Ο άνθρωπος που έφτιαξε το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο και πρόσφερε το πρώτο «πακέτο διακοπών» με ένα σάντουιτς και τσάι

Το όνομα Τόμας Κουκ (Thomas Cook) είναι πασίγνωστο και δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις για όσα αντιπροσωπεύει σήμερα. Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε να αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού και να βάλει τα θεμέλια για τις μαζικές καλοκαιρινές διακοπές και τα περιβόητα πακέτα all inclusive.
Πώς τα κατάφερε;

Η επιστήμη αποφάσισε για την τέλεια γυναίκα. Ποιά σταρ είναι η πιο όμορφη των καιρών μας;

Πριν λίγο καιρό η επιστήμη δικαίωσε τις πλούσιες καμπύλες της Κέλι Μπρουκ.
Σήμερα, ειδικοί που ασχολούνται με την χαρτογράφηση του προσώπου (facial mapping), μια επιστήμη που βασίζεται στην αρχαιοελληνική “Χρυσή Τομή” της ομορφιάς "Φ" που εδώ και 2.400 χρόνια συνεπαίρνει Δυτικούς διανοούμενους ποικίλων ενδιαφερόντων. Ποιά είναι η ιδανικότερη σταρ στις αναλογίες του προσώπου της;

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει παγκόσμια ειρήνη για τα γενέθλια της

Στις 24 Ιουλίου η Λατίνα σταρ προσθέτει ακόμη ένα χρόνο στην αειθαλή γοητεία της. Για τα 47α γενέθλια της η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη επιθυμεί κάτι που αφορά τους πάντες.
Στον απόηχο του μακελειού στο Ορλάντο, την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια αλλά και τις πολιτικές αναταραχές στην Τουρκία η JLO επιθυμεί “περισσότερη αγάπη και ενότητα”.
Aυτή είναι η μόνη ευχή της γυναίκας που συμμετείχε μαζί με άλλους καλλιτέχνες, δύο

Καλοκαιρινή δοσιά η Natalie Roser Δείτε τις φωτογραφίες της

Η Natalie Roser είπε να ανεβάσει κι άλλο την ήδη υψηλή θερμοκρασία. Το μοντέλο από την Αυστραλία φόρεσε το λευκό της μπικίνι για τις ανάγκες φωτογράφισης στο Μαιάμι.
Η 25χρονη ξανθιά καλλονή δεν σταμάτησε να χαμογελάει στο φακό ενώ βουτούσε στα καταγάλανα νερά και κυλιόταν στην άμμο.
Η ίδια μιλώντας στην Daily Mail, είπε ότι στο παρελθόν υπήρξε υπερβολικά αδύνατη.

'ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεχρεώνουν μόνο αν κυβερνήσουν' λέει πρώην διοικητής της Αγροτικής

Ο Θ. Πανταλάκης προέβλεψε ότι δεν θα επιστραφούν τα «θαλασσοδάνεια». Παραδέχτηκε ότι δόθηκαν τουλάχιστον 240 εκ. σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χωρίς εξασφαλίσεις..
 
Στην κυνική παραδοχή ότι το τραπεζικό σύστημα δεν μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που έχει δανείσει στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρά μόνον αν τα δύο κόμματα επιστρέψουν στην κυβέρνηση και μάλιστα με τα ποσοστά του παρελθόντος

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με ολόσωμο μαγιό Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Με καλοκαιρινή διάθεση και με ένα ολόσωμο ροζ μαγιό, από την προσωπική της συλλογή, ποζάρει η Ελεονώρα Μελέτη. Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαίνεται το γυμνασμένο σώμα της ενώ στη λεζάντα έγραψε : «Enjoy the sun φίλοι μου».

Kate Upton, το μοντέλο με τις πλούσιες καμπύλες

Ξανθιά, με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και πλούσιες καμπύλες ποζάρει στο φακό, γοητεύει το ανδρικό κοινό, πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και γίνεται πρότυπο για πολλές γυναίκες, οι οποίες είναι κατά του «στεγνού» σωματότυπου.
Χυμώδης, με πλούσιο ντεκολτέ και γεμάτους γλουτούς, η Kate Upton κεντρίζει το αντρικό ενδιαφέρον.

Τα νυχτοπερπατήματα του Gerard Butler στη Μύκονο

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται ο Gerard Butler. Ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει την ημέρα τις παραλίες στο νησί των ανέμων, ενώ το βράδυ διασκεδάζει σε γνωστά κλαμπ. Η κάμερα τον συνέλαβε στο πάρτι του γνωστού DJ Solomum. Ο 46χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε τρυφερές στιγμές με γνωστό μοντέλο! Ποια είναι η νέα του αγαπημένη; [εικόνες]

Στις παλιές, καλές του συνήθειες φαίνεται ότι επέστρεψε ο γόης του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Ο ηθοποιός απέδειξε, για μία ακόμα φορά, την αδυναμία που έχει στα τοπ μόντελ.Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός  τον εντόπισε με τη Νίνα Άγκνταλ σε τρυφερά τετ α τετ, σε παραλία του Μαλιμπού, την Πέμπτη.

Μαρία Ηλιάκη - Νίκος Μουτσινάς: To «μεσημεριάτικο» comeback στον Alpha

Είναι επίσημο και με ανακοίνωση του Alpha πια ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας κι ετοιμάζονται για σχολιαστική τους εκπομπή που θα βγαίνει στον αέρα στη ζώνη 16:00-18:00.

Μακελειό στη Νίκαια: Πως γλίτωσε ο Μπόνο των U2

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ο Μπόνο των U2 το βραδύ της περασμένης Πέμπτης στη Νίκαια περιγράφει σε δημοσίευμά του το γαλλικό περιοδικό «La Parisienne»
Την ώρα της επίθεσης ο Μπόνο δειπνούσε μαζί με την οικογένεια και φίλους του στο γνωστό εστιατόριο της πόλης «La Petite Maison», το οποίο βρίσκεται στην παραλία της Νίκαιας

H Έλενα Παπαρίζου φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της στο Πασαλιμάνι [εικόνες]

Κάτω στον Πειραιά…  στο Πασαλιμάνι,   βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου. Καθόλου τυχαία βέβαια.Η Έλενα,  ανεβαίνει στο Βεάκειο, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, παρέα με το πιο feelgood δίδυμο του ελληνικού τραγουδιού, Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα για μια μοναδική συναυλία.