Με 153 «ναι» έναντι 101 «όχι» υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες

Υπερψήφισε μόνο η κυβέρνηση. «Ψηφίζατε σαν το Βούδα τις περικοπές στις συντάξεις και παθιάζεστε τώρα για τα κανάλια» είπε ο Παππάς σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Απόντες ο Καραμανλής και ο Σαμαράς
Adtech Ad
Με τις 153 ψήφους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπερψηφίστηκε η τροπολογία που μεταφέρει στη Βουλή την αρμοδιότητα για τον καθορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών. «Όχι» ψήφισαν 101 βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού,

Πως ένας 85χρονος αγρότης από την Κίνα έγινε style icon της χρονιάς

Ο 85χρονος αγρότης από την Κίνα πέρασε με ευκολία από τους ορυζώνες στον κόσμο της μόδας με τη βοήθεια του εγγονού του ακόμη και αν μέχρι σήμερα δεν είχε φορέσει ούτε ένα κοστούμι στη ζωή του.
Ο Ding Bingcai, εκλεπτυσμένος, στην πένα, άνετος και με αυτοπεποίθηση έγινε το φωτογραφικό θέμα σε editorial μόδας αντρικού στιλ από τον εγγονό Ding Guoliang, που θα προτιμούσε να τον αποκαλούμε Jesse και έγινε viral πρότυπο στη χώρα του δράκου. “Οι φωτογραφίες είναι ένας φόρος τιμής στον παππού μου και την τρίτη ηλικία” είπε στο CNN ο δημιουργός των εικόνων.

Το εμβληματικό αυτοκίνητο του Back to The Future, το DeLorean DMC-12 ξανά στην παραγωγή

Είναι ένας μύθος σε τέσσερις τροχούς και ένα αμάξι που έγραψε ιστορία τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην πραγματικότητα. Μετά από νόμο για τη μικρής κλίμακας παραγωγή, ο οποίος ψηφίστηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται από την DeLorean Motor Company.

Ισπανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου γδύθηκε για καλό σκοπό Το σέξι ημερολόγιο για το 2016

Μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για ένα ακόμη πιο αποκαλυπτικό ημερολόγιο έκανε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Lorca Deportiva της Ισπανίας, οι παίκτριες της οποίας έμειναν με τα εσώρουχα για το καλό βέβαια του συλλόγου τους.
Τα έσοδα από το σέξι ημερολόγιο για το 2016 με τις αθλήτριες να φωτογραφίζονται με τα απολύτως απαραίτητα θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας και, όπως φαίνεται, το ποσό θα είναι αρκετά καλό.

Η ξανθιά «πασιονάρια» του αγροτικού μπλόκου της Κορίνθου

Τη δική τους «σταρ» έχουν αποκτήσει οι αγρότες της Κορίνθου, αφού μια δυναμική ξανθιά γυναίκα δίνει το «παρών» στα μπλόκα και τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Ζει μόνιμα στην Κόρινθο και είναι πολιτική επιστήμονας (απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης), έχοντας πτυχιακή εργασία με θέμα την έρευνα για την επιμόρφωση και την κατάρτιση των αγροτών στον νομό Κορινθίας.

Νέα concept Scrambler από την Ducati Παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Βερόνα

Στην έκθεση της Βερόνα, η Ducati παρουσίασε τρία νέα concept βασισμένα σε μοντέλα παραγωγής της οικογενείας των Scrambler, ανιχνεύοντας προφανώς τα όρια του customizing αυτών.
Η σειρά Scrambler της Ducati, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 5 εκδόσεις του μοντέλου των 803 κ.εκ και μια μικρότερη στα 400 κ.εκ. με το όνομα Sixty2.

