Τη «Ferrari» των φρεγατών είναι έτοιμο να αποκτήσει το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας

Το πρώτο πλοίο της κλάσης «σχέδιο 22350» με την επονομασία «Ναύαρχος Γκορσκόφ» θα παραδοθεί στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό τον Νοέμβριο του 2017 δήλωσε στα ΜΜΕ ο αρχιναυπηγός του ρωσικού στόλου Βλαντιμίρ Τριπιτσνίκοφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS. «Το Ναύαρχος Γκορσκόφ», το «Ιβάν Χουρς» και το πλοίο λογιστικής υποστήριξης «Ελμπρούς» είναι έτοιμα να ενταχθούν στον στόλο τον Νοέμβριο» δήλωσε.

Πυραυλική «αποκάλυψη» από την Σερβία

Κύριος στόχος του πυραύλου αυτού είναι να καταστρέφει εχθρικά περιπολικά σκάφη.
Η Σερβία αποκάλυψε τον πύραυλο ALAS-C, έναν εγχώρια σχεδιασμένο και κατασκευασμένο πύραυλο παράκτιας άμυνας. Ο πύραυλος αυτός διαθέτει σύστημα καθοδήγησης μέσω τηλεοπτικής εικόνας.

Ο Τραμπ παραδέχεται την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών στη Ρωσία

Μέσω Twitter απάντησε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει αποκαλύψει πληροφορίες υψηλής διαβάθμισης στον ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα.Videos-Wall Street Journal
«Ως πρόεδρος, ήθελα να μοιραστώ με τη Ρωσία (σε μία προγραμματισμένη συνάντηση στον Λευκό Οίκο, η οποία είχε δημοσιοποιηθεί), κάτι που έχω το απόλυτο δικαίωμα να κάνω, γεγονότα σχετικά με την τρομοκρατία και την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων.

Μοσούλη: Μόνο η Παλιά Πόλη υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών - στην τελική ευθεία για την απελευθέρωση

Ο αρχηγός των αμερικανικών δυνάμεων που επιχειρούν στο Ιράκ ανακοίνωσε πως η πολιορκία της Μοσούλης βρίσκεται στην τελευταία της φάση, ότι ο κλοιός έχει κλείσει εντελώς και πως η εκκαθάριση του κέντρου της παλιάς πόλης είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πτώση του προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους επίκειται ανά πάσα στιγμή.

"Τσουνάμι" επιπολαιότητας στον Λευκό Οίκο

Σε μια πρωτοφανή κατάσταση για τα θεσμικά των ΗΠΑ έχει περιέλθει η κυβέρνηση Τραμπ μετά και τις νέες αποκαλύψεις της «Washington Post» περί εκούσιας διαρροής απόρρητων πληροφοριών ασφαλείας από τον Αμερικανό πρόεδρο προς τον ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Πέλεκυς στον Κουρτάκη και τα Παραπολιτικά

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα έτος καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από το Ε' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης, κατηγορούμενος για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση σε βάρος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα.

Στο επίκεντρο της δικαστικής απόφασης βρέθηκαν επτά δημοσιεύματα στη στήλη «Πολίτικος Καφές» της εβδομαδιαίας εφημερίδας,

Η Χίλαρι Κλίντον ιδρύει νέο πολιτικό φορέα και κηρύσσει τον πόλεμο στον Τραμπ

Η πρώην υποψήφια τον Δημοκρατικών μετά από ένα διάστημα αποχής επιστρέφει στην πολιτική μέσω της ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα. Ποιους στόχους θέτει και τι λέει για την αποχή της από τα κοινά
Μετά την ήττα της, στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και την πολύμηνη απόσυρσή της από τη δημόσια ζωή, η 69χρονη πλέον πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, επιστρέφει ξανά στην πολιτική,

Ο Πύρρος Δήμας βάζει ξανά στη θέση της τη Χρυσή Αυγή!!! ( Βιντεο )

"Καμία ανοχή σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους" αναφέρει ο Πύρρος Δήμας (Vid)
 
"Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής" αναφέρει με παρέμβασή του, ο Πύρρος Δήμας, αναφορικά με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια μέσα στη Βουλή.

Το «βιογραφικό» του... μαχαιροβγάλτη που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια στο Βόλο

Ένας χούλιγκαν, που απεικονίζεται στις κάμερες να μαχαιρώνει «επαγγελματικά», και ακόμα 22 οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φέρονται να πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια του τελικού κυπέλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ταυτοποιήθηκαν από στελέχη των Υποδιευθύνσεων Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Οι 15 από αυτούς είναι οπαδοί της ΑΕΚ και οι 8 του ΠΑΟΚ.

«Η Avril Lavigne είναι νεκρή»: Η θεωρία συνωμοσίας επέστρεψε

Μια φρικτή θεωρία συνωμοσίας, βάσει της οποίας η Καναδή τραγουδίστρια, Avril Lavigne είναι νεκρή έρχεται ξανά στο προσκήνιο, κατά την 15η επέτειο από την κυκλοφορία του single της, «Complicated».
Ένας χρήστης του Twitter, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι 17χρονος μαθητής γυμνασίου και έχει περισσότερους από 13.000 οπαδούς, κάνει τον εν λόγω ισχυρισμό, σε ένα thread, το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει πολλά likes και έχει αναδημοσιευτεί χιλιάδες φορές.

H Nότια Κορέα έχει νέο πρόεδρο, αλλά όλοι έχουν μάτια μόνο για τον σωματοφύλακά του

Ο φιλελεύθερος ηγέτης της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι-ιν θα ορκιστεί πρόεδρος σήμερα, Τετάρτη επιφορτισμένος να καθοδηγήσει τη χώρα μέσα από τα δύσκολα ύδατα των γεωπολιτικών εντάσεων με τη Βόρεια Κορέα και τον κίνδυνο ρήξης με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο νέος πρόεδρος μάλιστα δήλωσε σήμερα ότι θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ, εάν διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.