Αλγερινός Χάκερ έκλεβε από τράπεζες και τα έδινε σε Παλαιστίνιους

Αλγερινός χάκερ Χαμζά Μπεντελάντζ, ως σύγχρονος «Ρομπέν των Δασών» κατάφερε να «χακάρει» πάνω από 200 αμερικανικές τράπεζες και σύμφωνα με τις πληροφορίες προσέφερε τα χρήματα που έκλεψε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για τους Παλαιστίνιους.

Liberation: Τσίπρας, το είδωλο της Αριστεράς Totem Des Gauches

«Τσίπρας, το είδωλο των αριστερών», είναι ο τίτλος του άρθρου της Liberation για την επίδραση της νέας νίκης Τσίπρα στην γαλλική αριστερά και σοσιαλδημοκρατία - μια επίδραση, που ήδη αφήνει ηχηρό αποτύπωμα από το προεδρικό μέγαρο των Ιλισίων έως το γαλλικό Αριστερό Μέτωπο.

Αποδοτική παρέμβαση καθαρισμού του θαλασσίου περιβάλλοντος στο Λουτράκι

«Καλή ψαριά» έβγαλαν από το λιμάνι Λουτρακίου, οι δύτες που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών.Όπως παρουσιάζει στο λογαριασμό της στο facebook η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, οι Loutraki Divers, μάζεψαν ό,τι κάποιοι άλλοι θεώρησαν «σκουπίδι» που «έπρεπε» να το αφήσουν στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Διεθνής διάκριση για την Ελληνική Ραδιοφωνία (aud) ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές από 28 χώρες.

Το πρώτο βραβείο (Grand Prix) στον 27o Διεθνή Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό της Διεθνούς Ραδιοφωνικής και Τηλεοπτικής Ενωσης (URTI-Union Radiophonique et Télévisuelle Internationale), με θέμα την Πολυπολιτισμικότητα κατέκτησε η Ελληνική Ραδιοφωνία.

Άμστερνταμ: Κοινή έκθεση έργων Μουνκ και Βαν Γκογκ

Ο Νορβηγός Έντβαρντ Μουνκ και ο Ολλανδός Βίνσεντ Βαν Γκογκ έζησαν την ίδια περίοδο και αποτύπωσαν και οι δύο τους δαίμονές τους στον καμβά όμως οι δρόμοι τους δεν διασταυρώθηκαν ποτέ, ακόμη και όταν περιδιάβαιναν και οι δύο στο Παρίσι, τη δεκαετία του 1880.

Διημερίδα οδικής ασφάλειας στο Λουτράκι

Η »1η διημερίδα οδικής ασφάλειας», πραγματοποιείται στις 24 και στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, στο Λουτράκι Κορινθίας και στο » Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο της πόλης.
Την ευθύνη των εκδηλώσεων έχει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και η Ελληνική Αστυνομία.

Τύχη βουνό για τους επιβάτες της Air Berlin προς Κω

Επεξήγηση για το σχόλιο «τύχη βουνό»,  έδωσαν  Γερμανοί εμπειρογνώμονες που αποφάνθηκαν ότι η πτήση της Air Berlin από Ντίσελντορφ για Κω θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε τραγωδία με αίτια όπως αυτά της πτήσης Concorde που το 2000 κόστισε 131 ζωές.

Το σκάνδαλο VW λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις με 11 εκατ. μοντέλα να φέρουν το παραποιημένο λογισμικό

Η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε σήμερα ότι 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανά τον κόσμο είναι εξοπλισμένα με το λογισμικό παραποίησης των μετρήσεων των ρύπων, ενώ το σκάνδαλο έχει ήδη προσλάβει διεθνείς διαστάσεις, με τη Γαλλία και την Ιταλία να απαιτούν έρευνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και τη Νότια Κορέα να προειδοποιεί μέχρι και με κυρώσεις.

To street style της εβδομάδας : Πως θα φορέσεις το μακρυμάνικο floral playsuit στις αρχές του φθινόπωρου

Όπως καταλάβατε και εσείς το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν πολύ ζεστό και χτες ξαφνικά ο καιρός χάλασε και το φθινόπωρο έκανε την εμφάνιση του. 'Ετσι στο σημερινό street style θα σας δείξω πως μπορείτε να φορέσετε το μακρυμάνικο floral playsuit και να είστε στιλάτες και υπέροχες. Και μην αναρωτιέστε , ναι τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε, άλλωστε η θερμοκρασία δεν θα κατέβει τόσο πολύ.

Ιθάκη: Πολυτελές γιοτ βγήκε στη στεριά… λόγω κακοκαιρίας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Ιθάκης όταν είδαν ότι ένα πολυτελές γιοτ παρασύρθηκε από τα κύματα και βγήκε στη στεριά.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν χαρακτηριστικά το περιστατικό με το μεγάλο σκάφος να βρίσκεται στην ακτή.