Brutale 675 προ των πυλών Ανανέωση και για τη μικρή έκδοση επιβεβαιώθηκε από την MV Agusta

Μετά την από την ανανέωση του Brutale 800, σειρά έχει και η έκδοση των 675 κ.εκ., κάτι που επιβεβαιώθηκε επισήμως από τους ανθρώπους της MV Agusta.
Πολύ σύντομα λοιπόν θα υπάρξει ένα νέο Brutale 675 , το οποίο όπως αποκάλυψαν  οι Ιταλοί, θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Φήμες για Kawasaki Versys 250 Αναμένεται να εξοπλίζεται με σύστημα ABS

Από την Ιαπωνία και σε αυτή την περίπτωση μας έρχονται οι πληροφορίες, που θέλουν την Kawasaki να παρουσιάζει σύντομα την μικρότερη σε κυβισμό έκδοση των Versys.
Το Versys 250 δεν  αποτελεί νέα υπόθεση καθότι η σχετική φημολογία γύρω από αυτό έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο εδώ και ένα περίπου χρόνο. Όμως νέες πληροφορίες γύρω από την εν λόγο  μοτοσικλέτα αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον και μας προετοιμάζουν για μια πολύ πιθανή παρουσίαση της στο άμεσο μέλλον.

Βραδινή έξοδος μετά μουσικής για Ραχήλ και Ζωή

Άφησαν στην άκρη τις πολιτικές εξελίξεις και τις δημοσιεύσεις σε Facebook και Twitter και αποφάσισαν να το ρίξουν έξω. Ο λόγος για τη Ραχήλ Μακρή και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που διασκέδασαν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, όπου εμφανίζονται ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Νικόλας Αδέσποτος.
Οι δύο κυρίες της πολιτικής ντυμένες κομψά, χαλαρές και ευδιάθετες δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να μιλούν και να γελούν!

Η ομορφιά του Ιράν μέσα από φωτογραφίες

Το Ιράν αποτελεί μια χώρα με πλούσια ιστορία. Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει αυτό το ταξίδι σίγουρα θα γνωρίσει σημαντικά αξιοθέατα σε μια χώρα γεμάτη χρώματα και εντυπωσιακά κτίρια.
Ένας προορισμός που το 2014 και το 2015 άρχισε να εμφανίζει αύξηση στην τουριστική του κίνηση, έχοντας ακόμη δρόμο στο να αποτελέσει έναν πολύ δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε η τοξωτή γέφυρα της Τσακώνας

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από την κατασκευάστρια εταιρεία, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών, Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, η μεγάλη τοξωτή μεταλλική γέφυρα Τ4 της Τσακώνας, επί του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας. Πρόκειται για μια γέφυρα που κατασκευάστηκε στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης του αυτοκινητοδρόμου το χειμώνα του 2003 κι ένα από τα πιο δύσκολα έργα. Πριν το Πάσχα αναμένεται  να παραδοθεί και το Λεύκτρο – Σπάρτη και η παρακαμπτήριος της Μεγαλόπολης .

Τουρκία: Ισόβια για τους δύο δημοσιογράφους της Cumhuriyet ζητά ο εισαγγελέας

Την επιβολή ποινής ισόβιας κάθειρξης ζήτησαν οι εισαγγελείς κατά των δύο δημοσιογράφων της εφημερίδας Cumhuriyet, που κατηγορούνται για αποκάλυψη κρατικών μυστικών.
Ο Τζαν Ντουντάρ, διευθυντής της εφημερίδας, και ο Ερντέμ Γκιουλ, διευθυντής του γραφείου της Άγκυρας, φυλακίσθηκαν στις 26 Νοεμβρίου κατηγορούμενοι για την ανάρτηση βίντεο που δείχνει φορτηγά που ανήκουν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT) να μεταφέρουν όπλα με προορισμό ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας.

Ρέντσι: Η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει τον εαυτό της

Μαζί με την Άνγκελα Μέρκελ βλέπουμε τον κίνδυνο η Ευρώπη να χάσει τον εαυτό της και να μείνουν μόνο ερείπια, σαν και εκείνα του πολιτισμού των Μάγια» δήλωσε ο Ματέο Ρέντσι σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός πρόκειται να μεταβεί σήμερα Παρασκευή στο Βερολίνο όπου και θα συναντηθεί με την Καγκελάριο.

Ιστορική τριμερής συνάντηση στη Λευκωσία για την ενέργεια, την οικονομία και την ασφάλεια

Με την ενέργεια να βρίσκεται στο επίκεντρο Νίκος Αναστασιάδης, Αλέξης Τσίπρας και Βενιαμίν Νετανιάχου συμφώνησαν στην ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας και της ασφάλειας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης στη Λευκωσία.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι συμφωνήθηκε η προώθηση ενεργειακών και άλλων δικτύων συνδεσιμότητας σε διάφορους τομείς.