Ολόλευκο το Πήλιο και τα χωριά του – Μαγική πρωτοχρονιά για τους τυχερούς (vid)

Χιόνι και ανέμελο τριήμερο για εκατοντάδες εκδρομείς που επέλεξαν το Πήλιο για την Πρωτοχρονιά, αλλά και ικανοποίηση για τους ξενοδόχους μια που η πληρότητα σε ορισμένες περιοχές άγγιξε το 100%. 

Σιγκαπούρη Ρομπότ-εκτελεί χρέη ρεσεψιονίστρια «φτυστή» η δημιουργός της

Ανθρωποειδές κοινωνικό κατ΄εικόνα και ομοίωσή της δημιούργησε η καθηγήτρια Νάντια Θάλμαν μαζί με ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Ναγιάνγκ (NTU) της Σιγκαπούρης.
Το ρομπότ με το όνομα Ναντίν είναι «φτυστή» η επικεφαλής καθηγήτρια και εκτελεί χρέη ρεσεψιονίστριας στο πανεπιστήμιο. Αντιγυρίζει τις χειραψίες και τους χαιρετισμούς και έχει θαυμάσια μνήμη, καθώς όταν τη συναντά κάποιος ξανά, εκείνη θυμάται το όνομά του και τι είχε κουβεντιάσει μαζί του την πρώτη φορά.

Επιμένει στην εθελοντική στράτευση γυναικών o Καμμένος

Στην πρότασή του για εθελοντική στράτευση -τμήματος έστω- των νέων γυναικών επιμένει ο Πάνος Καμμένος, παρά τις γενικευμένες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Σε νέες του δηλώσεις σήμερα το πρωί (Mega) σημείωσε πως το ζήτημα δεν αποσύρεται και πως η στράτευση των γυναικών μπορεί να καλύψει τις ελλείψεις στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων,

Καμμένος: Θα στηρίξω τον Τσίπρα μέχρι τέλους

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος "μέχρι τέλους". Η συμφωνία μου με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι μία συμφωνία η οποία δεν έγινε στο πλαίσιο της ανταλλαγής καρεκλών αλλά μία συμφωνία δύο ανθρώπων που αποφάσισαν να συγκρουστούν με το σύστημα, τόνισε
Adtech AdΤη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "μέχρι τέλους" επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα.

Μητσοτάκης: «Η κυβερνητική πλειοψηφία θα καταρρεύσει από μόνη της»

Γραμμή για μετωπική αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Μητσοτάκης αποσαφηνίζει παράλληλα ότι δεν πρόκειται να παράσχει στην κυβέρνηση «συναίνεση αλά καρτ», ενώ δηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός».

Σαουδική Αραβία: Επιδεινώνεται η υγεία του κρατούμενου μπλόγκερ Ράιφ Μπαντάουι

Ο Σαουδάραβας μπλόγκερ Ράιφ Μπαντάουι, ο οποίος είναι φυλακισμένος και καταδικασμένος σε μαστίγωση στη χώρα του για «προσβολή του Ισλάμ», υποφέρει από λιποθυμικά επεισόδια και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται, εξαιτίας της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει, δήλωσε την Πέμπτη η γυναίκα του.


Η Ενσάφ Χαϊντάρ, η οποία ζει ως πρόσφυγας

Κωνσταντοπούλου: «Το 2016 να πάρουμε πίσω ό,τι μας έκλεψαν»

Ευχές για «καλή χρονιά σε όσους δεν παραιτούνται απ' το όνειρο και τη μάχη και δεν παραδίδουν τα όπλα», απευθύνει μέσω Facebook, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το 2016 να πάρουμε πίσω ό,τι μας έκλεψαν», προσθέτει.

H ευχή Βαρουφάκη εμπνευσμένη από Γάλλο φιλόσοφο

Δανείστηκε μια φράση Γάλλου φιλόσοφου και μίλησε για χειμώνα και καλοκαίρι μέσα του…
Τη φράση του Αλμπέρ Καμύ, «Στα βάθη του χειμώνα, τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου κείται ένα ανίκητο καλοκαίρι» χρησιμοποίησε ο Γιάννης Βαρουφάκης για να ευχηθεί μέσω twitter, σε όλους καλή χρονιά για το 2016.

"Να βγούμε από την κρίση και να φορέσεις γραβάτα"

Οι καλές σχέσεις των δύο ανδρών έχουν παρελθόν και προσδοκία για το... μέλλον.

Τα πειράγματα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών στο Προεδρικό Μέγαρο, κατέδειξαν το εγκάρδιο κλίμα μεταξύ τους.


«Πρόεδρε καλή δύναμη και καλή χρονιά», ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να εισπράξει το πείραγμα από τον Προκόπη Παυλόπουλο.