Η Airbus ξεκινά τη κατασκευή του νέου επιβατικού А-350..

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός αεροπορικός όμιλος Airbus ξεκίνησε τη σειριακή ναυπήγηση του νέου επιβατικού αεροπλάνου Α-350, το οποίο θα αποτελέσει ανταγωνιστή του Boeing 787. Το εργοστάσιο της παραγωγής των Airbus άρχισε σήμερα να λειτουργεί στην Τουλούζη στη νότια Γαλλία..

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Είμαστε Εδώ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μία ιστορική εταιρεία. Είμαστε εδώ, στην Ελλάδα 50 χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει βαθιές ρίζες στον τόπο και μια μακρά παράδοση συνεισφοράς στην Ελληνική οικονομία. Τρείς γενιές εργαζομένων έκαναν την Αθηναϊκή Ζυθοποιία μια σημαντική και υγιή εταιρία. Γιατί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ήταν και είναι οι άνθρωποί της, οι 1.050 εργαζόμενοί της, οι 4.500 προμηθευτές της απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, οι 1.100 συνεργαζόμενοι αγρότες που παράγουν Ελληνικό κριθάρι..

Στη Ρωσία σχεδιάστηκε νέος διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος

Η παραγωγή ενός νέου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ΔΒΠ) υγρού καυσίμου βάρους 100 τόνων θα ξεκινήσει έως το τέλος αυτής της χρονιάς, ανακοίνωσε ο σύμβουλος των Πυραυλικών Δυνάμεων Στρατηγικής Σημασίας στρατηγός εν αποστρατεία Βίκτωρ Γέσιν:..

Πλημμύρα στη Δυτική Σαουδική Αραβία, πνίγηκαν 10 άνθρωποι

Η πλημμύρα στη δυτική Σαουδική Αραβία, που προκλήθηκε από καταρρακτώδεις βροχές, προκάλεσε το θάνατο 10 ανθρώπων, μεταδίδουν σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ..

Beyonce και Jay-Z Έχασαν την μάχη για το όνομα της κόρης τους

Μπορεί οι δύο τραγουδιστές να είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αλλά ακόμα και στην δική τους περίπτωση οι νόμοι είναι πάνω από αυτούς..

Britney Spears: Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ετοιμάζεται επιτέλους να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας..

Η 30χρονη τραγουδίστρια, που αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Jason Trawick, τον περασμένο Δεκέμβριο, πήρε τη μεγάλη απόφαση σχεδόν ένα χρόνο μετά και ο γάμος τους αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες..

Μονσερά Καμπαγιέ σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης Με εγκεφαλικό επεισόδιο ..

Η Καταλανή σοπράνο Μονσερά Καμπαγιέ νοσηλεύεται από το Σάββατο σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης αφού υπέστη εγκεφαλικό αγγειακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Ρωσία..

Σέξι και αποκαλυπτική η Τζένιφερ Λόπεζ στο Λονδίνο

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε ένα καυτό σόου στο Λονδίνο και τα ατυχήματα δεν έλειψαν (ευτυχώς).


 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..

Το Ηράκλειο ανάμεσα στις «εξυπνότερες» πόλεις του κόσμου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου κατάφερε να συμπεριληφθεί στο κατάλογο με τις 21 πιο έξυπνες (ψηφιακά) πόλεις του κόσμου αποσπώντας άλλη μια διεθνή διάκριση με βάση την αξιολόγηση του Οργανισμού Intelligent Community Forum (ICF) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη
Φέτος, πέντε ευρωπαϊκές πόλεις απολαμβάνουν την διάκριση αυτή ενώ απ’ αυτές, μόνο το Ηράκλειο και η Oulu της Φινλανδίας εμφανίζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά..

Η Ιστορία της Μπύρας

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πρίγκιπας, που είχε ιδιαίτερη αγάπη για τα σταφύλια. Έτσι τα αποθήκευε σε ασκούς από δέρμα κατσίκας για να μπορεί να τα απολαύσει το χειμώνα. Όμως σε έναν από τους ασκούς αυτούς το περιεχόμενο χάλασε. Τότε διέταξε να μπει ένα σήμα με τη λέξη «δηλητήριο» επάνω σε αυτόν, μέχρι να τον πετάξουν..

Στο τρίτο ντιμπέιτ, για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ο Ομπάμα έβγαλε νοκ άουτ τον Ρόμνεϊ

Πολύ επιθετικός, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, παρουσίασε σήμερα, κατά την τρίτη και τελευταία τηλεοπτική τους αναμέτρηση, τον ρεπουμπλικανό αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ ως ανεπαρκή και αναποφάσιστο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ανακηρύχθηκε νικητής της "μονομαχίας" με 48% έναντι 40% , σύμφωνα με δημοσκόπηση του τηεοπτικού δικτύου CNN..

Απορρίπτει την «ρήτρα ευρώ» των Γερμανών η Όλ. Κεφαλλογιάννη

Στόχος του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού είναι να γίνει η Ελλάδα ένας από τους πέντε πρώτους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο..

ΕΕ: «Όχι» στον διορισμό Υβ Μερς στην ΕΚΤ

Η επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου έδωσε σήμερα αρνητική γνωμοδότηση για τον διορισμό του Λουξεμβούργιου Υβ Μερς στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ, εξαιτίας της έλλειψης γυναικείας εκπροσώπησης στο ανώτατο αυτό νευραλγικό όργανο..

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Α. Τσίπρα

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου, στο Ακριτοχώρι Σερρών, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Σερρών..

Α.Τσίπρας: «Ωμός εκβιασμός με τη δόση - Τα λεφτά θα πάνε στις τράπεζες»

«Απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη», χαρακτήρισε, από τις Σέρρες, την τρικομματική κυβέρνηση της χώρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας..

Συρία: Απήχθη εισαγγελέας και στέλεχος του Μπάαθ - Πάνω από 60 νεκροί

Ο γενικός εισαγγελέας της επαρχίας Ντεράα, στο νότιο τμήμα της Συρίας, ο Ταϊσίρ Σμάντι, απήχθη σήμερα, όπως μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων "SANA" και ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα..

Ο ΟΦΗ νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής από το ντέρμπι της Κρήτης κερδίζοντας τον Πλατανιά στα Χανιά με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Σίσιτς (33'), Λαμπρόπουλος (80'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αναστασάκος στο 48'..

«Ερυθρόλευκο» το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο μπάσκετ

Με το ροζ φύλλο αγώνα έφυγε ο Ολυμπιακός από το κλειστό του ΟΑΚΑ κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 64-60 στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α1 στο μπάσκετ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ήταν καλύτεροι..

«Αγκαζέ» στο ρετιρέ Κολοσσός και Πανιώνιος

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ηλυσιακού επικρατώντας με 65-49 σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο που νίκησε στη Νέα Σμύρνη το Περιστέρι με 79-65, εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων» την Δευτέρα 22/10 στο ΟΑΚΑ..