News.World. LIFESTYLE REAL.GR

Real Lifestyle
Γενέθλια στη Ρόδο με τον σύζυγό της
Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη η Νίνα Λοτσάρη και, για να τα γιορτάσει, ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο, προκειμένου να περάσει λίγες ώρες κοντά στον σύζυγό της.
                 ..                                           
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔιαβάστε περισσότερα

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού

Πλήθος κόσμου άρχισε να γεμίζει τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου καθώς απομένουν ελάχιστα..

Όταν το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά

Όταν ακούτε έναν επώνυμο να λέει ότι εύχεται το παιδί του ή κάποιος από τα αδέρφια του να ακολουθήσει άλλο δρόμο από αυτόν που ακολούθησε εκείνος εννοεί ακριβώς το αντίθετο..

Katy Perry: Διακοπές στο Μαϊάμι

Το νέο πρόσωπο των τσιπς Popchips έγινε πρόσφατα η τραγουδίστρια Katy Perry, η οποία αυτές τις μέρες ξεκουράζεται μαζί με τους φίλους της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαϊάμι..

O Tαυρομάχος που συνειδητοποίησε την πράξη του

Αγαπητοί φίλοι, σας στέλνω μια ιστορική-για τη γνώμη μου-φωτογραφία.
Την δανείστηκα από την ιστοσελίδα του Serbian Animals Voice (SAV) και σας  τη μεταφράζω στα ελληνικά, αλλά θεωρώ υποχρέωσή μου να παραθέσω στα αυθεντικά αγγλικά και το σχόλιο του φωτογράφου που την αποθανάτισε..

«Elle Deco» Reese Witherspoon: Τα εξοχικό της

Η Reese Witherspoon μεγάλωσε στο Τενεσί της Αμερικής και θα ήθελε και τα παιδιά της να μεγαλώσουν μέσα στη φύση και τα ζώα.  Ετσι λοιπόν αποφάσισε και έφτιαξε ένα υπέροχο Spanish style σπίτι στην πόλη Ojai, στην Καλιφόρνια...

Στις 23:00 ώρα Ελλάδας η φαντασμαγορική τελετή έναρξης Όλος ο πλανήτης «βλέπει» Λονδίνο

Η «καρδιά» των Ολυμπιακών Αγώνων χτυπά απόψε στο Λονδίνο στις 9 το βράδυ τοπική ώρα - 23.00 ώρα Ελλάδος σε μετάδοση από την κρατική τηλεόραση- και τα βλέμματα..

Φωνάζει «είμαι ο Μπάτμαν» και πηδάει από τον δεύτερο όροφο

Πριν λίγη ώρα όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ένας άνδρας φωνάζοντας «είμαι ο Μπάτμαν» έπεσε από παράθυρο δευτέρου ορόφου σε κτίριο στο νησί Λαμπεντούζα κοντά στη Σικελία. Αφού πραγματοποίησε πτώση έξι μέτρων περίπου ο 32χρονος άνδρας ελαφρά..

Το Σάββατο στη Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς για συναυλία!

Στην Αθήνα βρίσκεται  ο Σάκης Ρουβάς και όχι στη Μύκονο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί στο νησί των Ανέμων αύριο το πρωί και θα διαμείνει στο Royal Myconian collection στην Ελιά..

Olivia Palermo: Η αγαπημένη των fashionistas


Από τα πιο γνωστά fashion icons της Αμερικής η ηθοποιός και μοντέλο Olivia Palermo ξέρει καλά να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Η 26χρονη Palermo προτιμά στις καθημερινές καλοκαιρινές της εμφανίσεις skinny jeans αλλά και floral..

ντύσου citron lime

Καταπληκτικός συνδυασμός του κίτρινου με το ανοιχτό πράσινο... Κράτησε μια κίτρινη τσάντα, φόρεσε τις λατρεμένες πλατφόρμες και είσαι έτοιμη για έξοδο. Μη ξεχνάς να χαμογελάς και να διώχνεις τις τοξικές σκέψεις από το μυαλό σου....ram photo polyvore




Verde 28-0001352 
πηγη

φούξια πινελιές σε μαύρο φόντο

Το μάξι φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε ιδιαίτερη εμφάνιση. Ανάλαφρο, δροσερό και νεανικό στυλάκι που ταιριάζει πολύ με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια όμορφη τσάντα με έντονο χρώμα. ram photo polyvore Spot on F1873 
 Πηγη

Στα αρχαία ελληνικά θα απαγγείλει ωδή ο δήμαρχος του Λονδίνου

O Μπόρις Τζόνσον είχε βρει την ευκαιρία να περπατήσει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης τον περασμένο Μάιο, όταν βρέθηκε στην Ελλάδα για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2012
 Ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει, αρχαίος Ελληνας για λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια των τελετών.

Οι Βρετανοί ετοιμάζουν εντυπωσιακή τελετή έναρξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το βράδυ της Παρασκευής. Σχεδιάζουν ένα υπερθέαμα, πλημμυρισμένο από πράσινο και μουσική.

Οι Βρετανοί ετοιμάζουν εντυπωσιακή τελετή έναρξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το βράδυ της Παρασκευής. Σχεδιάζουν ένα υπερθέαμα, πλημμυρισμένο από πράσινο και μουσική. Οι διοργανωτές θα μετατρέψουν το Ολυμπιακό Στάδιο σε βρετανική ύπαιθρο και ο τίτλος της τελετής θα είναι «Isles of Wonder» («Θαυμαστές Νήσοι»), εμπνευσμένος από το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Η τρικυμία»..

Ιστορικές φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948 στο Λονδίνο

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, με την προετοιμασία και την ατμόσφαιρα να θυμίζει στρατόπεδο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια..