Όταν το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά

Όταν ακούτε έναν επώνυμο να λέει ότι εύχεται το παιδί του ή κάποιος από τα αδέρφια του να ακολουθήσει άλλο δρόμο από αυτόν που ακολούθησε εκείνος εννοεί ακριβώς το αντίθετο..

Όχι μόνο θέλει ακόμα έναν σουπερστάρ στην οικογένεια, τον θέλει και γρήγορα. Το σουπερστάρ φυσικά σημαίνει εκτός από αναγνωρισιμότητα και λεφτά, και εξασφάλιση του μέλλοντος. Τις περισσότερες μάλιστα φορές το γρήγορα σημαίνει από την εφηβική ηλικία. Με τις κατάλληλες γνωριμίες και τις δεδομένες δημόσιες σχέσεις της οικογένειας τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Οπερ σημαίνει ότι το μήλο σίγουρα θα πέσει κάτω από τη μηλιά.


1.Patrick Schwarzenegger




Η γιγαντοαφίσα στη Sunset Boulevard του Λος Αντζελες, με τον Patrick Schwarzenegger να ποζάρει χωρίς πουκάμισο για τα Hudson τζιν σίγουρα δεν άφησε κανένα κορίτσι της πόλης ασυγκίνητο. Ο 18χρονος γιος του Arnold Schwarzeneger και της Maria Shriver είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κορίτσια του Beverly Hills, σε σημείο να γίνεται το αδιαχώρητο στο twitter του. Ο Patrick είναι φανατικός των Lakers, έχει δική του σειρά ρούχων, τον κυνηγούν ανελέητα οι παπαράτσι, γυμνάζεται καθημερινά με personal trainer, ακολουθεί υγιεινή διατροφή τρώγοντας βιολογικά από το δημοφιλές σουπερμάρκετ Whole Foods και, όπως έχει πει, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Μετά το χωρισμό των γονιών του κράτησε το επώνυμο της μητέρας του και το όνομά του είναι Patrick Shriver.


2. Kaia Gerber




Όταν τη δεκαετία του 90 η Cindy Crawford περπατούσε περήφανη στα catwalks για τον οίκο Versace, ως μούσα του σχεδιαστή Gianni Versace, ίσως δεν φανταζόταν ότι το ίδιο θα έκανε και η κόρη της 20 χρόνια μετά. Η 10χρονη Kaia Gerber είναι κόρη της 45χρονης πλέον Cindy και του Rande Gerber και πριν από μερικούς μήνες έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ ποζάροντας για τη διαφημιστική καμπάνια της σειράς Young Versace Spring / Summer 2012. «Όπως και η μητέρα της, έτσι και η Kaia έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα. Τη λατρεύει η κάμερα.» είπε η αδερφή του δολοφονημένου σχεδιαστή, Donatella Versace.


3.Georgia May Jagger




Ισως η πιο γνωστή της παρέας, η 19χρονη Georgia May Jagger, κόρη του Mick Jagger και της Τεξανής Jerry Hall μεγάλωσε με νταντάδες, ιδιωτικά σχολεία και άλογα πόνυ. Στα 16 της περπάτησε πρώτη φορά σε πασαρέλα για λογαριασμό της Vivienne Westwood και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Τρία χρόνια μετά συνεργάστηκε με τους οίκους Rimmel, Versace, Chanel και έκλεισε συμβόλαιο ενός εκατομ. δολαρίων με τα δημοφιλή τζιν Hudson- έχει σχεδιάσει για την εταιρεία τζιν με την ονομασία Hudson by Georgia May Jagger. Η μόλις 1.70 Georgia λατρεύει την Patti Smith, τον Jimi Hedrix, την Kate Moss, την Katy Perry και τους γονείς της. Φοράει ρούχα της μητέρας της και έχει vintage γκαρνταρόμπα από τις μέρες του «Studio 54».Τον Δεκέμβριο που πέρασε, η εταιρεία H&M παρουσίασε την εορταστική της συλλογή μέσα από μια διαφημιστική καμπάνια στην οποία πόζαραν μαμά και κόρη μαζί.



