Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του Ουκρανός πρώην βουλευτής του Ζελένσκι που «άλλαξε πλευρά»

 Στα τέλη Ιουνίου είχε γίνει άλλη μια απόπειρα δολοφονίας του 33χρονου

Ο Ουκρανός πρώην βουλευτής Αλεξέι Κοβάλεφ, που είχε ταχθεί με το κόμμα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αλλά στη συνέχεια στήριξε τις ρωσικές δυνάμεις στη Χερσώνα, δολοφονήθηκε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές ερευνητικές αρχές.

Το αγροτικό θαύμα του Βλαντιμίρ Πούτιν

 Πως ο Ρώσος ηγέτης κατόρθωσε και έκανε την χώρα του αυτάρκη

Η ανάπτυξη της γεωργίας έχει γίνει ένας «μυστικός θρίαμβος» της Ρωσίας, πιστεύει η ιταλική Corriere della Sera: Η ρωσική γεωργία «ξεχειλίζει από υγεία» και φέτος η Ρωσία θα επιτύχει ρεκόρ εξαγωγών σιτηρών παρά όλα τα «τρομερά σενάρια».

Τζεφ Μπέζος: Όταν ο δισεκατομμυριούχος δούλευε στα McDonald’s και έψηνε μπιφτέκια – Η νοσταλγική ανάρτηση

 Πώς ο επιχειρηματίας από το... μηδέν έφτασε να γίνει ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - Οι συμβουλές του για τους νέους.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος επισκέφτηκε τα McDonald’s – τον πρώτο του εργοδότη – για να απολαύσει ένα γρήγορο γεύμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο 58χρονος ιδρυτής της Amazon μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter που τον δείχνει να τρώει ένα μπέργκερ και μάλιστα από το βλέμμα στο πρόσωπό του, φαίνεται πως το απολαμβάνει.

«Η πρώτη μου δουλειά», έγραψε ο Μπέζος στο Twitter. «Και ακόμα το ίδιο υπέροχο μπέργκερ. Χαρούμενη Κυριακή!» πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Πέθανε ο Καμίλο Γκεβάρα Μαρτς, γιος του Τσε Γκεβάρα Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών από καρδιακή προσβολή

Ο Καμίλο Γκεβάρα Μαρτς, γιος του αργεντίνικης καταγωγής επαναστάτη-αντάρτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα πέθανε τη Δευτέρα στο Καράκας σε ηλικία 60 ετών από καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσε σήμερα ο Κουβανός πρόεδρος Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ.

«Με βαθύτατη λύπη, λέμε αντίο στον Καμίλο, γιο του Τσε και άνθρωπο που προωθούσε τις ιδέες του» (Τσε), ανακοίνωσε ο πρόεδρος στο λογαριασμό του στο Twitter.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Βατικανό διευκρινίζει για σχόλια του πάπα Φραγκίσκου που εξόργισαν το Κίεβο

 Το Βατικανό προσπάθησε σήμερα να διορθώσει τις τεταμένες σχέσεις με την Ουκρανία αφότου ο πάπας Φραγκίσκος προκάλεσε την ενόχληση του Κιέβου αναφερόμενος στη Ρωσίδα υπερεθνικίστιρα Ντάρια Ντούγκινα, που σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητό της κοντά στη Μόσχα, ως ένα αθώο θύμα του πολέμου.

Εισακούστηκε η έκκληση του Μοκτάντα αλ Σαντρ – Αποχωρούν από τους δρόμους της Βαγδάτης οι διαδηλωτές

 Οι αρχές ήραν την απαγόρευση κυκλοφορίας και ο κόσμος άρχισε να κατεβαίνει και πάλι στους δρόμους σήμερα στη Βαγδάτη, λίγο αφότου ο ισχυρός σιίτης ιερωμένος Μοκτάντα αλ Σαντρ διέταξε τους υποστηρικτές του να αποσυρθούν από τα σημεία διαμαρτυρίας έπειτα από φονική βία σχεδόν 24 ωρών.

Οι υποστηρικτές του Σαντρ άρχισαν να αποχωρούν μαζικά, με ορισμένους να μεταφέρουν τα όπλα τους ή τσάντες έπειτα από μια οργισμένη ομιλία του αλ Σαντρ.

Newsroom

Τελεσίγραφο Ρώσων σε Δύση: «Αν οι Ουκρανοί κτυπήσουν ξανά πυρηνικό εργοστάσιο θα τους ισοπεδώσουμε»

    Τι λέει ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ Vasily Nebenzya

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να βομβαρδίσουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Zaporozhye με τη Ρωσία να στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τη Δύση και το Κίεβο. 

Πάνω από 200 Δυτικοί μισθοφόροι συμμετείχαν στην ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα

 Οι Ρώσοι λένε ότι η ουκρανική επιχείρηση έχει αποτύχει πλήρως

Τουλάχιστον διακόσιοι Δυτικοί μισθοφόροι συμμετείχαν στην ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα.

Σύμφωνα με πηγές, η αντεπίθεση που οργανώθηκε από τον ουκρανικό στρατό στο έδαφος των περιοχών Mykolaiv και Kherson πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ξένων μισθοφόρων.

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να καταρρίψουμε ένα ελληνικό μαχητικό για να ρίξουμε χαστούκι στην Ελλάδα»

  «Να τοποθετήσουμε τους S-400 σε κατάλληλες περιοχές του Αιγαίου»

Oι Τούρκοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα αφήγημα ότι η Πολεμική Αεροπορία παρενοχλεί τα τουρκικά F-16 όταν αυτά παραβιάζουν τον…. ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι αναλυτές και οι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν προτείνουν μάλιστα ότι ίσως χρειαστεί να καταρρίψουν ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος για να δεχτεί η Ελλάδα ένα χαστούκι.

Κατέρρευσε το «αντι-ρωσικό» μέτωπο: Μόνο 55 χώρες σε σύνολο 193 ψήφισαν κατά της Ρωσίας

 Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική επιλέγουν την Μόσχα και αφήνουν την Ευρώπη μόνη στους πάγους του χειμώνα...

Το «μεγάλο αντι-ρωσικό μέτωπο», που ήθελαν να δημιουργήσουν οι ΗΠΑ του Τζο Μπάιντεν καταρρέει καθώς από τα 193 μέλη του οργανισμού, οι 138 χώρες γύρισαν πλέον την πλάτη στη «συμμαχία υπέρ της Ουκρανίας», δηλαδή μόνο οι 55 τάχθηκαν υπέρ, με τις 42 να είναι ευρωπαϊκές.

Αυτό αποτελεί ήττα για την Δύση καθώς στις 2 Μαρτίου ήταν 141 οι χώρες που ψήφισαν στα Ηνωμένα Έθνη για να αποδοκιμάσουν τη ρωσική επέμβαση.

Exxpress: «Εκτελέστηκε στην Αυστρία η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα με 17 μαχαιριές»

 Αρνείται να το επιβεβαιώσει ο Αυστριακός ΥΠΕΣ

Η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα, Ναταλία Βοβκ φέρετι πως δολοφονήθηκε στην Αυστρία με δεκαεπτά μαχαιριές σύμφωνα με αυστριακή εφημερίδα.

Ως βασικοί ύποπτοι θεωρούνται στελέχη της ρωσικής FSB ως πράξη αντεκδίκησης για την δολοφονία της Ντούγκινα.

Οι Αυστριακοί αρνούνται να επιβεβαιώσουν το γεγονός και ειδικότερα ο Αυστριακός ΥΠΕΣ  είπε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις αναφορές.