Δύο νέοι δορυφόροι για το πρόγραμμα Gallileo

Ένας ρώσικης κατασκευής πύραυλος τύπου Σογιούζ εκτοξεύθηκε την Παρασκευή από τη Γαλλική Γουιάνα και τοποθέτησε σε τροχιά δύο δορυφόρους για το πρόγραμμα Galileo, το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης στην Ευρώπη, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Είναι η τρίτη φορά που ένας πύραυλος Σογιούζ, που για πρώτη φορά εκτοξεύτηκε το 1966, απογειώθηκε από βάση εκτός της Ρωσίας.

Εκτόξευση Protón Για προσθήκη νέων δορυφόρων σε υπάρχουσα εγκατάσταση.. για την τοποθέτηση νέον δορυφόρων σε γεωστατική τροχιά

Η ρωσική διαστημική υπηρεσία, είπε ότι οι ρουκέτες Roscocmos έχoυν εκπληρώσει την αποστολή τους και θα αποσυνδεθούν. Το διαστημικό σκάφος θα εγκατασταθεί σε γεωστατική τροχιά στα 307 μοίρες ανατολικά γεωγραφικό μήκος και θα αντικαταστήση το Intelsat-707, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 1996..

Οι «λάθος αγάπες» της Θεοδωρίδου και της Παπαρίζου

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου,  που σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τημν επί σκηνής συνεργασία τους στο Βοτανικό..

Aθήνα Νυχτερινή Διασκέδαση

To «παρών» στη νυχτερινή διασκέδαση θα δηλώσει και φέτος ο Αντώνης Ρέμος από τη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα. Μαζί του θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος αλλά και η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα...

Το «Posidonio» έχει γίνει το απόλυτο στέκι νυχτερινού ξεφαντώματος, με τον Αντύπα σε μεγάλα κέφια, τη Δέσποινα Βανδή και τους «Vegas» να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς

Υπάρχουν όμως και κάποια σχήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει δράση από τις προηγούμενες εβδομάδες. Το «Posidonio» έχει γίνει το απόλυτο στέκι νυχτερινού ξεφαντώματος..

Ρουβάς, Θεοδωρίδου - Παπαρίζου, Βίσση, Σφακιανάκης ξεκινούν τις χειμερινές εμφανίσεις τους

Η κρίση κρίση αλλά και η διασκέδαση διασκέδαση. Και μπορεί οι εποχές που οι μεγάλες πίστες ήταν γεμάτες και τα γαρίφαλα έπεφταν βροχή να έχουν περάσει, ωστόσο η Αθήνα συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο της «βασίλισσας» της νυχτερινής διασκέδασης στην Ευρώπη, καθώς τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι καλλιτέχνες επιμένουν να δουλεύουν ακόμα κι αν το νυχτοκάματο έχει πλέον μειωθεί κατά πολύ...

«Εχουμε την ίδια... εκλεπτυσμένη αλητεία»

«Ενα πρόγραμμα και έντονα συναισθηματικό αλλά και ιδιαίτερα εκρηκτικό» παρουσιάζουν  οι δύο καλλιτέχνες στον Σταυρό του Νότου
«Στον Vassiliko βρίσκω στοιχεία που είχα κι εγώ, ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος, όταν ήμουν νεότερος», λέει ο Λάκης Παπαδόπουλος για τη συνεργασία τους..

Τα κορίτσια της Victoria’s Secret προετοιμάζονται για την επίδειξη!

Προετοιμάζονται για το ετήσιο σόου τους και δίνουν παράλληλα τις συμβουλές τους για ένα καλύτερο σώμα. Η Alessandra Ambrosio, η Candice Swanepoel και η Erin Heatherton δείχνουν τις ασκήσεις που κάνουν για να διατηρηθούν σε φόρμα..

Μια ποπ σταρ στο αμφιθέατρο της Νομικής

 Η DEMY ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
 Η 21χρονη Δήμητρα Παπαδέα, φοιτήτρια της Νομικής, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη μουσική της καριέρα από το Διαδίκτυο πέρυσι το καλοκαίρι και το πρώτο της βιντεο-κλίπ μετράει εκατομμύρια views στο ΥouΤube, ενώ σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί στο πλευρό της Αννας Βίσση

Η Demy θα ανέβει στη σκηνή του «Κέντρου Αθηνών» μαζί με την Αννα Βίσση την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου...

Δεν θα ξαναπιεί ...στην υγειά μας ο Σπύρος Παπαδόπουλος - "Παγώνει" η εκπομπή της ΝΕΤ!

Η ΕΡΤ προχώρησε σε δραστικά μέτρα για να μειώσει τα έξοδά της!
Στο πλαίσιο του «κουρεμένου» προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, μειώνονται τα επεισόδια των εκπομπών εξωτερικής παραγωγής. Η "Μηχανή του χρόνου", ο "Εξάντας" και το "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα", είναι οι πρώτοι που..
θυσιάστηκαν στο βωμό.

Νεαρός αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό

 Ενας άνδρας 26χρονος έπεσε από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου των Χανίων δίνοντας τέλος στη ζωή του.
Νεαρός αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό..

Ποιοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μετά τις ΦΑΓΕ και Coca-Cola

Πάρα το γεγονός ότι οι δείκτες του ελληνικού χρηματιστηρίου, είναι θετικοί, προεξοφλώντας τάση ανάκαμψης, η αδιέξοδη συνταγή των Μνημονίων και η επιμονή της τρόικας στην υψηλή, σχεδόν απαγορευτική φορολογία , μαζί με τις συνθήκες αστάθειας στις πολιτικές αποφάσεις, οδηγούν μια σειρά..

Ενταση στις εκδηλώσεις για τα 181 χρόνια από τη δολοφονία Καποδίστρια

Ένταση προκλήθηκε κατά την κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, στην ομώνυμη πλατεία του Ναυπλίου, στο πλαίσιο εκδηλώσεων μνήμης για τα 181 χρόνια από τη δολοφονία του, που οργάνωσε ο δήμος Ναυπλιέων..

Απεβίωσε ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπύρου

Απεβίωσε ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης ΣπύρουΑπό καρδιακή ανακοπή πέθανε σήμερα στις 14:20 ο «θρυλικός» καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπύρου, σε ηλικία 76 ετών..

Το διαστημικό λεωφορείο Εντέβορ βγήκε «βόλτα» στους δρόμους του Λος Αντζελες. (Φωτό)

Mπορεί στο παρελθόν το διαστημόπλοιο Εντέβορ να πετούσε στο διάστημα με ταχύτητα 28.160 χλμ την ώρα, ωστόσο, τώρα, θα χρειαστεί δύο ολόκληρες ημέρες για να διανύσει μια απόσταση 19 χιλιομέτρων, κινούμενο στις... λεωφόρους του Λος Αντζελες...

Συνολική λύση-πακέτο για το Νότο «βλέπουν» στην Ευρωζώνη

«Ελπίζω πως  τα προβλήματα της Ελλάδας και  της Ισπανίας θα λυθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών  Πιερ Μοσκοβισί άφησε ανοικτό, για πρώτη φορά δημοσίως, το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η Ευρωζώνη σε μια συνολική «λύση-πακέτο» για τα προβληματικά κράτη της Ευρωζώνης..