«Χαμηλή πτήση» για Χαλκίδα με BMW i8

H ΒΜW i8 αποτελεί την εισαγωγή, σε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο της αυτοκίνησης. Πρόκειται για ένα supercar, προοίμιο των μελλοντικών του είδους, που, ρίχνει προκλητικά το γάντι σε θηριώδεις κινητήρες και ιπποδυνάμεις, σε «θορυβώδεις» υπογραφές, ιταλικών και άλλων γερμανικών οίκων.
Πουσάροντας την ίδια φιλοσοφία του μικρού και ξεχωριστού i3, σε άλλες …

Μύκονος GATE: Οι 'καυτοί' διάλογοι και οι απαιτήσεις για μοντέλα με μεγάλο στήθος και ναρκωτικά

Στον εισαγγελέα έχει διαβιβαστεί η δικογραφία με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους των μελών του κυκλώματος της Μυκόνου. "Φέρε μου τέσσερις κοπέλες, οι δύο να είναι λεσβίες", ακούγεται σε ένα τηλεφώνημα, ενώ σε άλλο "Ο πελάτης θέλει η γυναίκα να έχει μεγάλα β.....ά!". Πώς οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι
Τρίζει εκ θεμελίων η βιομηχανία της χλιδάτης διασκέδασης στη Μύκονο

Τα 5 πιο γελοία ψέματα που μας λένε οι διαφημίσεις κάθε μέρα

Δεν είναι νέο πως οι διαφημίσεις, τηλεοπτικές και μη, είναι γεμάτες ανακρίβειες και υπερβολές. Αυτή είναι και η βασική ιδέα της διαφήμισης, στην τελική: να σου πλασάρει το εκάστοτε προϊόν με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσεις την ανάγκη να το αποκτήσεις, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι. Το ξέρουμε, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό, πολλές φορές μάλιστα τσιμπάμε κι εμείς το δόλωμα, όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι. Υπάρχει, όμως, κι ένα όριο.

Συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην HuffPost Greece: «Πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε πρώτο κόμμα»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και λίγες ημέρες πριν την λαϊκή ετυμηγορία, ο πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στη HuffPost Greece, εκφράζει τη πίστη του ότι η Νέα Δημοκρατία, θα κερδίσει τις εκλογές.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ, δηλώνει ανοικτός στις συνεργασίες με άλλα κόμματα, ώστε με συναινέσεις και συνεννοήσεις να σχηματισθεί κυβέρνηση την επομένη της 20ης Σεπτεμβρίου,

G-fish: Χαβιάρι made in Greece

Ψαρεύοντας σολομούς και πέστροφες στον Ταΰγετο. Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης G-fish αποκαλύπτει πώς ό, τι γίνεται με αγάπη και μεράκι δεν μπορεί παρά να πετύχει παρά τις δυσκολίες
Οδηγώντας προς Σπάρτη και περνώντας τον ποταμό Ευρώτα στην είσοδο της πόλης εάν στρίψει κανείς αριστερά στην πρώτη διασταύρωση, θα οδηγηθεί στους βόρειους Δήμους του Ταϋγέτου.

Π. Καμμένος: Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος

«Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος, που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Ξεκινάμε με μια κυβέρνηση που δεν θα εξαρτάται από την ψήφο διαπλεκόμενων κομμάτων», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χωνί», ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Κάλεσμα Α.Τσίπρα σε συστράτευση – Επί τάπητος οι προγραμματικοί άξονες την Κυριακή (vid)

Σε συστράτευση για μια ισχυρή εντολή από τον λαό κάλεσε τις κοινωνικές δυνάμεις ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώνεται την Κυριακή με την ψήφιση των βασικών προγραμματικών προτεραιοτήτων, οι οποίες θα παρουσιαστούν στη ΔΕΘ.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, τόσο στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival όσο και στις Νύχτες Πρεμιέρας εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις καθολικής προσβασιμότητας, αποδοχής της ανθρώπινης ποικιλομορφίας και ισότιμης πρόσβασης στο κινηματογραφικό περιεχόμενο.

“Η κιβωτός του Τρίτου”: Αφιέρωμα σε αγαπημένες εκπομπές


Ένα μεγάλο αφιέρωμα σε σημαντικές και αγαπημένες εκπομπές, από τον αστείρευτο πλούτο του Αρχείου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας,  παρουσιάζει το Τρίτο Πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο, υπηρετώντας σταθερά όλα αυτά τα χρόνια το τρίπτυχο της επιμόρφωσης, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.