Στο σφυρί βγάζει η Alpha Bank το Hilton στην Αθήνα

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας πρέπει «επειγόντως» να αλλάξει ιδιοκτήτη. Ο ρόλος της Alpha Bank και της Citigroup στην πώληση του Hilton
Adtech Ad
Μια από τις υποχρεώσεις που έχουν οι συστημικές τράπεζες είναι να επικεντρωθούν στο βασικό τους αντικείμενο και να «απαλλαχθούν» από τρίτες δραστηριότητες.

Τέλος εποχής για την 'Βερόπουλος'. Αυτά είναι τα σχέδια της οικογένειας Παντελιάδη

Μία ημέρα μετά την συμφωνία ΜΕTRO – Βερόπουλος το NEWS 247 παρουσιάζει τα επόμενα βήματα. Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και καταστήματα
Adtech Ad
Ενοποίηση των δύο δικτύων το ταχύτερο δυνατό κάτω από το κοινό brand “My Market”, με κλείσιμο κάποιων μικρών ή αντιοικονομικών καταστημάτων, αφομοίωση του προσωπικού της εξαγοραζόμενης από την κουλτούρα των εργαζομένων του ομίλου METRO

Τι δεν σας λέει κανείς για τα 45 δισ. που 'δώρισε' ο Ζούκερμπεργκ

Πρόκειται για μία αμιγώς φιλανθρωπική κίνηση; – Ο ιδρυτής του Facebook στα βήματα άλλων υπερ – πλουσίων του πλανήτη.
Adtech Ad
Θα έχετε σίγουρα ακούσει πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν δεσμεύτηκαν να χαρίσουν για φιλανθρωπικό σκοπό το 99% της εκτιμώμενης περιουσίας τους στο Facebook, η οποία ανέρχεται στα 45 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Αίτνα βρυχάται! Δείτε εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από την έκρηξη του ηφαιστείου στη Σικελία (vid+pics)

Το ψηλότερο ηφαίστειο της Ευρώπης εκρήγνυται και παράγει εντυπωσιακές εικόνες φωτιάς και καπνού στο σισιλιάνικο ουρανό. Παρακολουθείστε τις εντυπωσιακά τρομακτικές ηφαιστειακές αστραπές
Adtech Ad
Η Αίτνα μετατρέπει τη νύχτα σε μέρα, καθώς η πρώτη της έκρηξη έπειτα από δύο χρόνια γεμίζει εντυπωσιακά χρώματα το ουρανό στις ακτές της Σικελίας.

ART μπαζάρ στο κέντρο της Αθήνας

Ένα τριήμερο καλλιτεχνικό μπαζάρ διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας στον εκθεσιακό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με τη συμμετοχή νέων και καταξιωμένων δημιουργών. Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, μικρά γλυπτά, ευφάνταστα αντικείμενα, πρωτότυπες κατασκευές για δώρα, χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα κατασκευασμένα ή ζωγραφισμένα, αξεσουάρ και άλλες μοναδικές προτάσεις.

Ρωσία: 1.458 πλήγματα κατά «τρομοκρατικών στόχων» πραγματοποίησε η πολεμική αεροπορία στη Συρία

Συρία: Ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν κομβόι βυτιοφόρων
Χιλιάδες βυτιοφόρα με λαθραίο πετρέλαιο στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας

Χοντραίνει η κόντρα μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, με τη Μόσχα να δίνει στη δημοσιότητα αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες - ντοκουμέντα, οι οποίες στοιχειοθετούν κατηγορίες για λαθρεμπόριο των τζιχαντιστών με την Άγκυρα.

Περίπου 12.000 βυτιοφόρα καταγράφονται σε αεροφωτογραφίες του ρωσικού στρατού​ στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας

Τόσο ο Βλαντίμιρ Πούτιν όσο και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έχουν επανειλημμένα κατηγορήσει την κυβέρνηση Ερντογάν ότι δίνει το ελεύθερο στους μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου να μπαινοβγαίνουν στο τουρκικό έδαφος και να μεταφέρουν σε τουρκικά νοσοκομεία τους τραυματίες τους από τα πεδία των μαχών.

Η Ιταλική μαύρη οικονομία πάνω από 200 δισ. ευρώ

Η μαύρη οικονομία και οι παράνομες δραστηριότητες στην Ιταλία αντιπροσώπευαν έναν κύκλο εργασιών που έφθανε περίπου τα 206 δισεκατομμύρια ευρώ το 2013, αναφέρει έκθεση του Ιταλικού Ινστιτούτου Στατιστικής (Istat).

Το σύνολο της «κρυφής» οικονομίας αποτελούσε περίπου το 12,9% του ΑΕΠ το 2013, σύμφωνα με το Istat.

Έρχονται στην Αθήνα για να διαδηλώσουν για την Υγεία – Κάτοικοι και φορείς της Ικαρίας & των Φούρνων

«Eκστρατεύουν» μαζικά στην Αθήνα, οι κάτοικοι της Ικαρίας και των Φούρνων, μετά από κάλεσμα των τοπικών φορέων, για να διεκδικήσουν την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Πανικάριο Νοσοκομείο (το μοναδικό στο νησί) και τα Κέντρα Υγείας.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Δ. Κοροκίδα στα «Τοπία Ανθρώπων»

Από τι είναι φτιαγμένα τα όνειρα; Τι σημαίνει να μην εγκαταλείπεις; Αύριο, Σάββατο 5/12, τα «Τοπία Ανθρώπων» με τη Βικτωρία Καβουριάρη φιλοξενούν στο Πρώτο Πρόγραμμα την πρωταθλήτρια Ελλάδος TAE KWON DO και παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ακοντισμό, τη σφαιροβολία και τη χειρήλατη ποδηλασία, Δήμητρα Κοροκίδα.

Παναθηναϊκός vs Μπαρτσελόνα στις 21:45 απευθείας από την ΕΡΤ2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΕΡΤ2/ΕΡΤHD/WEBTV) την Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Οι «πράσινοι» με νίκη σφραγίζουν και μαθηματικά την είσοδο τους στους «16», ενώ οι Καταλανοί έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στην επόμενη φάση, ισοβαθμώντας στην 1η θέση του ομίλου με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να υπολογίζει πλέον και στη βοήθεια του Νίκου Παππά,

Α. Παπαμιμίκος: Επιτέλους ας πρυτανεύσει η λογική – Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Μεϊμαράκη

«Επιτέλους ας πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία και ας πορευθούμε με ενότητα και ομοψυχία για το καλό της παράταξης», δήλωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και αντεπιτέθηκε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Συγκεκριμένα μίλησε για εμμονή του κ. Μεϊμαράκη εναντίον του, σημειώνοντας ότι δεν θα τον ακολουθήσει γιατί έχει μάθει να σέβεται και να τιμά ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην παράταξη.