Αρωματισμένο νερό: Είναι υγιεινό, λιποδιαλυτικό & στην μόδα- Δείτε εδώ 3 hot συνταγές για να το απολαμβάνετε σπίτι σας

Είτε προσπαθείτε να χάσετε βάρος είτε θέλετε απλά να δείχνετε πιο υγιής ένας από τους πιο απλούς τρόπους να ‘’πετάξετε’’ τις τοξίνες από τον οργανισμό σας είναι να πίνετε νερό.
Όπως είναι γνωστό 6-8 ποτήρια την ημέρα είναι αρκετά για να ενυδατώσουν τον οργανισμό και την επιδερμίδα αλλά και να διατηρήσουν τα ζωτικά σας όργανα στην καλύτερη δυνατή λειτουργία τους.

Το περίφημο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης - Με λακέρδα από τη Πόλη & χαβιάρι από τη Ρωσία

Το περίφημο παντοπωλείο «Κοσμάς» άνοιξε στη Μοδιάνο το 1924. Μερακλής, έφερνε τους μεζέδες της χαμένης πατρίδας του.

Λακέρδα και παστουρμά από την Πόλη, χαβιάρι από τη Ρωσία, ό,τι πιο σπάνιο και καλοδιαλεγμένο. Η πολυεθνική, η προσφυγική Θεσσαλονίκη το αγκάλιασε αμέσως το μπακάλικό του.

Bilderberg - Telfs-Buchen, Austria 2015: Full Attendee List & Agenda...Ελλάδα, Ρωσία και Ιράν στα θέματα της συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

The official Bilderberg Group website has released the full attendee list and agenda for this year’s conference. As ever, the list of topics to be discussed is so vague as to almost be meaningless. Infowars will have full coverage of Bilderberg’s detailed agenda later today and for the rest of the week.

Διαδήλωσαν υπέρ του Βαρουφάκη στο Βερολίνο [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]

Φορείς και συλλογικότητες αλληλέγγυες προς την Ελλάδα αλλά και απλοί Γερμανοί πολίτες διαδήλωσαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το Ίδρυμα Boeckler στο Βερολίνο υπέρ του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος είχε προγραμματίσει να δώσει διάλεξη για το ελληνικό ζήτημα.

Παγκόσμια Τράπεζα: Μην υποτιμάτε τις επιπτώσεις ενός Grexit

Προειδοποίηση προς τις Βρυξέλλες απεύθυνε την Τρίτη ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank - WB) Τζιμ Γιονγκ Κιμ, επισημαίνοντας ότι ο κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμά τον κίνδυνο μετάδοσης της κρίσης, σε περίπτωση που η Ελλάδα βρεθεί εκτός ευρωζώνης.

Reuters: Αισιοδοξία για συμφωνία την Τετάρτη

Σήμα αισιοδοξίας για συμφωνία με τους πιστωτές ακόμη και αύριο Τετάρτη εκπέμπει, μέσω Reuters, πηγή που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Τουρκία: Βροντερό «όχι» στον Ερντογάν από το φιλοκουρδικό κόμμα

Το φιλοκουρδικό κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) απέκλεισε κατηγορηματικά την Τρίτη οποιοδήποτε ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κυβερνητικό συνασπισμό με το κυβερνόν κόμμα Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή.

«Άμστερνταμ – Καλαμάτα» με ποδήλατο σε 13 ημέρες

Διέσχισαν 1.700 χλμ., περνώντας από Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία και να καταλήξουν έπειτα από 13 ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα!

Ο λόγος για τους Μανώλη Αλοίμονο, Μιχάλη Αράπη, Κωνσταντίνο Κοκκορόγιαννη και Λεωνίδα Παπαδόπουλο οι οποίοι έζησαν μια μοναδική εμπειρία.

Ποιος είναι αυτός ο... φίλος του Σαμαρά; [Φωτογραφία]

Μια φωτογραφία που μας πάει πολλά χρόνια πίσω. Ο Αντώνης Σαμαράς σε συγκέντρωση, μαζί με τον τότε φίλο του, που είναι ο...

