Μόνο στην Ελλάδα: Γάμος με 'αψιδα' από στολισμένα τρακτέρ!

         Όταν ο γαμπρός "πατάει πόδι" το μόνο σίγουρο είναι ότι τον γάμο θα τον θυμούνται όλοι. Δέκα τρακτέρ John Deere στην πιο όμορφη στιγμή της ζωή ενός ζευγαριού (video + φωτό)
Adtech Ad
Που πάνε τα τρακτέρ μετά τα μπλόκα; Ακόμη και σε γάμους για ντεκόρ αν χρειαστεί και αν ο γαμπρός με τους φιλους του έχουν την φαντασία να δώσουν την δικιά τους "πινελιά" στο μυστήριο.

Σφακιανάκης εκτός τόπου και χρόνου: 'Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες. Βιάζουν την πατρίδα μας'

  Το ΑΚΕΛ κατά του ΡΙΚ για τον Νότη Σφακιανάκη..     
 Επίθεση κατά πάντων για το μεταναστευτικό από τον Νότη Σφακιανάκη. Μίλησε για "στημένο κόλπο" και για πρόσφυγες με... γεμάτα πορτοφόλια. Τι είπε για τη Δέσποινα Βανδή (Vid)
Adtech Ad
Για στημένο κόλπο, ορδές "ριψάσπιδων" που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εν μέσω εμφυλίου και "βιάζουν την Ελλάδα" κάνει λόγο ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όπου τοποθετείται μεταξύ άλλων και για το προσφυγικό.

Σεξ με επιβάτες: Ποιες αεροσυνοδοί είναι οι πρωταθλήτριες

         Στα ουράνια πετούν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, οι επιβάτες των Βρετανικών αερογραμμών, καθώς οι αεροσυνοδοί τους προσφέρουν και άλλες, πικάντικες υπηρεσίες
Adtech Ad
Έρευνα έδειξε πως το 89% των αεροσυνοδών παραδέχτηκαν πως έχουν σπάσει τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών που εργάζονται. Στις πιο πικάντικες λεπτομέρειες της έρευνας αποκαλύφθηκε πως οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί είναι αρκετά τολμηρές, μιας και το 14% εξ αυτών αποκάλυψε πως έχουν κάνει σεξ με επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Δανία: Μια ακτιβίστρια και ο δημοσιογράφος σύζυγός της καταδικάστηκαν για «λαθραία διακίνηση» προσφύγων

Μια γνωστή μυθιστοριογράφος, πανεπιστημιακός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών, η οποία μετέφερε με το αυτοκίνητό της μια οικογένεια Σύρων στο αποκορύφωμα της περσινής κρίσης των προσφύγων, κρίθηκε σήμερα ένοχη στην κατηγορία περί λαθραίας διακίνησης ανθρώπων από δικαστήριο της Δανίας. Τόσο στη Λίσμπετ Τσόρνινγκ Άντερσεν όσο και στον σύζυγό της Μίχαελ Λίντχολμ, δημοσιογράφο και δοκιμιογράφο, επιβλήθηκε από το δικαστήριο η καταβολή ενός χρηματικού προστίμου ύψους 22.250 κορόνων Δανίας (περίπου 3.000 ευρώ) βάσει του νόμου περί αλλοδαπών,

Έβαλε την ρόμπα της και πήγε σε δείπνο με τον πρωθυπουργό (Photos)

Συνήθως είναι η επιτομή της κομψότητας αλλά και fashion idol. Οι εμφανίσεις της Μπλέικ Λάβλι είναι εντυπωσιακές και οι ενδυματολογικές της επιλογές καλόγουστες.
Έχει δικαίωμα όμως, κι αυτή μια φορά στην αστοχία. Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε με τον σύζυγο της, Ράϊαν Ρέινολντς σε δείπνο με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τρυντό. Για την επίσημη περίσταση επέλεξε το μετάξι, και μάλιστα στο χρώμα του πάγου. Παρόλο που είχε αρκετά ανοίγματα, χέρια, μπούστο, πόδια, η τουαλέτα έμοιαζε λίγο σαν την …ρόμπα της σε μια εκδοχή λίγο πιο …φόρεμα.

11 Μαρτίου του 2011 Ιαπωνία. Τα 6 πιο τρομακτικά βίντεο από το τσουνάμι που σάρωσε τη Φουκουσίμα (Videos)

Στις 11 Μαρτίου του 2011 η Ιαπωνία έζησε τη μεγαλύτερη τραγωδία που βίωσε ποτέ μετά τον πόλεμο. Ο καταστροφικός σεισμός προκάλεσε τσουνάμι, το οποίο «χτύπησε» τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

Το σύνολο του πληθυσμού της χώρας εκτέθηκε σε αυξημένες δόσεις ακτινοβολίας από τα ραδιενεργά κατάλοιπα όπως και το νερό και τα τρόφιμα που μολύνθηκαν.


Δείτε 6 βίντεο - ντοκουμέντα από την μεγάλη τραγωδία:

Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας «Utopian Land» για τη Eurovision 2016

Tο τραγούδι «Utopian Land» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη. Πριν από λίγη ώρα η ΕΡΤ παρουσίασε τους ARGO και το video clip του τραγουδιού.
Την κινησιολογία στους ARGO θα κάνει η Μαρία Λυραράκη, Light Designer είναι ο Κωνσταντίνος Γαρίνης και ενδυματολόγος ο Γιώργος Μεσημέρης.