4.Tali Lenox




Η 18χρονη Tali, κόρη της σκοτσέζας τραγουδίστριας Annie Lennox και του κινηματογραφικού παραγωγού Uri Fruchtmann από το Ισραήλ, εγκατέλειψε πριν από ένα χρόνο το σχολείο για να εργαστεί ως μοντέλο. Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους οίκους Prada, Roberto Cavalli, Chanel, Burberry και Missoni. Η μητέρα της τη στηρίζει και κάνει λόγο για ιδιαίτερο παιδί που μεγάλωσε με πολλές Barbie και με λατρεία στο ροζ χρώμα και στις ιστορίες με serial Killers. Η Tali ζει στο bohemian style σπίτι της μητέρας της στο Notting Hill του Λονδίνου μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Lola. Πρόσφατα έγινε το νέο πρόσωπο του βρετανικού οίκου Karen Millen.


5.Ava Sambora




Τα 13α γενέθλιά της Ava Sambora δεν ήταν όπως τα γενέθλια ενός κοινού θνητού παιδιού, καθώς οι διάσημοι γονείς της είχαν ετοιμάσει το πάρτι των ονείρων της. Δυο λιμουζίνες Hummer μετέφεραν αυτή και τους 20 φίλους της σε ένα υπέροχο μέρος στο Λος Αντζελες όπου θα γινόταν το πάρτι. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν είσαι κόρη της ηθοποιού Heather Locklear και του Richie Sambora, κιθαρίστα των Bon Jovi. Σήμερα η Ava είναι 14 χρόνων και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα, με το κατάλληλο βέβαια σπρώξιμο από τους δικούς της. Κατά τα άλλα τρελαίνεται για πράγματα που τρελαίνονται οι περισσότερες συνομήλικές της, όπως την τραγουδίστρια Miley Cyrus και τον Justin Bieber, για τον οποίο έχει πει: «Τον συνάντησα στα βραβεία Grammy και μου ήρθε να κλάψω. Τον αγαπώ τόσο πολύ».


6.Lottie Moss




Η 13χρονη Lottie Moss είναι εκείνη η ξανθιά έφηβη με την πορσελάνινη επιδερμίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις το περσινό καλοκαίρι στο γάμο της ετεροθαλής αδερφής της, Kate Moss, και τράβηξε όλα τα φλας πάνω της, ως μια από τις 15 παρανύμφους. H Lottie πριν από τρεις μήνες έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας τα μεγαλύτερα βρετανικά γραφεία μοντέλων να θέλουν με κάθε τρόπο να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Δεν είναι φυσικά λίγα και τα δημοσιεύματα που αντιτίθενται σε όλο αυτό κάνοντας λόγο για τη μικρή ηλικία της. Εμείς πάλι γιατί νομίζουμε ότι πίσω από το φακό της πρώτης επίσημης φωτογράφησης θα βρίσκεται ο Mario Testino;


7.Sarah Margaret Qualley




Το ντεμπούτο της Sarah Margaret Qualley στην πασαρέλα έγινε το Σεπτέμβριο που μας πέρασε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για τον οίκο Alberta Ferretti. Η 16χρονη κόρη της Andie MacDowell και του Paul Qualley, η οποία ασχολείται παράλληλα και με το μπαλέτο, είναι γνωστή στο σχολείο  για το καλό της ντύσιμο. Τα ρούχα που την έχουν μεταμορφώσει σε φοβερή και τρομερή fashionista δεν είναι άλλα από ιδιαίτερα vintage κομμάτια αλλά και ρούχα, κατευθείαν από την γκαρνταρόμπα της μαμάς. Τι κάνει η πολυάσχολη Sarah στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο της; Πολλή γυμναστική και εμφανίσεις με τη μαμά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.


8.Ali Lohan




Όταν έχεις μαμά τη φιλόδοξη Dina Lohan και αδερφή την παλαβή Lindsay, όσες προσπάθειες και να κάνεις δεν μπορείς να μείνεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 17χρονη Ali Lohan αποφάσισε ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έδωσε δουλειά στους παπαράτσι από την πρώτη μέρα. Αποκαλυπτικές εμφανίσεις, σέξι φωτογραφήσεις και οι φήμες για πλαστικές επεμβάσεις αλλά περί νευρικής ανορεξίας έκαναν τους φωτογράφους να κοιμούνται έξω από το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς. Ολοι εύχονται να μην ακολουθήσει τα βήματα της μεγαλύτερης αδερφή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...