Μια φωτογραφία που μας πάει πολλά χρόνια πίσω. Ο Αντώνης Σαμαράς σε συγκέντρωση, μαζί με τον τότε φίλο του, που είναι ο...

Tα παιδιά της Νομικής Αθηνών πρωταθλητές Ευρώπης

Η ομάδα της Νομικής Σχολής Αθηνών, νικήτρια του Ευρωπαϊκού Γύρου, θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Τελικό που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ.

Να και μια είδηση που δίνει χαρά και υπερηφάνεια: Η ομάδα της Νομικής Σχολής Αθηνών είναι η νικήτρια του Ευρωπαϊκού Γύρου στον Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης

Νικολόπουλος: Εμείς αμάσητα κι αδιάβαστα μνημόνια δεν θα ψηφίσουμε - ΒΙΝΤΕΟ

"Εμείς αμάσητα μνημόνια στην αγγλική, που βγαίνει ο άλλος και λέει ούτε το διάβασα ούτε πρόλαβα να το διαβάσω, δεν θα τα ψηφίσουμε" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".

Γκλέτσος: Οι 47 σελίδες είναι πάρα πολύ σκληρές - Θα χαθεί κόσμος - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει θέμα ρήξης. Ρήξη τι σημαίνει; Ότι πάμε στη δραχμή, όταν δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτό», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “στον ενικό”, ο Πρόεδρος της “Τελείας”, Απόστολος Γκλέτσος, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους και πρόσθεσε :

Οι εκπομπές και τα πρόσωπα που θα δούμε στο άνοιγμα της ΕΡΤ την Πέμπτη

Στις 6 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου ανοίγει και επίσημα η ΕΡΤ με την αλλαγή του λογοτύπου στον αέρα και την πρεμιέρα νέων εκπομπών. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης, το ξημέρωμα της Πέμπτης θα προβληθεί βίντεο με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου (μια παράδοση που καταργήθηκε επί ΔΤ και ΝΕΡΙΤ)

Τερέσα Φορκάδες Ισπανία* Μια καλόγρια στην πολιτική αρένα

Η  Τερέζα Φορκάδες κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας στην Ισπανία το 2013 όταν ξεκίνησε να προωθεί ριζοσπαστικό μανιφέστο για επαναστατική πολιτική αλλαγή. Τώρα θέλει να κατέβει και στην πολιτική και να τεθεί επικεφαλής ενός αριστερού κινήματος- με τη συμμετοχή και του Podemos- στις περιφερειακές εκλογές της Καταλονίας τον Σεπτέμβριο.

Δεν είναι τουρίστες, είναι ενεργοί πολίτες!

«Ευχόμαστε, όταν ξανάρθετε στην Ελλάδα, να έχουν δημιουργηθεί τουριστικά γραφεία που θα διοργανώνουν τέτοιες εκδρομές ακτιβιστικού τουρισμού κι έτσι θα μπορείτε να δείτε όλο το δίκτυο δομών αλληλέγγυας οικονομίας που έχει αναπτυχθεί στην Αθήνα».

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ «ξύπνησε» Χαλκίδα και Αθήνα

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε από σεισμογράφους σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εκπροσωπώντας τους φορείς του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, ο σεισμός έγινε 04:09 ώρα Ελλάδας, με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 26 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Χαλκίδας.

Ουάσιγκτον Χέιλι Φορτ * 9χρονη χτίζει από το μηδέν ξύλινα σπίτια από παλέτες για άστεγους!

Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ένα 9χρονο κορίτσι, αντί να παίζει με τις φίλες της, περνά τον ελεύθερο χρόνο της χτίζοντας σπίτια για άστεγους!
Ενώ, τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των 9 ετών περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας και βλέποντας τηλεόραση, αυτή η 9χρονη είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.