Μία εικόνα 1000 λέξεις: Όταν το Vlora έδενε στο Μπάρι με 10.000 Αλβανούς

Η ιστορία πίσω από την πρώτη μαζική απόρριψη αποδοχής μεταναστών της ανθρωπότητας
Κωστής Χριστοδούλου
Το ποτήρι είχε αρχίσει να ραγίζει ήδη από τα τέλη του 1990. Παραμονές Χριστουγέννων και οι πρώτοι Αλβανοί περνούν τα σχεδόν αφύλακτα σύνορα με την Ελλάδα. Από την πλευρά της Αλβανίας οι συνοριοφύλακες είχαν χαλαρώσει - αν δεν είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις  - τους ελέγχους ενώ από την πλευρά της Ελλάδας ο ενθουσιασμός που είχε δημιουργηθεί από την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ άφηνε να γίνει και "θριαμβευτική" πράξη η κάθοδος των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών και των απελπισμένων Αλβανών.

Το θαύμα της μηχανικής: Το Harmony of the seas, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο σαλπάρει

Σάλπαρε για τις πρώτες του δοκιμές στη θάλασσα το κρουαζιερόπλοιο Harmony of the Seas, αφήνοντας τα ναυπηγεία του Saint-Nazaire της Γαλλίας.
Εκμεταλλευόμενος την απουσία του ανέμου και την ήρεμη θάλασσα, ο καπετάνιος του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου χρειάστηκε μόλις μισή ώρα για να το βγάλει από το λιμάνι.
Τα τέσσερα ρυμουλκά που ήταν έτοιμα να παρέμβουν για να βοηθήσουν το τεράστιο καράβι να κάνει τις απαραίτητες μανούβρες δε χρειάστηκε να επέμβουν.

Μωράκι γεννήθηκε στις λάσπες της Ειδομένης - Η συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μέσα στα λασπόνερα της Ειδομένης, με μοναδική προφύλαξη ένα αντίσκηνο από νάιλον, γεννήθηκε ένα βρέφος.
Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται μία μαυροφορεμένη γυναίκα να το ξεπλένει με νερό πάνω από τις λάσπες, ενώ δίπλα της, μέσα στη νάιλον σκηνή, βρίσκονται δύο ακόμη παιδάκια.

250.000 παιδιά λιμοκτονούν στη Συρία τρώγοντας γρασίδι και ζωοτροφές (vid)

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες της οργάνωσης «Save the children» για την κόλαση που περνούν τα παιδιά που ζουν στις πολιορκημένες πόλεις της εμπόλεμης Συρίας. Οι συνθήκες είναι απάνθρωπες για 250.000 παιδιά, που δεν έχουν τί να φάνε, τί να φορέσουν , πού να κοιμηθούν, πώς να ζεσταθούν.

Κοινές περιπολίες Ιταλών και Αλβανών αστυνομικών στην αλβανο-ελληνική μεθόριο

Άνδρες της ιταλικής αστυνομίας θα περιπολούν από κοινού με Αλβανούς συναδέλφους τους στην αλβανο-ελληνική μεθόριο για την αποτροπή διέλευσης προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών από την Ελλάδα με προορισμό την Ευρώπη μέσω Αδριατικής, μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου.
Η συμφωνία για μικτές περιπολίες επετεύχθη κατά την συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Ρώμη οι υπουργοί Εσωτερικών των δυο χωρών Αντζελίνο Αλφάνο και Φαϊμίρ Ταχίρι

60 τρις δολάρια υπολογίζεται το παγκόσμιο δημόσιο χρέος* Σχετικά μικρό αλλά επικίνδυνο το χρέος της Ελλάδας

Σε 60 τρις δολάρια υπολογίζεται το παγκόσμιο δημόσιο χρέος, με τις ΗΠΑ να κρατούν το μεγαλύτερο ποσοστό του με 29,05% και την μικρή Ελλάδα να κατέχει ένα ποσοστό της τάξης του 0,71%. Παρολ’αυτά το ελληνικό δημόσιο χρέος χαρακτηρίζεται ως το δεύτερο πιο επενδυτικά επικίνδυνο σε παγκόσμια κλίμακα, μετά από αυτό της Βενεζουέλας.

Πώς μια online ληστεία τράπεζας ύψους 1 δισ. δολαρίων «ναυάγησε» λόγω ορθογραφικού λάθους ενός χάκερ

Ένα τυπογραφικό λάθος σε μια τραπεζική οδηγία μεταφοράς κεφαλαίων online είχε ως αποτέλεσμα να αποτύχει μία απάτη ύψους ενός δισ. δολαρίων τον προηγούμενο μήνα, που είχε να κάνει με την κεντρική τράπεζα του Μπαγκλαντές και τη Fed, σύμφωνα με τραπεζικούς αξιωματούχους.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters, οι χάκερ παραβίασαν τα συστήματα της Τράπεζας του Μπαγκλαντές και υπέκλεψαν τα διαπιστευτήρια για μεταφορές πληρωμών.