Το «Posidonio» έχει γίνει το απόλυτο στέκι νυχτερινού ξεφαντώματος, με τον Αντύπα σε μεγάλα κέφια, τη Δέσποινα Βανδή και τους «Vegas» να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς

Υπάρχουν όμως και κάποια σχήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει δράση από τις προηγούμενες εβδομάδες. Το «Posidonio» έχει γίνει το απόλυτο στέκι νυχτερινού ξεφαντώματος..
με τον Αντύπα σε μεγάλα κέφια, τη Δέσποινα Βανδή και τους «Vegas» να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς.


 Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Θάλασσα» ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος έχει στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα. Ο τραγουδιστής έχει κλείσει ήδη την επόμενη συνεργασία του, καθώς από τον Δεκέμβριο θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο» με τον Νίκο Κουρκούλη.
 Στο «Caramela» ξεφαντώνει τα βράδια ο Γιώργος Τσαλίκης με τη Χρύσπα και τον Σάκη Αρσενίου, ενώ το «Romeo» συνεχίζει ακάθεκτο με τον Χρήστο Χολίδη και τη Θέλξη.
Τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στην παρέα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Κατερίνα Στανίση, Δημήτρης Κοντολάζος και Σαμπρίνα αναβιώνουν παλιές καλές στιγμές νυχτερινής διασκέδασης στο «Maya-Maya».



                                      ΕΝΤΕΧΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ
Εκπληξη με τον «Καλό, τον κακό και τον άσχημο»
Τη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς θα την κάνει φέτος η «Ακτή οδού Πειραιώς» στην οποία θα γίνει μια απρόσμενη συνύπαρξη υπό τον τίτλο «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος». Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς θα υποδεχτούν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σ' ένα πρόγραμμα που θα συνδυάζει τις επιτυχίες με το χιούμορ.



 Από τη σκηνή θα παρελάσουν διάφοροι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο αθεράπευτος ροκάς Τζώνυ Βαβούρας, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας, αλλά και μια ομάδα ηθοποιών και χορευτών καθώς η παράσταση θα περιλαμβάνει πολλά χορευτικά στιγμιότυπα και διάφορα χάπενινγκ. Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η σύμπραξη του Νίκου Πορτοκάλογλου με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στη σκηνή του «Gazoo», στο Γκάζι.

Σε ένα πρόγραμμα με τον συμβολικό τίτλο «συν», οι δύο τραγουδοποιοί, που έχουν σημαδέψει με τα τραγούδια τους τη γενιά τους, θα ενώσουν τις φωνές τους σε κομμάτια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και θα θυμίσουν κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της ελληνικής ροκ – έντεχνης μουσικής σκηνής. Μια συνεργασία που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να πάει καλά. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβρίου.
«REX» - «ΑΝΟΔΟΣ»
Ραντεβού με νεανικές συμμαχίες
Εκτός από τα μεγάλα ονόματα, αρκετές είναι οι πίστες της Αθήνας που θα φιλοξενήσουν σχήματα νεότερων τραγουδιστών οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για διασκεδάσουν τα πλήθη. Οπως για παράδειγμα το «REX», που φέτος προτίμησε το νεανικό σχήμα Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοδοξώντας μάλλον να προσελκύσει το νεανικό γυναικείο κοινό.
 Στην «Ανοδο» θα τραγουδούν, από τις 19 του μήνα, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ηλίας Βρεττός και η Saya (φωτό), παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα με ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.



 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...