«Πράσινο φως» δόθηκε για την κατασκευή πίστας Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα.


Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, οδηγεί το «πράσινο φως» που δόθηκε για την κατασκευή πίστας Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα..

PLANET STARS: 10 Δίαιτες για το Καλοκαίρι

Έχετε πανικοβληθεί γιατί δεν έχετε προλάβει να χάσετε τα περιττά κιλά του χειμώνα; Ομάδα γνωστού περιοδικού φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τις πιο hot δίαιτες που επικρατούν στο κόσμο των stars (και όχι μόνο), για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς!..

ΛΕΡΙΝ ΦΡΑΝΚΟ Η πιο καυτή αθλήτρια των Ολυμπιακών (Φωτό)

Μία από τις… πολλές αρετές που διαθέτει η Λέριν Φράνκο, είναι η αυτογνωσία.
Η καλλονή ακοντίστρια δηλώνει περήφανη για τα εξωτερικά της προσόντα προσόντα και παραδέχεται πως πιο πιθανό είναι να διατηρήσει τον τίτλο της ως η πιο καυτή αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων παρά να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο στο Λονδίνο!..

Ακρότητες του Μιτ Ρόμνεϊ στην πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό Γκάφες και προκλήσεις του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου προέδρου

Εξόργισε τους Λονδρέζους αμφισβητώντας την ικανότητά τους να διοργανώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατηγορήθηκε για ρατσισμό από τους Παλαιστινίους για δηλώσεις περί πολιτιστικών διαφορών που ευθύνονται για το οικονομικό χάσμα που τους χωρίζει με το Ισραήλ, και εν συνεχεία βρέθηκε στην Πολωνία για να «αποκηρυχθεί» από το ιστορικό κίνημα Αλληλεγγύη. .

Ινδία: Κρυψώνες για «παράνομα» ζευγάρια από την αστυνομία Κατέφυγαν περισσότερα από 200 ζευγάρια για να προστατευθούν από την οργή των οικογενειών τους

Σάλο έχει προκαλέσει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ- ανταπόκριση του βρετανικού BBC από την Ινδία, που αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της σύγχρονης, μετέωρης ανάμεσα σε παράδοση και μοντερνισμό ινδικής κουλτούρας..

Δυναμώνουν οι ακραίοι σαλαφιστές στην Τυνησία

Ανησυχία προκαλεί η συνεχής ενδυνάμωση των υπερσυντηρητικών σαλαφιστών στη γενέτειρα της Αραβικής Άνοιξης, την Τυνησία.
Το ακραίο αυτό μουσουλμανικό κίνημα πρεσβεύει την επιστροφή στα πρωταρχικά κηρύγματα του Ισλάμ και επιδιώκει ανοιχτά τη μετατροπή της βορειοαφρικανικής αυτής χώρας των 10 εκατομμυρίων σε ένα αυστηρό ισλαμικό κράτος.

Δεύτερο τεράστιο μπλακ-άουτ στην Ινδία

Τεράστιο μπλακ - άουτ πλήττει την Ινδία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την Τρίτη, έχοντας αφήσει χωρίς ηλεκτρισμό περισσότερα από 600 εκατομμύρια άτομα στην μισή και πλέον χώρα..

Ποιο είναι το υψηλότερο στον κόσμο χρηματικό βραβείο για επιστήμονες

Πριν από αρκετά χρόνια, ένας Ρώσος εγκατέλειψε το διδακτορικό του στη φυσική για να ασχοληθεί με τις επενδύσεις στον τομέα των διαδικτυακών υπηρεσιών, που του έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής περί το ένα δισ. δολάρια...

Τέσσερις οι ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Δείγμα DNA από τέσσερις άνδρες πήρε το κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που έχει μεταβεί στην Πάρο και ερευνά την υπόθεση..

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Στημένο ναυάγιο» η εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος

Οι πολιτικοί αρχηγοί παίζουν ακόμα ένα επεισόδιο του «στημένου ναυαγίου» της ελληνικής οικονομίας», υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Χρήστος Ζώης, αναφερόμενος στη χθεσινή σύσκεψη των τριών κομμάτων της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα, επισήμανε ότι «οι πρωταγωνιστές του "στημένου ναυαγίου" έχουν ευθύνες βαριές και απαράγραπτες»..

Υπάλληλος γλίτωσε το κράτος από 500 εκ. ευρώ και βραβεύτηκε από τον Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός Aντώνης Σαμαράς βράβευσε απένειμε «Έπαινο» στην Προϊσταμένη του Γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, κ. Ελένη Μαρτσούκου, γιατί κατάφερε να βοηθήσει το κράτος να γλιτώσει 500 εκατομμύρια ευρώ...

Independent: Επίδειξη χλιδής από τους Ελληνες αξιωματούχους στο Λονδίνο

Δριμεία επίθεση κατά των υπευθύνων της ελληνικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαπολύει η βρετανική εφημερίδα Independent. Με σημερινό της επικριτικό δημοσίευμα τους..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ HMEΡΗΣΙΑ .GR

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Τόκιο, με επικεφαλής τον καθηγητή Μοτόμου Νακασίμα, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», προορίζουν το ρομπότ τους για ναυαγοσώστη στις παραλίες..

Δεν το αντέχει το αλκόολ Το "hangover" της Pamela Anderson

Κατάφερε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο μέσα στο λευκό της φόρεμα, αλλά ακόμα πιο «εντυπωσιακή» έξοδο από το πάρτι του ABC στο Μπέβερλι Χιλς, όπου γιόρτασε την επιστροφή της στο Dancing With The Stars! ...