Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Είμαστε Εδώ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μία ιστορική εταιρεία. Είμαστε εδώ, στην Ελλάδα 50 χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει βαθιές ρίζες στον τόπο και μια μακρά παράδοση συνεισφοράς στην Ελληνική οικονομία. Τρείς γενιές εργαζομένων έκαναν την Αθηναϊκή Ζυθοποιία μια σημαντική και υγιή εταιρία. Γιατί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ήταν και είναι οι άνθρωποί της, οι 1.050 εργαζόμενοί της, οι 4.500 προμηθευτές της απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, οι 1.100 συνεργαζόμενοι αγρότες που παράγουν Ελληνικό κριθάρι..

Είμαστε κομμάτι της Ελλάδας. Εδώ και μισό αιώνα, οικοδομούμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Έλληνα καταναλωτή, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης, στηρίζουμε την αγροτική ανάπτυξη, υλοποιούμε προγράμματα ανταπόδοσης στην κοινωνία. Φροντίζουμε να λειτουργούμε με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο, στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Είμαστε ΕΔΩ!
 Είμαστε ΕΔΩ με επενδύσεις. Επενδύουμε διαρκώς σε εξοπλισμό, σε τεχνολογία, σε know how, σε στελέχη. Κάθε χρόνο. Τα τελευταία 15 χρόνια επενδύσαμε συνολικά σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ στην Ελλάδα. Και συνεχίζουμε.

Συνεισφέραμε στην εθνική οικονομία με φόρους τέλη και εισφορές σχεδόν 1 δισεκατομμύριο ευρώ μόνο τα τελευταία 5 χρόνια. Δημιουργούμε ΕΔΩ στην Ελλάδα εγχώρια προστιθέμενη αξία που αγγίζει το 90% των δαπανών μας και επωφελούνται οι πάνω από 4.500 συνεργάτες και προμηθευτές μας.

Είμαστε η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρία μπίρας στην Ελλάδα και τα προϊόντα μας εξάγονται σε 17 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είμαστε ΕΔΩ με 4 εργοστάσια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα που παράγουν μπύρες κορυφαίας ποιότητας, από τις καλύτερες στον κόσμο, και τη μονάδα μας στη Λαμία, όπου εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ.

Είμαστε ΕΔΩ με τα μοναδικά ελληνικά βυνοποιεία το ένα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Πάτρα.

Είμαστε ΕΔΩ με 1.050 εργαζόμενους που με γνώση και μεράκι έχουν αναδείξει και διατηρούν την ΑΖ στην πρώτη θέση της προτίμησης των καταναλωτών. Αυτοί είναι η δύναμή μας.

Είμαστε ΕΔΩ με 1.100 αγρότες που καλλιεργούν κάθε χρόνο ελληνικό κριθάρι, με στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες μας εξ ολοκλήρου από την ελληνική παραγωγή.

Είμαστε ΕΔΩ με 110.000 σημεία πώλησης για τα προϊόντα μας, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας.

Είμαστε Εδώ! Παράγουμε, δημιουργούμε, επενδύουμε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΑΘΡΑ

Η Ιστορία της Μπύρας

Ποιοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μετά τις ΦΑΓΕ και Coca-Cola

Φεύγει η Coca Cola από το ελληνικό χρηματιστήριο

Μεταφορά της έδρας της εταιρείας ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...