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/9

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να βιάστηκες ή να λειτούργησες πολύ παρορμητικά σε μια υπόθεση που αφορά στα ερωτικά σου και σήμερα θα αρχίσεις να ανησυχείς μήπως εκτέθηκες συναισθηματικά, χωρίς λόγο. Γι' αυτό θα ψάξεις διάφορους τρόπους να κουκουλώσεις όπως μπορείς τα πράγματα ή να την εκμεταλλευτείς και, πατώντας στην ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που σε διέπει να τη γυρίσεις υπέρ σου.

Σάρωσε το «Game of Thrones» στα Emmy Awards! Αναλυτικά οι νικητές

Στο Λος Άντζελες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η 67η απονομή των Emmy Awards με παρουσιαστή τον Andy Samberg. Η σειρά «Game Of Thrones» που έχει καθηλώσει το κοινό με τις ανατροπές της κέρδισε 12 βραβεία από τις συνολικά 24 συμμετοχές της, ενώ μεγάλο κερδισμένο της βραδιάς ήταν και το δίκτυο HBO, το οποίο κέρδισε συνολικά 43 EMMY.

Η κοκαΐνη, τα άγρια πάρτι με σεξ, και ο θάνατος του πιο περιζήτητου εργένη πρίγκιπα στον κόσμο

Η καρδιά του πρίγκιπα του Ντουμπάι σταμάτησε να χτυπά στα 33 του χρόνια, τα ερωτήματα όμως για τον θάνατο του είναι πολλά και αδιευκρίνιστα.

Ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ήταν ο γιος του σεΐχη και κυβερνήτη του Ντουμπάι αλλά και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και αδερφός του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι, Χαμντάν.

Τα 5 πιο σέξι βιντεοκλίπ που έχουμε δει (video) το 2015

Τα βιντεοκλίπ είναι αδιαμφισβήτητα ένα σημαντικό μέσο για τον κάθε μουσικό, ώστε να αναδειχθεί. Όταν αυτά, όμως, περιέχουν αιθέριες γυναικείες παρουσίες, κατακτούν ακόμα περισσότερους viewers -και ειδικότερα, από το αντρικό κοινό.

Κορίτσια της διπλανής πόρτας – vol.20

Απλά, όμορφα και κα… καταπληκτικά τα κορίτσια της διπλανής πόρτας…

Έξι δρομείς κατέρρευσαν στον Μαραθώνιο του Πεκίνου! (video)

Δυσάρεστα αποτελέσματα προκάλεσαν τα υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, στον μαραθώνιο του Πεκίνου.
Έξι δρομείς και ένας υπάλληλος των αγώνων κατέρρευσαν από καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια των αγώνων και μεταφέρθηκαν άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους διοργανωτές.

Παναθηναϊκός: Τα είπαν με Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι το θέμα των ημερών στον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος μέσος είναι στο επίκεντρο και για τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε στους κοιλιακούς αλλά και για το θέμα με το αλκοτεστ, που πιάστηκε θετικός τα ξημερώματα της Κυριακής.

Super League: Το ενδιαφέρον στην Ξάνθη για την πρώτη πράξη της 4ης αγωνιστικής!

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και η… ποδοσφαιρική ζωή επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς. Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία για την 4η αγωνιστική της Superleague.
Το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι αυτό της Ξάνθης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.
Η ακριτική ομάδα με όπλο την άμυνα, μιας και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα,

Μεγάλος υδροστρόβιλος στα Μέθανα (video)

Ένας μεγάλος υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη θάλασσα τη Δευτέρα στην περιοχή Πετροκάραβο των Μεθάνων, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε σε προσωπικό λογαριασμό κατοίκου στο facebook.

BBC: Τι μάθαμε από τις ελληνικές εκλογές – «Μην πιστεύεις ότι σου λένε οι δημοσκοπήσεις»

Στα έξι πράγματα που μάθαμε από τις ελληνικές εκλογές αναφέρεται με άρθρο του το BBC. Το βρετανικό δίκτυο αναφέρει ότι ο εκλογικός τζόγος του Αλέξη Τσίπρα πέτυχε, για τρίτη φορά σε ένα χρόνο εξασφάλισε την υποστήριξη των Ελλήνων ψηφοφόρων γράφει το BBC, αλλά το ερώτημα που θέτει το BBC είναι εάν μπορεί να επιστρέψει στην ελληνική πολιτική σκηνή η σταθερότητα.
Σύμφωνα με το BBC αυτά είναι τα έξι πράγματα που μάθαμε από τις ελληνικές εκλογές: