των Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει φέτος και το ένα εκατομμύριο, έναντι 700.000 τα προηγούμενα χρόνια, έκανε ο Σέρβος πρέσβης, Ντούσαν Σπασόγιεβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε τον δήμο Βόλβης, συνοδευόμενος από τον Σέρβο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη, Σίνιτσα Πάβιτς.

Η γαλήνια ομορφιά των Μετεώρων Φωτογραφίες μεταξύ ουρανού και γης

Όσες φορές και να ακούσεις για τα Μετέωρα, όσες φωτογραφίες κι αν δεις, τίποτα δεν συγκρίνεται με την άμεση επαφή με αυτή την σχεδόν απόκοσμη ομορφιά των βράχων που δημιουργούν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.
Μετά τον Άγιο Όρος, τα Μετέωρα αποτελούν την μεγαλύτερη μοναστική πολιτεία της χώρας.