Φωτογραφίες: Χιόνισε στο Κάιρο μετά από 100 χρόνια!-Πρωτοφανής χιονοθύελλα «παρέλυσε» την Ιερουσαλήμ

Τα φλας από τις κάμερες δε σταματούν να απαθανατίζουν αυτό το ιστορικό γεγονός
«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter με τους χρήστες ο ένας μετά τον άλλο να ανεβάζουν φωτογραφίες από το χιονισμένο Κάιρο!

Αυστρία: Ο νέος ΥΠΕΞ είναι 27 ετών και δεν έχει πάρει ακόμα ούτε το πτυχίο του!

Σεμπάστιαν Κουρτς: άμα τη ορκωμοσία του, θα γίνει ο νεότερος υπουργός σε όλη την ΕΕ!
Λίγο καιρό μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα λογοκλοπής στις διπλωματικές εργασίες, που στοίχισαν την πολιτική καριέρα σε αρκετούς πολιτικούς στη Γερμανία, όπως στον υπουργό Άμυνας, Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ και την υπουργό Παιδείας Ανέτ Σάβαν,

ΔΟΛ: Υπέβαλε αίτημα διαγραφής των μετοχών από το Χρηματιστήριο

Η υποβολή είχε εγκριθεί ομόφωνα από την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας
Την υποβολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αιτήματος διαγραφής των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε η εταιρεία Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ (ΔΟΛ ΑΕ).

Η Ευρώπη «φτύνει» νερό στο Διάστημα Το τηλεσκόπιο Hubble απαθανάτισε γιγάντιους πίδακες υδρατμών που εκτοξεύονται από το φεγγάρι του Δία

Η Ευρώπη, το παγωμένο φεγγάρι του Δία, που θεωρείται από τις κύριες υποψήφιες «κατοικίες» εξωγήινης ζωής στο Ηλιακό Σύστημα, «φτύνει» νερό στο Διάστημα.
Περίσσεια υδρογόνου και οξυγόνου
Εικόνες που έλαβε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble δείχνουν περίσσεια υδρογόνου και οξυγόνου στο νότιο ημισφαίριο του δορυφόρου, σύμφωνα με δημοσίευση στην επιθεώρηση «Science».

Πού βρίσκονται οι Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας

Η ιστορικός που υποστηρίζει ότι τελικά ήταν στη Νινευή τεκμηριώνει την άποψή της σε ντοκυμαντέρ στη βρετανική τηλεόραση.ν και ήταν ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, οι Kρεμαστοί Kήποι της Βαβυλώνας δεν έχουν εντοπισθεί ως σήμερα από τους αρχαιολόγους. Εδώ μια καλλιτεχνική απεικόνιση του πώς μπορεί να ήταν

Μεξικό: Τέλος έπειτα από 75 χρόνια στο ενεργειακό μονοπώλιο-Ξύλο και στριπτιζ

Για πρώτη φορά από το 1938 ιδιωτικές εταιρείες θα μπορούν να ψάχνουν, να αντλούν και γενικότερα να έχουν μερίδια από το παραγόμενο πετρέλαιο του Μεξικού
Το νομοσχέδιο  ψηφίστηκε έπειτα από 20 ώρες συζητήσεων και με τις πόρτες φραγμένες με καρέκλες για να μην μπορέσουν να μπουν μέσα στην αίθουσα οι διαδηλωτές.

Πορτογαλία: Δεν κάνει βήμα πίσω η τρόικα

Tην αδιάλλακτη στάση της τρόικας όσον αφορά σε ενδεχόμενη χαλάρωση των δυσβάστακτων από την κοινωνία δημοσιονομικών μέτρων,  που κατήγγειλαν την Τετάρτη οι κοινωνική εταίροι  της Πορτογαλίας καταδίκασαν με τη σειρά  τους την Πέμπτη και τα κοινοβουλευτικά κόμματα της χώρας έπειτα από τη συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους των δανειστών τους.

Από εμπρηστικό μηχανισμό η φωτιά στο εξοχικό του Κ. Σημίτη

Στην Αντιτρομοκρατική περνούν πλέον οι έρευνες για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγ. Θεοδώρους, καθώς εντός της οικίας εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.

ΣΥΡΙΖΑ: Ημίμετρα οι πρωτοβουλίες για τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Για «ημίμετρα που αφορούν σε περιορισμένο αριθμό πολιτών» και «παντελή έλλειψη σχεδιασμού» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες σχετικά με τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.

Τ. Κουίκ: Τσακίζουν ξανά τους ισοπεδωμένους Έλληνες

Για πολιτική αλητεία εκ μέρους του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις νέες φορολικές επιβαρύνσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου κατά 1,2% καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Αυγή.

Σύννεφα στη Χαριλάου Τρικούπη Η κίνηση των 11 ανατρέπει το σχέδιο του Μαξίμου να περάσει μέχρι 20 Δεκεμβρίου από τη Βουλή μια σειρά από κρίσιμα νομοθετήματα

Στον απόηχο της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) η κίνηση των 11 στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και τριών βουλευτών, που στην πλειονότητά τους συνδέονται με τον Γ. Παπανδρέου, να ζητήσουν την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν για την Χαριλάου Τρικούπη.

Απολύσεις και μη μισθολογικό κόστος στη συνάντηση Γ. Βρούτση - τρόικας

Η μείωση του μη μισθολογικού κόστους και η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις ομαδικές απολύσεις κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης με την τρόικα.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μεγάλη ανατροπή: Ολυμπιακός-Σιένα 78-73-Για ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να χάσει.

Ο «Θρύλος» διατήρησε το αήττητο πετυχαίνοντας 21σερί νίκες - Επέστρεψε από το -15 και κέρδισε τη Σιένα
Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα έχανε για πρώτη φορά. Έπαιζε χωρίς Μπέγκιτς, Πρίντεζη και… κόσμο, βρέθηκε στο -15, η Σιένα σκόραρε με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει και πάλι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ-Στην κλήρωση των «32» του Europa League, που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου-μετά το 2-2 με την Αλκμααρ στην Τούμπα

Στην κλήρωση των «32» του Europa League, που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου,
θα μπουν 32 μπαλάκια, εκ των οποίων το ένα θα φέρει το όνομα του ΠΑΟΚ.