Pony: Ξεκινά η παραγωγή του ελληνικού αυτοκινήτου

Ξεμπλόκαρε η διαδικασία παραγωγής του Pony, του ελληνικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής, καθώς έλαβε τη σχετική αδειοδότηση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και την Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας A.E. (ΕΒΕΤΑΜ).

Πανικός εξω από το «Μεγάλη Βρετανία» για τη Lady Gaga * Lady Gaga: Αφροδίτη στο αεροδρόμιο, γυμνή στη σουίτα

Πάνω από 1.000 άτομα έχουν κατακλύσει την περιοχή, «πολιορκώντας» το ξενοδοχείο
Πανικός επικρατεί από νωρίς στο Σύνταγμα, όπου πάνω από 1.000 άτομα έχουν κατακλύσει την περιοχή, «πολιορκώντας» το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει η Lady Gaga.

Η Βασίλισσα της Ιορδανίας άφησε τον Ολάντ με το στόμα... ανοιχτό

Φορώντας ένα μπορντό σύνολο κι ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, η υπέρκομψη βασίλισσα Ράνια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Αμπντάλα της Ιορδανίας, επισκέφθηκε τον «Δον Ζουάν» του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας
Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από πάνω της το βλέμμα του...
  
Ο Γάλλος πρόεδρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε την Βασίλισσα της Ιορδανίας να ανεβαίνει τα σκαλιά του Μεγάρου των Ηλυσίων.

Σήμερα στο Βατικανό η συνάντηση του Τσίπρα με τον Πάπα * Δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση του με τον Προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησιάς, Πάπα Φραγκίσκο

Με τον Πάπα Φραγκίσκο, επονομαζόμενο και ως “Πάπα των φτωχών”, εκκινούμε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, τεμνόμαστε όμως σε πανανθρώπινες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η ανάγκη για τον συνάνθρωπο, η κοινωνική δικαιοσύνη.Δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπροέδρου του ΚΕΑ, Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση του με τον Προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησιάς, Πάπα Φραγκίσκο

Τα e-mail - φωτιά από εφορία και Ταμεία σε 280.000 οφειλέτες: Πληρώστε τα χρέη σας αλλιώς έρχονται πρόστιμα και κατασχέσεις

Ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους εντός 15 ημερών άρχισε να στέλνει και πάλι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στους φορολογουμένους με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Στην ίδια διαδικασία προχωρούν και τα ταμεία λόγω οφειλών από ασφαλιστικές εισφορές.

Γιουρόπα Λιγκ: Ξεκίνημα με το δεξί θέλει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ

Φαινομενικά οι Λευκορώσοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του 11ου ομίλου, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο και αυτό πρέπει να κάνουν απόψε οι Θεσσαλονικείς
Τον στόχο του ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο φετινό Europa League έθεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγες ώρες πριν από το αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης (22:05, Novasports 2). 

Γιουρόπα Λιγκ: Σε ρόλο... Δαβίδ ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Μπεσίκτας στην Πόλη

Χωρίς άγχος και με πίστη για την έκπληξη θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη τους Τούρκους, στο «Ατατούρκ»
Η ξέφρενη πορεία του Αστέρα στην Ευρώπη συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη και στο Ολυμπιακό Στάδιο «Ατατούρκ» με αντίπαλο την Μπεσίκτας του Σλάβεν Μπίλιτς.

Λονδίνο κι Εδιμβούργο: Δύο διαφορετικά οικονομικά κέντρα

Το ενδεχόμενο μιας αναξάρτητης Σκωτίας έχει προκαλέσει πανικό σε πολλές τράπεζες και επιχειρήσεις στο Σϊτι του Λονδίνου, αλλά και διεθνώς.
 Με τη Σκωτία να αποφασίζει άμεσα για το ενδεχόμενο η όχι ανεξαρτητοποίησης της, πολλοί χρηματιστές και τραπεζικά στελέχη αναρωτιούνται τι αντίκτυπο θα έχει ένα πιθανό «ναι» για δυο από τις παλαιότερες οικονομικές μεγαλουπόλεις του κόσμου, το Λονδίνο και το Εδιμβούργο.

Guardian: Μήπως έφτασε το τέλος της «βρετανικότητας»;

«Το δημοψήφισμα θέτει επιτακτικά το ερώτημα τί είναι η Σκωτία. Μια περιοχή; Ένα υπο-κράτος; Μια κουλτούρα; Ένας αναχρονισμός;» διερωτάται o 'Ιαν Τζακ, αρθρογράφος της κεντροαριστερής εφημερίδας Guardian.
Το τέλος της περίφημης βρετανικότητας προαναγγέλλει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Guardian, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να χαθούν κάποια ευδιάκριτα χαρακτηριστικά των Βρετανών - τα οποία ήδη απειλούνταν -, αν η Σκωτία διαλέξει την οδό της ανεξαρτησίας.

Σκωτία: Οι παθιασμένοι υποστηρικτές του «ναι» και οι σιωπηλοί του «όχι»

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 
Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες - αν και με κάποια παρατράγουδα, η προεκλογική περίοδος στο Εδιμβούργο φτάνει σε λίγες ώρες στο τέλος της. Με μια πρώτη ματιά η πόλη μοιάζει να συνεχίζει κανονικά στους ρυθμούς της. Οι ενδείξεις ότι οι κάτοικοι της θα πάρουν την πιο σημαντική -ίσως- απόφαση στη ζωή τους σε μερικές ώρες, είναι λίγες.

Βραζιλία: Μικραίνει η ψαλίδα μεταξύ Ρουσέφ - Σίλβα για την προεδρία

H υποψήφια Μαρίνα Σίλβα (αριστερά) εμφανίζεται με μικρό προβάδισμα έναντι της προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ (δεξιά) τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές σε μία μάχη που όπως φαίνεται θα κριθεί στον δεύτερο γύρο
Μπραζίλια 
Υποχωρεί η υποστήριξη στην πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ενώ η υποψήφια Μαρίνα Σίλβα εμφανίζεται με μικρό προβάδισμα σε μία μάχη που όπως φαίνεται θα κριθεί στον δεύτερο γύρο.

40o Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή: Από 18 ως 20 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Τρίτση

Σαράντα χρόνια ζωής συπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Κεντρικό σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον, είναι το απόφθεγμα του Νίκου Μπελογιάννη από την απολογία του: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων».

«Mυστικές» δημοσκοπήσεις: Οι μετρήσεις τρόμαξαν Σαμαρά-Βενιζέλο!

Πάνω από 60% η αποδοχή των εξαγγελιών Τσίπρα – Τι λένε οι δημοσκόποι
Αμέσως μετά και τη συνέντευξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, το Μαξίμου παρήγγειλε δημοσκόπηση σε εταιρία με την οποία συνεργάζεται, για να μετρήσει την απήχηση των εξαγγελιών που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της συνέντευξής του.

Στον εισαγγελέα το ζεύγος Γριβέα*μετά την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκδόσεων του Ουεστμίνστερ

Παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, οι οποίοι έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να οδηγηθούν σήμερα, Πέμπτη, στον εισαγγελέα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Δημοψήφισμα Σκωτία: Ημέρα ιστορικής απόφασης

Τέσσερα εκατομμύρια Σκωτσέζοι  ψηφίζουν σήμερα για την ανεξαρτησία της χώρας από τη Μ. Βρετανία - Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ένα σημαντικό ποσοστό της σκωτσέζικης κοινωνίας θα μείνει δυσαρεστημένο στο άκουσμα της τελικής ετυμηγορίας.