Ξεκίνησε ανασκαφή για 39 θρυλικά Spitfire στη Μιανμάρ


Τριάντα πανέμορφες κυρίες που κοιμούνται τα τελευταία  χρόνια θα επιχειρήσει να φέρει στο φως ανασκαφή που μόλις ξεκίνησε. Σύμφωνα με τα όσα πιστεύει ο Βρετανός που ηγείται της έρευνας, οι Αμερικανοί μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έθαψαν 30 Spitfire σε μία περιοχή της Μιανμάρ. Τα βρετανικά μαχητικά αεροπλάνα Spitfire αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος της RAF κατά των ναζιστικών δυνάμεων..

Η Τζάκι Κένεντι Ωνάση γυμνή στον Σκορπιό (1971)

Oταν ο παπαράτσι Settimio Garritano άκουσε τη φήμη ότι η Τζάκι Κένεντι Ωνάση συνηθίζει να κάνει μπάνιο γυμνή, σκέφτηκε πως αυτό ήταν κάτι που οπωσδήποτε θα έπρεπε..... να το φωτογραφήσει... Ετσι το καλοκαίρι του 1971 ταξίδεψε μέχρι το, (μερικοί λένε πως τα είχε συμφωνήσει και με τον ίδιο τον Ωνάση),

Θέαμα και ανατροπές στο Ράλι Ντακάρ.


Το Ράλι Ντακάρ, που διεξάγεται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Νότια Αμερική, προσφέρει πλούσιο θέαμα.
Οι μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα διασχίζουν τη δύσκολη διαδρομή από τη Νάσκα στην Αρεκίπα του Περού..

Πόσα δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην εφορία


Τι απαντά ο ίδιος στο περιοδικό «Unfollow» για το δημοσίευμά του
Με ανακοίνωσή του που εξέδωσε πριν από λίγο ο Σωκράτης Κόκκαλης απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δηλώσει εισοδήματα μόλις 26.871,11 ευρώ στην εφορία, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση της κοινής γνώμης..

Η Κρήτη στους 10 πιο hot προορισμούς του CNN

Στους 10 πιο hot προορισμούς για το 2013 εντάσσει το αμερικανικό δίκτυο CNN την Κρήτη

Επανέρχεται το μεγάλο αμερικάνικο δίκτυο CNN και προβάλλει την Κρήτη ως ιδανικό προορισμό διακοπών και περιήγησης..

Made in Mexico: ένα ντοκιμαντέρ για τη μουσική και την κουλτούρα του Μεξικού



Ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να αποκαλύψει την κρυμμένη κουλτούρα και μουσική του Μεξικού. Το «Hecho en Mexico» (Made in Mexico) ανιχνεύει τον πολιτισμό μιας χώρας που τα τελευταία χρόνια έχει βυθιστεί στη βία, τα ναρκωτικά και τη διαφθορά. Στο φιλμ συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες της χώρας, όπως ο Ντιέγκο Λούνα και ο Αλεχάντρο Φερνάντεζ..

Σοκάρουν τα στοιχεία για τις «μαϊμού» συντάξεις

Τις 65.000 αγγίζουν οι περιπτώσεις συνταξιούχων - φαντάσματα προς το παρόν στα τρία μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι δεν θα λάβουν σύνταξη τον Φεβρουάριο. Τα ταμεία καλύπτουν 2.194.829 συνταξιούχους, εκ των οποίων οι 65.000 περίπου, δηλαδή το 3,4% δεν έχουν απογραφεί.

                                  Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσαν τα ταμεία:...

Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία

Κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Θρακομακεδόνων ενώ μετά τις 10:00 θα ανοίξουν τα σχολεία στη Παλαιά Πεντέλη, στη Φυλή και στον Ωρωπό λόγω παγετού.

Στην Καστορία τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10:00, στην Ορεστιάδα στις 09:15 και στο Αμύνταιο στις 09:00 ενώ κλειστά θα παραμείνουν στο Βιάννο Ηρακλείου..

Αεροσκάφος με φορτίο χρυσού καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ


Ένα αεροσκάφος τύπου Α300 της τουρκικής εταιρείας ULS, το οποίο μεταφέρει 1,5 τόνο χρυσού από την Γκάνα στο Ντουμπάι, παραμένει καθηλωμένο στο έδαφος του αεροδρομίου Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη καθώς οι τουρκικές αρχές διαπίστωσαν πως του λείπουν τα ανάλογα δικαιολογητικά έγγραφα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια Μαλγάρων

Συγκέντρωση, στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραπομπή σε δίκη οδηγών οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια, στη διάρκεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σημεία εθνικών οδών της χώρας.

Συμφωνία Ανεξάρτητων Ελλήνων - Χρυσής Αυγής

Τέσσερις κάλπες θα στηθούν στην συζήτηση για την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ καθώς η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που περιλαμβάνει τους πρώην πρωθυπουργούς, Παπανδρέου και Παπαδήμο. .