Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς : Εκτός «ταμπλό» οι μετοχές του Mega...Αυτό το κανάλι ποιος θα το πάρει;

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του MEGA Νίκος Πεφάνης
Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη πραγματοποιήθηκε το ΔΣ του καναλιού
Σε αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι, «σε συνέχεια της από 7.3.2016 ανακοίνωσης της εν λόγω εταιρείας,

Η τρομερή αποκάλυψη της γυναίκας που ξύπνησε από κώμα ύστερα από 8 μήνες

Ο 25χρονος Liu Fenghe θεωρήθηκε «ήρωας» από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Όταν η 22χρονη σύντροφός του Lin Yingying δέχθηκε επίθεση κι έπεσε σε κώμα, εκείνος έμεινε άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της και πλήρωσε και τον μεγάλο λογαριασμό των ιατρικών της εξόδων.
Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα ύστερα από τραυματισμό στο κεφάλι το 2014. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της ήρθε η στιγμή της τρομερής αποκάλυψης:

Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones..

Ο 79χρονος Μπιλ Γουάιμαν ήταν ιδρυτικό μέλος του γκρουπ..
Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο Μπιλ Γουάιμαν, ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, ωστόσο η πρόγνωση είναι καλή καθώς η νόσος διαγνώστηκε σε πρώιμο στάδιο, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.
«Ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του 79χρονου μουσικού.

ΝΒΑ,Νέο νταμπλ-νταμπλ ο Αντετοκούνμπο

Αν και δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης προηγούμενων αγώνων, εν τέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε άλλο ένα νταμπλ-νταμπλ στο ενεργητικό του στην ήττα των Μπακς στο Σικάγο από τους Μπουλς με 100-90.
Ο διεθνής σταρ έπαιξε και πάλι τον ρόλο του δημιουργού έχοντας 12 πόντους (2/2 βολές, 5/13 δίποντα), 10 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 3 λάθη σε 36:46 λεπτά συμμετοχής. Ο Πάου Γκασόλ έκανε τριπλ-νταμπλ με 12 πόντους, 17 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 5 τάπες για τους νικητές.

Ριάνα και Μπιγιονσέ οι «βασίλισσες» του Spotify

Τα τραγούδια της Ριάνα έχουν ακουστεί περισσότερες φορές ενώ η Μπιγιονσέ είναι η αγαπημένη των γυναικών...Οι Ριάνα και Μπιγιονσέ ανακηρύχτηκαν οι «βασίλισσες» του Spotify, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Η Ριάνα είναι η γυναίκα καλλιτέχνης που τα τραγούδια της έχουν ακουστεί περισσότερες φορές στο Spotify και η Αμερικανίδα Μπιγιονσέ είναι η αγαπημένη των γυναικών που κάνουν χρήση της υπηρεσίας της ιντερνετικής

Ο τραγουδιστής των AC/DC κινδυνεύει με ολική κώφωση. (Φωτό+Βίντεο)

Το θρυλικό γκρουπ ακυρώνει τις εμφανίσεις του??
Μήπως το τραγούδι «Rock N Roll Train» των AC/DC έφτασε στον τελικό του προορισμό; Μάλλον έτσι φαίνεται αφού τα νέα από το θρυλικό συγκρότημα δεν είναι αισιόδοξα. Ο τραγουδιστής, Brian Johnson, 68 ετών σήμερα, αποφάσισε να ακούσει τους γιατρούς του και να σταματήσει τις περιοδείες. Σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει αντιμέτωπος με «ολική κώφωση», σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο διαδίκτυο.

Η ιστορία της ρεπόρτερ Erin Andrews που είδε τον εαυτό της γυμνό στο διαδίκτυο

Η παρουσιάστρια πήρε αποζημίωση μαμούθ για το γυμνό βίντεο (Video)
Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα ρεπόρτερ αθλητικών εκπομπών Erin Andrews έζησε ένα πραγματικό εφιάλτη όταν ο 46χρονος Michael David Barrett την βιντεοσκόπησε ενώ γδυνόταν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

erin andrews

Σήμερα η ρεπόρτερ η οποία εργάζεται πλέον για το Fox Sports, ζητά αποζημίωση ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορώντας τη Marriot για αμέλεια, ψυχική οδύνη και παραβίαση της ιδιωτικότητας.

Μπουτάρης κατά Ανδριανόπουλου για την επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη

Ο Γιάννης Μπουτάρης απάντησε στην τοποθέτηση του Ανδρέα Ανδριανόπουλου σχετικά με τα επεισόδια της Τούμπας. "Ο Σαββίδης είναι είναι έντιμος και κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη", είπε χαρακτηριστικά. Επίθεση στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, εξαπολύει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, υπερασπιζόμενος τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε άρθρο του στο news247.gr, χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη "Ρωσοπόντιο εξολοθρευτή", μετά τα επεισόδια της Τούμπας.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δύο μικρές κυρίες από την Κρήτη διδάσκουν fair play

H ομορφιά του αθλητισμού δεν λάμπει μόνο στη 'συνδρομητική'. Μπορεί να κρύβεται σε κάποιο συνοικιακό γήπεδο ή σε έναν τελικό παιδικής κατηγορίας, όπως ένας πρόσφατος αγώνας τένις στον οποίο δύο μικρά κορίτσια έδωσαν μάθημα fair play. Ας τον δούμε σαν παράδειγμα, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ..Στα ατομικά αθλήματα είσαι μόνος σου. Αν σκοντάψεις λίγο πριν το photofinish, αν τραυματιστείς πριν το match ball που θα σου έδινε τη νίκη, δεν έχεις κανένα να σε βοηθήσει.

Ευρώπη αχταρμάς

Η κοινή ανακοίνωση των 28 ηγετών της ΕΕ μετά από μία δραματική πολύωρη Σύνοδο Κορυφής, ήταν ένας ακόμη συμβιβασμός μεταξύ της διχασμένης Ευρώπης και της απαιτητικής Τουρκίας.     Την ώρα που παιδιά ξεπάγιαζαν στην Ειδομένη, στις Βρυξελλες η Ευρώπη ερχόταν για άλλη μία φορά αντιμέτωπη με τα εσωτερικά της αδιέξοδα, το διχασμό και ένα ατελείωτο παζάρι με την Άγκυρα.