Ο ΟΦΗ νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής από το ντέρμπι της Κρήτης κερδίζοντας τον Πλατανιά στα Χανιά με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Σίσιτς (33'), Λαμπρόπουλος (80'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αναστασάκος στο 48'..
Χωρίς φάση στις δύο εστίες κύλησε το πρώτο ημίωρο σε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, όμως στο 33' ο Σίσιτς με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από θέση πλάγια και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 0-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και πολύ γρήγορα στο 48' έφτασαν στην ισοφάριση. Οι αμυντικοί του ΟΦΗ απέτυχαν να απομακρύνουν τη σέντρα του Μαραγκουδάκη και ο Αναστασάκος από κοντά έγραψε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα με εξ επαφής κεφαλιά «σημάδεψε» τον Γουναρίδη, ενώ στο 65' ο γκολκίπερ του ΟΦΗ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ουντότζι. Στο 76' ο Αναστασάκος από το σημείο του πέναλτι σούταρε ελάχιστα άουτ κι εκεί που οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά, βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ. Ο Λαμπρόπουλος πηρε την πάσα του Σίσιτς και από πολύ δύσκολη γωνία έγραψε το 1-2 στο 80'.
Κίτρινες: Ουκάρ, Κάλαϊρζιτς, Παληγεώργος - Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Μπανούσης, Κουρδάκης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Παληγεώργος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46΄ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα (87΄ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (85΄ Γκονζάλες), Ποτουρίδης.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (68΄ Λαμπρόπουλος), Κουρδάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου,Ζαχαράκης, Σόουζα, Σίσιτς (84΄ Περογαμβράκης), Ζορμπάς (46΄ Βιτώρος).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...