Δόξα: Λίμνη στα... σύννεφα

Με αφετηρία την ακτογραμμή του Κορινθιακού Κόλπου η πορεία χαράζεται ανάμεσα σε βουνοκορφές, χαράδρες, γραφικά χωριά και έλατα. Οι συνεχείς στροφές μάς ανεβάζουν στα? σύννεφα και μας προσγειώνουν στη φθινοπωρινή αγκαλιά της κοιλάδας του Φενεού.

Δόξα: Λίμνη στα... σύννεφα
Σαν σταθείς στον αυχένα της Καστανιάς και δεις το υψίπεδο του..

Στυμφαλία: Απόδραση στον μύθο

Χωριά ξεχασμένα σε άλλες εποχές, μαγευτικές ορεινές διαδρομές, αρχαία κατάλοιπα και μια λίμνη - πηγή ζωής και μύθων σάς περιμένουν στην περιοχή της Στυμφαλίας, στην Κορινθία

Πανόραμα της Στυμφαλίας. Τα κορινθιακά βουνά μοιάζουν να αγκαλιάζουν τη λίμνη.
Πανόραμα της Στυμφαλίας. Τα κορινθιακά βουνά μοιάζουν να αγκαλιάζουν τη λίμνη..

Εντόπισαν τον κλέφτη του λάπτοπ 3.000 χλμ. μακριά!

Του έκλεψαν τον υπολογιστή και τον ξαναβρήκε 3.000 χιλιόμετρα μακριά, συλλαμβάνοντας μάλιστα και τον κλέφτη!
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, ο Βρετανός Ντέιβιντ Ντάφι κατάφερε να εντοπίσει τον υπολογιστή του συνεταίρου του, ο οποίος εκλάπη από το Γουίγκαν της Βρετανίας και βρέθηκε στην Τενερίφη της Ισπανίας. Μάλιστα, κατάφερε να φωτογραφίσει τον κλέφτη, επιτρέποντας στις ισπανικές Αρχές να τον..

Οι Αμερικανοί ψηφίζουν Μέσι

Στην Αργεντινή μπορεί να τον αποδοκιμάζουν ενίοτε, αλλά στην Αμερική ο Λιονέλ Μέσι αποδεικνύεται ένα από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα.
Κάπως έτσι, ο..

Στα σκαριά η... Κρητικιά Μπαρτσελόνα!

Μια μικρή… Μπαρτσελόνα δημιουργείται στην Κρήτη. Μια σημαντική προσπάθεια ξεκίνησε από τα..

Κανονικά στη ΝΕΤ το αποψινό ματς

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να απολαύσουν την αποψινή μάχη της ομάδας τους με τη Μαρσέιγ στο..

Κλούνι και Ρονάλντο μάρτυρες υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζόρτζ Κλούνι και ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δυο από τους 78 μάρτυρες υπεράσπισης του πρώην ιταλού Πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι που κλήθηκαν να καταθέσουν στην υπόθεση «Ρουμπιγκέιτ».
Το δικαστήριο του Μιλάνου έχει δεχτεί να καταθέσουν 78 μάρτυρες για λογαριασμό της υπεράσπισης και 136 για την κατηγορούσα αρχή,..

Απειλή αποκλεισμού για τις ομάδες του Μάντσεστερ

Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουναιτεντ και η Σίτι κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την επόμενη φάση του..

Το προσπέρασμα του «Τζόλε» και η κορυφή του «Μιχαλάκη»

Είναι ένας τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε ελληνική ομάδα. Οι τίτλοι που κατέκτησε και τα ρεκόρ που κατέρριψε είναι..

Τσάβι: «Ταλαντούχος και ικανός ο Νεϊμάρ»

Το εγκώμιο του Νεϊμάρ – που φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης – έπλεξε ο Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος των..

Η νύχτα που σκόνταψε το… Μάντσεστερ!

Με επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση βλέπουν τα παιχνίδια της από τον πάγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 6-2 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Ισπανία, κλέβοντας την παράσταση από τις δύο ματσάρες των..

Μαντσίνι: «Λίγες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Όσο ζει ελπίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αν και ξέρει ότι το έργο της Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι εξαιρετικά..
ΠΗΓΗ

Από όλα έχει το μενού της Τετάρτης στο Champions League Ο ΑΠΟΕΛ και οι άλλοι

Από όλα έχει το μενού της Τετάρτης στο Champions League. Και ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ να φιλοδοξεί να γράψει ιστορία. Και Μίλαν-Μπαρτσελόνα για την πρωτιά στο «Σαν Σίρο». Και μάχη Άρσεναλ-Ντόρτμουντ με ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Και τον Μπάλακ να υποδέχεται με τη Λεβερκούζεν την Τσέλσι. Όρεξη να’ χουμε, να χορτάσουμε μπάλα…
ΠΗΓΗ

Tο βράδυ της Τετάρτης στο Βελοντρόμ Τελικός πρόκρισης για Ολυμπιακό στη Μασσαλία

Στη Μασσαλία μεταφέρεται η ανάσα της ερυθρόλευκης παράταξης το επόμενο διήμερο, για τον καθοριστικό αγώνα με την Μαρσέιγ, αύριο το βράδυ στο Βελοντρόμ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την πόλη της νότιας Γαλλίας με στόχο να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και να πάρει το αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες πρόκρισης είτε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ είτε στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

«Πράσινο φως» στους δήμους να ενοικιάζουν τμήματα αιγιαλού

Οι Δήμοι και οι Κοινότητες μπορούν να παραχωρούν προς εκμετάλλευση εκτάσεις των αιγιαλών, η κυριότητα των οποίων ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, έκρινε με απόφασή της Ολομέλεια του Αρείου Πάγου κάνοντας δεκτή σχετική πρόταση του..

Φυλακή 26 μήνες για το οικολογικό έγκλημα στη Μήλο

Βαριά ποινή φυλάκισης 26 μηνών για κάθε ένα από τους τέσσερις βασικούς κατηγορούμενους επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου την Τρίτη το μεσημέρι στην S&B, ρίχνοντας την αυλαία στην πολύκροτη..

ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Πως παγίδευσα τον Σαϊφ Καντάφι

Ο άνθρωπος που έπεισε τον γιο του Καντάφι, Σαϊφ αλ Ισλάμ, ότι θα τον οδηγούσε από την Λιβύη στον γειτονικό Νίγηρα με αντάλλαγμα 1 εκατ. ευρώ, διηγείται πως πρόδωσε τον Σαϊφ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην σύλληψή του.Ο Γιουσέφ Σάλεχ αλ Χοτμανί..

Eνα κάστρο στα σύννεφα

ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ στα σύννεφα φαίνεται το εντυπωσιακό κάστρο της φωτογραφίας μας. Στην πραγματικότητα, πνίγεται στην ομίχλη!..

Η Gaga δίνει τα μισά κέρδη στον μπαμπά της

Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου αλλά η 25χρονη σταρ παραμένει "το κοριτσάκι του μπαμπά".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "New York Post" η Lady Gaga δίνει το 50% από τα..